Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent F: (126 db)

Lehet azt hiszi, hogy a barátnõje vagy!
Friendzone... egy csajjal ne lelkizz , onnantól lõttek a dolognak. Max randik után
kedvel ez biztos, ezen túl meg lehet bármi mi kívülállók nem tudjuk megmondani
*rögtön :)
ha megbízik benned az nem csak barátzónát jelent :) bármi lehet...de ha arról kezd el beszélni hogy tetszik neki ez a srác meg az a srác meg ilyenek akkor igen csak barátzóna mint ahogy az elsõ írta :)
2. * :)
A kérdező hozzászólása: bárhol beszélwk vele nem ilyenekrôl beszél pl : facebookon minden 2 szavában, mondatában irja h a jaj de jaj de az stb meg <3-eket
Ezt így nehéz lenne megmondani, mert nem ismerlek titeket. Az is biztos h nem szabad sokáig várni, mert egy idõ után azt hiszi h nem érdekled és után azt fogja mondani h csak barátok. Én azt mondom ha szíveket ír meg ilyeneket mondd én a helyedbe biztos elhívnám randira.
A babád súlyát gondolom.
Azt jelenti, hogy a babádnak a 18. héten 232 g a súlya.

Egy sorozatban hallottam ezt a kifejezést, azt hiszem a Family guy-ban és azóta sem tudom, hogy pontosan mit jelent. Na szóval, mit jelent az hogy " Maci f*szán vitézkötés"? Nem tudom, hogy milyen szövegkörnyezetben használják és hogy mire mondják.

Legjobb válasz: Nem tudom, mit jelent, de: Eredetiben azt mondja: You're just splitting hairs here. (Kb. szõszálhasogatást "mûvelni") Mivel az átlagmagyar nem ismeri olyan jól az amerikai politikát és popkultúrát, szerintem ezért rakják tele b*zmeggel meg f*sszal, hogy azért röhögjenek rajta. Eredeti South Park-ban feleannyi káromkodás nincs, mint a másítottban. Megy a szabadfordítás rendesen.

Nem tudom, mit jelent, de: Eredetiben azt mondja: You're just splitting hairs here. (Kb. szõszálhasogatást "mûvelni") Mivel az átlagmagyar nem ismeri olyan jól az amerikai politikát és popkultúrát, szerintem ezért rakják tele b*zmeggel meg f*sszal, hogy azért röhögjenek rajta. Eredeti South Park-ban feleannyi káromkodás nincs, mint a másítottban. Megy a szabadfordítás rendesen.
XDDDDDD
Milyen súlyos problémái vannak egyes embereknek...
ÁHÁHÁHÁHÁHáháháháá á:D:D::::::D
Ezt nem bírtam xDDDDDD

Mit jelent ez amit az oldalon kiirogattok hogy pl.15/f meg 16/f, mindenki irja mint az állat én meg nemtom mit jelent?

Legjobb válasz: A szám a kort jelzi, a betû a nemet. 15/f = 15 éves fiú, 15/L = 15 éves lány 19/F

A szám a kort jelzi, a betû a nemet. 15/f = 15 éves fiú, 15/L = 15 éves lány 19/F
igen.. szám az illetõ korát a L a lány a F meg fiút jelent!
meg van az is, hogy "N", az a nõ! :)
A kérdező hozzászólása: tenkju veri mucs
jú ken mék mi heppi, rilli

INDESIT wie 167-es mosógép, a pr.10. -nél rövid idö után (F-07) ír ki. A többi programm is össze-vissza müködik, hiba kijelzés nélkül. Mít jelent a (F-07) hibajelentés?

Legjobb válasz: Indesit F07: Fûtõbetét vagy vezetéke szakadt! Fûtõbetét és csatlakoztatásának átvizsgálása Fûtõbetét csere Panel hiba, csere vagy javíttatás

Indesit F07: Fûtõbetét vagy vezetéke szakadt! Fûtõbetét és csatlakoztatásának átvizsgálása Fûtõbetét csere Panel hiba, csere vagy javíttatás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. A fütö egységnél a jobboldali fekete kábel, csatlakozóval együtt van szétégve. Ha kicserélem ezt lehet, hogy a hiba visszajön?! Mi okozhatja ezt a hibát?
Ha kicseréled a kábelt a csatlakozóval együtt, lehet, hogy megszûnik a hiba, mert az égés okozhatta a szakadás hibajelzést. Ilyen elõ szokott fordulni pl. a konektoroknál is, amikor a rezsó vagy vasaló dugója körbeégeti a lyukat. Az oka -általában- a csúszósaru meglazulása, ilyenkor elkezd melegedni az érintkezõ és az összes rajta levõ cucc. Ha cseréled, jól tisztítsd meg a fûtõtest csatlakozóját és ügyelj arra, hogy szoros legyen a saru.

Mit jelent a gitárban a c#m meg a hasonló dolgok mert én csak az A. H. D. C. F. G. A. E6 ost tudom még és a B az mi?

Legjobb válasz: uhhh...ez aztán kérdés:D alapból nem értem,de amit kivettem azt elmagyarázom.Ugye van egy oktáv.Ebben 8 teljes hang található,sorrendben C D E F G A H.Ezek közt vannak a félhangok,# elõjegyzéssel egy fél hangot fel, b elõjegyzéssel egy félhangot le,kivéve a E és F közt,mert ott egy kis szekundnyi különbség van...a B pedig a H-nak a b elõjegyzése,tehát egy fél hanggal H alatt. a C#m pedig egy akkord,a cisz-moll.Ez egy elég bonyolult dolog,azt így nem is fogod megérteni,ha tudsz,menj tanárhoz,vagy akárcsak szolfézsra,de ez nem feltétlen kell a gitárhoz,minden azon múlik,mennyire jó zenész akjarsz lenni.

uhhh...ez aztán kérdés:D alapból nem értem, de amit kivettem azt elmagyarázom.Ugye van egy oktáv.Ebben 8 teljes hang található, sorrendben C D E F G A H.Ezek közt vannak a félhangok, # elõjegyzéssel egy fél hangot fel, b elõjegyzéssel egy félhangot le, kivéve a E és F közt, mert ott egy kis szekundnyi különbség van...a B pedig a H-nak a b elõjegyzése, tehát egy fél hanggal H alatt. a C#m pedig egy akkord, a cisz-moll.Ez egy elég bonyolult dolog, azt így nem is fogod megérteni, ha tudsz, menj tanárhoz, vagy akárcsak szolfézsra, de ez nem feltétlen kell a gitárhoz, minden azon múlik, mennyire jó zenész akjarsz lenni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm szépen :) és bocsi, hogy ilyen értetlenül írtam le csak nem tudtam megfogalmazni :S hát így nem értem annyira de megfogom mert járok szolfézsra is és gitár órákra is kb 1 hónapja :) csak van egy dal amit nagyon megszeretnék tanulni

Hogyha álmomban egy velem egykorú fiúval "voltam", az mit jelent? Ugye semmi komolyat nem jelent? 20/F

Legjobb válasz: Az álmunk a tudat alattink kivetülése, a tudat alatti meg része a tudatunknak és tartalmazza a gondolatainkat és mivel ezt álmodtad, ezért gondoltál erre valamikor...Most jön a tagadás része, hogy te nem gondoltál erre soha, meg sosem gondolkodtál arról, hogy egy fiúval legyél együtt, de ha nem gondoltál volna rá soha, akkor nem álmodtál volna errõl.Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg...

Az álmunk a tudat alattink kivetülése, a tudat alatti meg része a tudatunknak és tartalmazza a gondolatainkat és mivel ezt álmodtad, ezért gondoltál erre valamikor...Most jön a tagadás része, hogy te nem gondoltál erre soha, meg sosem gondolkodtál arról, hogy egy fiúval legyél együtt, de ha nem gondoltál volna rá soha, akkor nem álmodtál volna errõl.Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg...
semmi komoly, max b*zi lehetsz! Attól függ, h kire izgulsz fe'
A 16:28-kor feltett linket azért ne vedd túl komolyan, mert úgy látom, elég sufni-pszichológia. :D
Ez kicsit azért összetetteb, mint pl. a 3-as kommentelõ írta. A tudatalattiban nem annyira gondolatok, inkább félelmek, aggályok, vágyak, szorongások vannak. Például (tényleg csak példa) elképzelhetõ, hogy valami ellenszenves, visszataszító emléked volt valamirõl, és ez az érzés tovább dolgozott benned késõbb. Ez az álmokban érzés szintjén valósul meg (manifesztálódik), vagyis olyan álmokat generál, amik hasonló érzéseket keltenek. Egy b#zulós álom elég visszataszító, ezért ideális az ilyen félelmek újraélésére, annak ellenére, hogy esetleg az eredeti emlék teljesen más jellegû volt. (Bogarat találtál a kajában, vagy bármi más.) Elképzelhetõ, hogy a masztipartik miatt jött ez a konkrét kép, ezt nehéz megmondani. A lényeg, hogy nem kell aggódnod, az álmok elég megtévesztõek tudnak lenni, ha félremagyarázzuk. :)
A kilences vagyok. http://www.lelkititkaink.hu/szex_almok.html Ezt nem tudom próbáltad-e, de nekem 10 mp-et rabolt az életembõl. Talán tovább tartott a kérdést kiírnod.
Kedves Hármas! "Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg..." Szerinted mindenkivel elõfordult. Szerintem meg nem. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen k.rva kivételes, de az én fanzáziám mindig a nõk körül járt. Amíg nem voltam nõvel azért, aztán mikor voltam nõvel azért...Hiszed vagy nem, én valamiért még gondolati szinten se futattam végig egy b.zulást a fejemben. Kérdezõ: Fentebb írták, hogy ez nem gond. Az elsõ kommentelõvel értek egyet... Max. homo- vagy bi - leszel.Ezen kár görcsölnöd. De, az álmok általában szimbolikusan a jelent vagy a múltat ábrázolják, mutatják.
meleg vagy
A kérdező hozzászólása: van barátnõm. igen, elég sokat !!
Hadd kérdezzem meg: Van barátnõd? Sokat masztizol? Azért kérdezem, mert lehet, hogy a magaddal való "szexuálás" jelent meg az álmodban.
Ha sokat görcsölsz rajta (akár tudat alatt), akkor megismétlõdhet. Ha csak vállat vonsz, legyintesz rá, akkor nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: akkor ez csak egyszeri és nem megismétlõdõ alkalom volt ?
Vagy az van, hogy a másik csapatnak (is) szurkolsz, vagy éppen az ellenkezõje, vagyis félsz egy ilyen helyzettõl. De lehet, hogy semmit nem jelent.
Én nem tulajdonítanék nagy jelentõséget a dolognak. Ma már nem ciki, de ha gondolod, gyónd meg.

Sürgős! Lg mosógép hibaüzenete! Tegnap még tökéletesen működő gépen ma a következőt írja ki : egy fordított F betű és E. Mellé folyamatosan sípol. Mit jelent a hibaüzenet?

Segítségét köszönöm!

Legjobb válasz: Ha az F fejre van állítva (Mintha L lenne közepén egy vonaással) akkor a vízhõmérséklet hibajelzés. Ha kívülrõl kapja a melegvizet akkor a bejövõ meleggel van baj, ha belülrõl lehet fûtõszálas.

Ha az F fejre van állítva (Mintha L lenne közepén egy vonaással) akkor a vízhõmérséklet hibajelzés. Ha kívülrõl kapja a melegvizet akkor a bejövõ meleggel van baj, ha belülrõl lehet fûtõszálas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segített! Belülrõl kapja a melegvízet, tehát szerelõ lesz belõle:)

Mit jelent? Ma voltam dokinál, minden érthető is volt, de a papíron egy valamit sose figyeltem, csak most tűnt fel. F 2/k Na ezt nem tudom mit jelent?

Legjobb válasz: Méh fundusa 2 harántujjal a köldök magassága felett. :) Azaz ott jár épp a méhed. :) 39 hkm

Méh fundusa 2 harántujjal a köldök magassága felett. :) Azaz ott jár épp a méhed. :) 39 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!