Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Bounce Rate a weboldal (1 db)

Mit jelent a Bounce Rate a weboldal statisztikában?

Google Analyticsben látom, egy százalék érték.

Legjobb válasz: Azoknak a látogatóknak az aránya, akik 30 perces idõtartamon belül a teljes weblapnak csak 1 oldalát nézték meg. kb azok aránya, akik csak benéztek, de mentek is tovább. (azért nem teljesen, mert ha valaki 30 percnél tovább nézte az oldalt és csak utána nézett meg még valamit az oldalon, azt is ennek regisztrálják)

Azoknak a látogatóknak az aránya, akik 30 perces idõtartamon belül a teljes weblapnak csak 1 oldalát nézték meg. kb azok aránya, akik csak benéztek, de mentek is tovább. (azért nem teljesen, mert ha valaki 30 percnél tovább nézte az oldalt és csak utána nézett meg még valamit az oldalon, azt is ennek regisztrálják)
Ha ez az érték magas az azt jelenti, hogy itt az idõ cselekedni. Itt többet is olvashatsz róla: http://www.hunblogs.info/mi-az-a-bounce-rate/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire tetszik?

Légy szí' a tartalmát nézzétek.

4

Ezt, hogy csináljam meg MySQL-ben?

Az kéne, hogy regisztrált a felhasználó INSERT INTO parancs lefutott és útána még a tábla adott sorában a profil.link részhez ezt a linket kéne betteni:Ja és a hármas szám helyére az éppen regisztrált tag Id-je kerüljön.
Nagyon köszi a segítséget :)

5

Az ucoz-nál hova tegyem a meta tag omat?

Néztem oldalakat hogy metatag okat generáltam és head részbe tegyem meg ilyenek de utána meg elinditottam a metatag elenörőz és nem jelezte.....
Nah szoval hova tegyem a metatag-okat hogy a google robotjai megtalálják!!
Pontos válaszokat kérek!
(pl:ne a főoldalba tedbe hanem oda meg amoda.....)......
Köszike!! :D

2

Hogyan tudnám növelni a weblapom nézettségét?

Ez lenne az: www.varazslokepzo.eoldal.hu

5

Hogyan tudom sorbarendezni a mysql query eredményét?

Nagyon egyszerű a képlet, adott egy name oszlop és egy score oszlop, és én ezeket a score oszlop alapján (növekő sorrendben azaz legkisebb elől) akarom sorba rendezni. Majd persze kiírni, mi a legegyszerűbb megoldás erre?

3

Blogot csinálunk, de hogyan?

Elkezdünk a barátnôimmel egy blogot. De mi egy rendeset szeretnénk, napi 2-3 poszttal. Tudtok ilyen oldalakat ahol el lehet kezdeni és ötleteket? Elôre is köszönjük!!

5

Profilkép feltöltést így hogy lehet?

Az oldalamon van lehetőség profilkép feltöltésre. Az már megvan, hogy elmenti az FTP szerver tmp mappába, de még az kéne, hogy MySQL egy táblájában egy adott sorában a feltöltött fájl nevét is ki írja, persze a feltöltés pillanatában.
köszi a segítséget.

7

Valaki átszerkeszti ezt a kódot?

Találtam egy facebook megosztó gombot és ezt kellene kicsit átalakítani...
Úgy kellene, hogy van kettő 120x100px kép, és ha nincs a gomb felett az egér, akkor az első képet mutassa, ha rajta van, akkor a másodikat. (ezt még én is megtudtam csinálni)
És a keretet meg ki kellene venni a kódból és a szöveget is, tehát semmilyen szöveg ne legyen a gombon.
(próbáltam egyedül megcsinálni, de nem értek hozzá)

itt a kód:

<script>function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('