Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Bounce Rate (1 db)

Mit jelent a Bounce Rate a weboldal statisztikában?

Google Analyticsben látom, egy százalék érték.

Legjobb válasz: Azoknak a látogatóknak az aránya, akik 30 perces idõtartamon belül a teljes weblapnak csak 1 oldalát nézték meg. kb azok aránya, akik csak benéztek, de mentek is tovább. (azért nem teljesen, mert ha valaki 30 percnél tovább nézte az oldalt és csak utána nézett meg még valamit az oldalon, azt is ennek regisztrálják)

Azoknak a látogatóknak az aránya, akik 30 perces idõtartamon belül a teljes weblapnak csak 1 oldalát nézték meg. kb azok aránya, akik csak benéztek, de mentek is tovább. (azért nem teljesen, mert ha valaki 30 percnél tovább nézte az oldalt és csak utána nézett meg még valamit az oldalon, azt is ennek regisztrálják)
Ha ez az érték magas az azt jelenti, hogy itt az idõ cselekedni. Itt többet is olvashatsz róla: http://www.hunblogs.info/mi-az-a-bounce-rate/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet "tobb oldalas weblapot" csinalni?

Kiiratom mysql adatbazisbol az adatokat, es azt szeretnem, ha megvan a 25, akkor egy masik oldalra tegye a kovetkezo 25-ot, es vannak pl. alul szamok, amikkel lehet leptetni.

Hogy lehet ezt megcsinalni?

5

A keresők kulcsszavak keresésekor azokat a HTML részleteket is átnézik, amelyek <! -- és --> jelek között vannak?

Tehát ha rengetegszer beírok egy általam kívánt kulcsszót <!-- és --> jelek közé, akkor előrébb leszek Google-ben?

4

Hogy kell kivágni alkzatot, hogy a háttér ne látszódjon?

Weblaphoz szeretnék fejlécet,de nemtudom úgy kivágni,hogy a háttér eltűnjön.Focis fejlécet szeretnék,melyhez leszedtem már a képeket,de a háttér nem fehér,igy tehát kikellene vágni csak a focistát.Hogy tudnám megcsinálni?

5

Mit ajánlotok, melyik a legjobb, ingyenes oldal, ha olyan blogot akarok elindítani, ahová szinte csak a képeimet tenném fel?

előre is köszönöm a segítségeket! :)

3

Eddig jó? Vélemény?

http://sohatobbee.blogspot.hu/

10

Blogger--->Képek törlése?

Régi blogjaimhoz feltöltött képeimet hol tudom kitörölni? Már rég kitöröltem magát a blogot, de még megvan a galériámban és az okostelefonom galériájában is. Segítsetek!

4

Hol lehet egy honlapot ingyenesen reklámozni, ha a bannercsere nem jöhet szóba?

3

Ha a Blogger.hu (vagy .com) -on blogot szeretnék csinálni akkor a blog neve alá a "cím" ablakocskába mit kell beírni?

Már mindent megpróbáltam, de semmit sem fogad el. (amúgy a narancssárga google-höz kapcsolódó oldalról van szó, nem a lila, magyar nyelvűről ha így érthetőbb)

5

Hogyan lehet ezt megoldani?

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy kattintásra előjön bal oldalról egy oldalsáv, aztán ha még egyet kattintok a megadott linkre vagy képre, akkor eltűnik?

5

Ajánljatok nekem jó webet ahol blog lehet írni és tényleg el is olvassák?

a Facebook és blog.hu kívül!!!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!