Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Bounce (1 db)

Mit jelent a Bounce Rate a weboldal statisztikában?

Google Analyticsben látom, egy százalék érték.

Legjobb válasz: Azoknak a látogatóknak az aránya, akik 30 perces idõtartamon belül a teljes weblapnak csak 1 oldalát nézték meg. kb azok aránya, akik csak benéztek, de mentek is tovább. (azért nem teljesen, mert ha valaki 30 percnél tovább nézte az oldalt és csak utána nézett meg még valamit az oldalon, azt is ennek regisztrálják)

Azoknak a látogatóknak az aránya, akik 30 perces idõtartamon belül a teljes weblapnak csak 1 oldalát nézték meg. kb azok aránya, akik csak benéztek, de mentek is tovább. (azért nem teljesen, mert ha valaki 30 percnél tovább nézte az oldalt és csak utána nézett meg még valamit az oldalon, azt is ennek regisztrálják)
Ha ez az érték magas az azt jelenti, hogy itt az idõ cselekedni. Itt többet is olvashatsz róla: http://www.hunblogs.info/mi-az-a-bounce-rate/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bloggerek: mit használjak?

Úgy terveztem, elkészítem első blogomat, de nem tudom, hogy melyik oldalon kezdjem el, vagy hol nézik sokan... köszönöm a válaszokat!:)

2

Egérmutató megváltoztatása, látogató számláló elhelyezése?

most ugye lapunk.hu-s oldalt szerkesztek ami tudom hogy korlátozott, csak nemtudom mennyire, naszóval sok oldalon látom hogy jobbra van egy kis piros rublika ami mutatja hányan nézik éppen az oldalt, namost meg is van hoggy azt hogy lehet, de hova illeszthetem be? akárhova rakom be forráskódként nemr rakja be, a másik pedig hogy sok oldalon látok másfajta egérmutatót, esetleg azt beállíthatom valahogy?

3

Milyen ingyenes tárhelyet ajánlotok, ami rendelkezik ssl titkosítással?

Facebook alkalmazáshoz kellene, elég nekem 5mb is csak ingyen legyen

9

Ehhez hogyan kell feliratot hozzáadni? Már egy pár kóddal megpróbáltam, de nem ment.

http://code-art.hu/egyedi-stilusu-html5-video-lejatszo-keszi..

1

Mit változtassak a blogomon hogy több látogató legyen?

enverziom.blogspot.com

2

Azt szeretném tőletek kérdezni hogy az weboldalamra hol vagy hogyan tudok létrehozni magyar látogatottsági statisztikát? Valami ehhez hasonlót STATISZTIKA Online: Mai látogatók: Összesen: stb.

2

Valki segitsen plss! (Lent)!?

Abban kellene a segítség hogy van egy ilyen hm
ö ilyen kérdésees cucom nah xd hogy mondjam el olyan hogy ki kell tölteni pl:Korod: ...... és stb van olyan hogy rányom az elküldés gombra akkor küldjön nekem emailt.. ezt uogy lehet??
Márminden meg van csak elkldeni nem lehet??!!
Valaki segíteni az is elég lenne hogy egy php fáljba küldené bele......

4

Asp. Net masterpage-el kapcsolatosan kérhetek segítséget?

van egy basic.aspx-em aminem megadtam egy masterpaget. A masterpage egyik contentplaceholdere így néz ki:
<asp:ContentPlaceHolder ID="cphTop" runat="server">
<div class="top">
Top
</div>
</asp:ContentPlaceHolder>
de ez nem jelenik meg a basic.aspx oldalon ezen a helyen:
<asp:Content ID="Content3" ContentPlaceHolderID="cphTop" runat="server">
</asp:Content>

Gondolom itt kéne megjelennie a "Top" feliratnak, nem?

0

Bloggerek: hogyan kell?

Sziasztok!
Egyik legjobb barátnőm egy blogot készít (konkrétan fanfictiont), és csomószor beszél róla, úgyhogy én is kedvet kaptam így hozzá. Ezért szeretnék segítséget kérni a szakértőktől. :D
Gondolom sokféle blog létezik, nem csak fanfices. Én még sosem próbáltam írni, de úgy nem is tudnék miről. Még azt sem tudom, hogy miről csináljam az oldalt, úgyhogy ide is elkélne a segítség.:D
Szóval ha most néhány jellemzőmet elmondom magamról, remélem segít: raszta, jótanuló, hegedű, zene, állítólag vicces is néha, amatőr fotós, van stílusa, de nem feltétlen az utolsó divat után öltözködik, utál magolni, de csodálja a logikát és a végtelenséget, utálja a felszinességet, a halat, a gombát... Jaaa é van tumblr-m, és tudom, hogy a z is blog,de az mégis csak más, hiszen emberektől lopkodunk. Tudom, hogy nincs benne túl sok negatív jelző, de azt hiszem, a blogomban is igyekszem majd a jövőben nem megjeleníteni. Huuuhh... ez szép mennyiség lett:D bocsi:DDD És előre is köszönöm szépen a válaszokat!
(15/L ha már mindenki kiírja^^)

4

Milyen ingyenes fórumot ajánlanátok?

(Mint pl. a forumx is volt, csak sajnos az megszűnt. )

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!