Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent 18 hetes UH-on (2 db)

19 hetes kismama vagyok. A 18 hetes Uh-on a következő szerepelt:gyomortelődés jelenleg nem látható. A többi eredményem rendben volt. Mit jelent ez? Kell idegeskednem?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodj meg, ha gond lenne, azt mondták volna. Véleményem szerint ez annyit jelenthet, hogy épp most nincs a baba gyomra telítõdve. Ha gond lenne, akkor valószínûleg nem stimmelne a magzatvíz mennyisége.

Szerintem nyugodj meg, ha gond lenne, azt mondták volna. Véleményem szerint ez annyit jelenthet, hogy épp most nincs a baba gyomra telítõdve. Ha gond lenne, akkor valószínûleg nem stimmelne a magzatvíz mennyisége.
Semmi bajod, ne aggodj.
Szia! Nekem sem látszott a gyomortelítõdés és a vesemûködés sem, mert úgy helyezkedett el a kislánykám. A 20. héten visszahívtak controllra, és ott már mindent szépen megmutatott. Gondolom Téged is visszarendeltek. A hugom is így volt, de utána Neki is minden szépen látszott. Ne aggódj feleslegesen, nincs semmi baja a manócskádnak.

Mit jelent a 18 hetes UH-on megállapított "cystikus méhlepény"?

Legjobb válasz: Lehet, hogy aprób ciszták vannak a méheden, de nem biztos, csak tippelek. Jó lenne a dokidat megkérdezni de biztos hogy baj nincs, mert akkor mondták volna. A ciszták sokszor felszívódnak, nem okoznak gondot.

Lehet, hogy aprób ciszták vannak a méheden, de nem biztos, csak tippelek. Jó lenne a dokidat megkérdezni de biztos hogy baj nincs, mert akkor mondták volna. A ciszták sokszor felszívódnak, nem okoznak gondot.
Kedves Kérdezõ Mi lett veletek? Minden rendben? Mi volt a méhlepényeddel? Nekem is találtak valam ciszát és félek nagyon Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!