Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent 11. napon (7 db)

Ez pozitív ovu tesztnek számít? Ma reggel vettem, és egyből kijött a két csík. Akkor ez most mit jelent? Hogy hamarosan peteérés lesz? Ma vagyok a 11. napon a mensi első napjától számítva.

http://kepfeltoltes.hu/view/120324/PICT4079_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: szia eléggé egyformának tünnek a csíkok. Akkor pozitív, ha a két csík egyforma vagy a tesztcsík erõsebb a kontrollnál. Peteérés az elsõ negatív nap után 12-36óraval következik be. Érdemes együtt lenni a pozitív napokon, és az elsõ negatív napon is. Remélem segítettem.

szia eléggé egyformának tünnek a csíkok. Akkor pozitív, ha a két csík egyforma vagy a tesztcsík erõsebb a kontrollnál. Peteérés az elsõ negatív nap után 12-36óraval következik be. Érdemes együtt lenni a pozitív napokon, és az elsõ negatív napon is. Remélem segítettem.
Szerintem ez holnap lesz pozitív!
szerintem itt még a kontroll csík az erõsebb. Valószínûleg holnap lesz ovud. Nekem egyértelmûen az lh csík lett vastagabb és erõsebb piros!
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt, a mai lett pozitív: http://kepfeltoltes.hu/120325/PICT4085_www.kepfeltoltes.hu_...
Na, akkor holnap húzzatok bele! :)
A kérdező hozzászólása: Az lesz!!! :)

Én már semmit nem értek? A 22. napomon vagyok a 11. napon barnáztam! Ez mit jelent? Most érzek néha mellfeszülést szurkálásokat, hányingert és néha szédülök!

Ez menzi elött nem szokott lenni! 2. hónapja hogy iszom a cickafark és palástf? teákat! A h?met sajna nem mérem!De ma is és tegnap is délután 37,4 volt!Ez fura!Méhszáj vizsgálatot végzek minden nap,és most a pé után nem lett könnyen elérhet?!Magasan helyezkedik el és kemény!Valaki aki otthon van már ezekben a dolgokban segítsen nekem!Ja és fehér sür? folyásom van!Azért írok ide mert ti már terhesek vagytok és gondolom tudjátok már ezeket a dolgokat!

Legjobb válasz: szia en azt ajalom neked hogy csinaj egy tesztet az mar kimutasa hogy babazo vagy-e vagy nem mert a jelek egyebre is utalhatnak sok sikert egy 5 hetes kismama

szia en azt ajalom neked hogy csinaj egy tesztet az mar kimutasa hogy babazo vagy-e vagy nem mert a jelek egyebre is utalhatnak sok sikert egy 5 hetes kismama
ne agogy eni pontosan igy voltam bevoltam nagyon pnikolva hogy vajon ez most mit jelenthet de nem volt semi komoj mert van olyan terheseg amejik igy kezdodik nekem egeszen 9 hetes koromig volt neha neha barna fojasom 19hetes kismama

Én már semmit nem értek? A 22. napomon vagyok a 11. napon barnáztam! Ez mit jelent? Most érzek néha mellfeszülést szurkálásokat, hányingert és néha szédülök!

Ez menzi elött nem szokott lenni! 2. hónapja hogy iszom a cickafark és palástf? teákat! A h?met sajna nem mérem!De ma is és tegnap is délután 37,4 volt!Ez fura!Méhszáj vizsgálatot végzek minden nap,és most a pé után nem lett könnyen elérhet?!Magasan helyezkedik el és kemény!Valaki aki otthon van már ezekben a dolgokban segítsen nekem!Ja és fehér sür? folyásom van!

Legjobb válasz: Kérlek írjatok!Tapasztalatokat várok!De aki bármit tud ezekrõl a dolgokról írjon légyszi!

A kérdező hozzászólása: Kérlek írjatok!Tapasztalatokat várok!De aki bármit tud ezekrõl a dolgokról írjon légyszi!
A 11-ik napodon valószínûleg peteérésed lehetett. A méhszájadat inkább ne tapogasd, ilyenkor még úgysem érzel semmit, és nagy a fertõzés veszélye. Nagyon szurkolok, hogy baba legyen, de még túl korai bármit is mondani.

Mit jelent hogy 11. napon 19mm a tűsző? Mennyinek kell lennie 14-15 napra?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy ennél nagyonn lesz, de akár 25 mm is lehet. viszont a 15 mm -nél nagyobbaknál már lehetséges teherbeesés! Úgyhogy, hajrá!

Nem biztos, hogy ennél nagyonn lesz, de akár 25 mm is lehet. viszont a 15 mm -nél nagyobbaknál már lehetséges teherbeesés! Úgyhogy, hajrá!

Olvastam, h nem mindig vannak jelei a terhességnek. Ha menzi után a 11. napon görcsöl a hasam akkor az mit jelent? Mikor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Terhességnek mindig vannak jelei??? Szerintem egy terhességnek csak az 5.hét után van jele. A hányás és a szédülés. Nálam még az is jel volt hogy rengeteget aludtam...

Terhességnek mindig vannak jelei??? Szerintem egy terhességnek csak az 5.hét után van jele. A hányás és a szédülés. Nálam még az is jel volt hogy rengeteget aludtam...
Nah ez jo kerdes, mert en is ugyan ebben a cipoben jarok!Kivancsi vagyok en is a valaszra!

A peteérés utáni 11-12. napon a barnázás mit jelent? Nics mensi érzésem az a furcsa nekem.

Legjobb válasz: Attól függ, mikorra várod. Beágyazódás és menstruáció is lehet.

Attól függ, mikorra várod. Beágyazódás és menstruáció is lehet.
A kérdező hozzászólása: 19-ére vasárnapra nem várom
szerintem mensi, de drukkolok, hogy ne legyen igazam...
A kérdező hozzászólása: köszi reméljük a legjobbakat

11 hós kislányom hátán elég sok kiütés jelent meg két napja. Mit csináljak?

Csak a háta olyan, sehol máshol. Orvoshoz el kell vinni ilyenkor, vagy vannak "házi praktikák", amiket el?bb kipróbáltok? Eddig csak hint?port szórtam rá, de semmi javulást nem látok.

Legjobb válasz: Milyen típusú kiütés?

Milyen típusú kiütés?
Sok mindentõl lehet. Valami kaja, meleg, tusfürdõ. Biztos ami biztos, én megmutatnám az orvosnak. Az én babám a Gabi fürdetõtõl pattogott ki. A doki írt rá valami krémet, szépen elmúlt neki.
A kérdező hozzászólása: Pici pöttyök, és pár helyen piros foltok. Elviszem inkább orvoshoz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!