Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ügyekben (381 db)

Hogyha álmomban egy velem egykorú fiúval "voltam", az mit jelent? Ugye semmi komolyat nem jelent? 20/F

Legjobb válasz: Az álmunk a tudat alattink kivetülése, a tudat alatti meg része a tudatunknak és tartalmazza a gondolatainkat és mivel ezt álmodtad, ezért gondoltál erre valamikor...Most jön a tagadás része, hogy te nem gondoltál erre soha, meg sosem gondolkodtál arról, hogy egy fiúval legyél együtt, de ha nem gondoltál volna rá soha, akkor nem álmodtál volna errõl.Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg...

Az álmunk a tudat alattink kivetülése, a tudat alatti meg része a tudatunknak és tartalmazza a gondolatainkat és mivel ezt álmodtad, ezért gondoltál erre valamikor...Most jön a tagadás része, hogy te nem gondoltál erre soha, meg sosem gondolkodtál arról, hogy egy fiúval legyél együtt, de ha nem gondoltál volna rá soha, akkor nem álmodtál volna errõl.Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg...
semmi komoly, max b*zi lehetsz! Attól függ, h kire izgulsz fe'
A 16:28-kor feltett linket azért ne vedd túl komolyan, mert úgy látom, elég sufni-pszichológia. :D
Ez kicsit azért összetetteb, mint pl. a 3-as kommentelõ írta. A tudatalattiban nem annyira gondolatok, inkább félelmek, aggályok, vágyak, szorongások vannak. Például (tényleg csak példa) elképzelhetõ, hogy valami ellenszenves, visszataszító emléked volt valamirõl, és ez az érzés tovább dolgozott benned késõbb. Ez az álmokban érzés szintjén valósul meg (manifesztálódik), vagyis olyan álmokat generál, amik hasonló érzéseket keltenek. Egy b#zulós álom elég visszataszító, ezért ideális az ilyen félelmek újraélésére, annak ellenére, hogy esetleg az eredeti emlék teljesen más jellegû volt. (Bogarat találtál a kajában, vagy bármi más.) Elképzelhetõ, hogy a masztipartik miatt jött ez a konkrét kép, ezt nehéz megmondani. A lényeg, hogy nem kell aggódnod, az álmok elég megtévesztõek tudnak lenni, ha félremagyarázzuk. :)
A kilences vagyok. http://www.lelkititkaink.hu/szex_almok.html Ezt nem tudom próbáltad-e, de nekem 10 mp-et rabolt az életembõl. Talán tovább tartott a kérdést kiírnod.
Kedves Hármas! "Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg..." Szerinted mindenkivel elõfordult. Szerintem meg nem. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen k.rva kivételes, de az én fanzáziám mindig a nõk körül járt. Amíg nem voltam nõvel azért, aztán mikor voltam nõvel azért...Hiszed vagy nem, én valamiért még gondolati szinten se futattam végig egy b.zulást a fejemben. Kérdezõ: Fentebb írták, hogy ez nem gond. Az elsõ kommentelõvel értek egyet... Max. homo- vagy bi - leszel.Ezen kár görcsölnöd. De, az álmok általában szimbolikusan a jelent vagy a múltat ábrázolják, mutatják.
meleg vagy
A kérdező hozzászólása: van barátnõm. igen, elég sokat !!
Hadd kérdezzem meg: Van barátnõd? Sokat masztizol? Azért kérdezem, mert lehet, hogy a magaddal való "szexuálás" jelent meg az álmodban.
Ha sokat görcsölsz rajta (akár tudat alatt), akkor megismétlõdhet. Ha csak vállat vonsz, legyintesz rá, akkor nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: akkor ez csak egyszeri és nem megismétlõdõ alkalom volt ?
Vagy az van, hogy a másik csapatnak (is) szurkolsz, vagy éppen az ellenkezõje, vagyis félsz egy ilyen helyzettõl. De lehet, hogy semmit nem jelent.
Én nem tulajdonítanék nagy jelentõséget a dolognak. Ma már nem ciki, de ha gondolod, gyónd meg.

Sokat keményedik a pocim, utána abbahagyja, rá egy kis idö múlva megint! Mit jelent? Úgy befeszít. Ugye azért nincs baj?

37+2-hetes kismami!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,ebben az idõszakban ez már természetes!Ha nem sûrûn történik,nincsenek görcseid és nem vérezgetsz,akkor nem kell nyugtalankodni! Könnyû szülést kivánok,ha eljön az ideje!:)

Szia! Ne aggódj, ebben az idõszakban ez már természetes!Ha nem sûrûn történik, nincsenek görcseid és nem vérezgetsz, akkor nem kell nyugtalankodni! Könnyû szülést kivánok, ha eljön az ideje!:)

Mit jelent, úgy értem mikor mondják azt a kifejezést, hogy "Whose your daddy"?

Gondolom szlengben használatos, mert olyan témájú fórumokon és helyeken találkoztam vele.

Legjobb válasz: 'Boastful claim of dominance over the intended listener', azaz helyreteszem a hallgatóságomat, hogy ne legyen kétsége afelõl: én vagyok a jobb / erõsebb / stb. Arra viszont sajnos nincs ötletem, hogy mi lenne a jó magyar fordítás, mit használnak magyarul egy ilyen helyzetre. Idézet innen: [link]

'Boastful claim of dominance over the intended listener', azaz helyreteszem a hallgatóságomat, hogy ne legyen kétsége afelõl: én vagyok a jobb / erõsebb / stb. Arra viszont sajnos nincs ötletem, hogy mi lenne a jó magyar fordítás, mit használnak magyarul egy ilyen helyzetre. Idézet innen: [link]
Miért olyan nehéz lefordítani azt hogy ki az apukád? lol

A kis cicát találtunk és szerintem a másik macskámé, de ő meg morog rá! Akkor ez most mit jelent? Ugye nem fogja szét harapdálni? !? !? !

Legjobb válasz: Szerintem akkor az nem a másik macskádé. De ettõl függetlenül rakd külön a kicsit, ha még szopizik inkább vegyél neki speciális "macska anya tejet"! ( Vagy hogy hívják... :D )

Szerintem akkor az nem a másik macskádé. De ettõl függetlenül rakd külön a kicsit, ha még szopizik inkább vegyél neki speciális "macska anya tejet"! ( Vagy hogy hívják... :D )

Nődokim csinált rákszürést és P2 van a papiron nem szolt semmit ez mit jelent ugye nincs baj? 9 hetes vagyok.

Legjobb válasz: P1 legfeljebb szûz lányoknak van, de sokszor még azoknak is P2. Ez teljesen normális, azért nem mondott smemit az orvos.

P1 legfeljebb szûz lányoknak van, de sokszor még azoknak is P2. Ez teljesen normális, azért nem mondott smemit az orvos.
Teljesen jó. Én is P2-vel estem teherbe, nem jelent semmi rosszat. P1-tõl P4-ig vannak fokozatok, 1-2-vel nincs teendõ, teljesen normális, 3-4-nél szoktak beavatkozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen megnyugodtam a lányomnál p1 volt most 4 évvel késõbb p2 lett.. Köszönöm szépen!
Nekem amióta az eszemet tudom P2, ez teljesen normális :)
Nekem P1-et írt az orvosom, és 7 éve párkapcsolatban élek (elsõ kapcsolat), szóval egy ideje már nem vagyok szûz. Egyébként ezt a honlapot merem javasolni, érdemes átböngészni, itt leírja, hogy melyik P érték mit jelent. (A P2 tökéletesen egészséges! Nem jelent bajt!) http://www.nogyogyaszat.eu/szures/mehnyak-citologiai-lelet-e..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat p1 nekem a lányomnál volt mikor terhes lettem és nem voltam szûz..)Elõtte már 14 éve éltem a férjemmel..)) Köszönöm szépen..)
A kérdező hozzászólása: Ó, köszönöm, már az agyamra ment, sehogysem jöttem rá!! Mondjuk így utólag már logikus :D
Nekem is ilyen telom van, az a lépés számláló, a menünél ha be mész a " fitnesz " jelzésbe, ot tudod nullázni, a séta jelnél.

Az mit jelent amikor a fiatalok úgy pózolnak, hogy az ujjukkal fektetett V-t mutatnak? Mit akarnak vele közölni? A győzelem jele álló V. Valami twix-twix beütés?

Legjobb válasz: Písz van tezsvíröm!! A sok kis f.osos mutogatja úgy, hogy nem is tudja mit jelent... Ez a jel a béke szimbóluma, angolul meg a béke úgy van hogy peace. Itt egy kép: http://farm4.static.flickr.com/3271/2592099615_7278d57c0b_o...

Písz van tezsvíröm!! A sok kis f.osos mutogatja úgy, hogy nem is tudja mit jelent... Ez a jel a béke szimbóluma, angolul meg a béke úgy van hogy peace. Itt egy kép: http://farm4.static.flickr.com/3271/2592099615_7278d57c0b_o...
Eredetileg pedig victoria-t jelent...
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudtam hogy a Victoria azt V ként kell mutatni nem pedig < -ként.
Ja, valóban, igazad van, bocsi...

Mit jelent japánul ez a szó? Nem tudom hogy kell írni, úgy írom le ahogy kimondják :hadzsime. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Hát, ha a japánok úgy írják, hogy hidzume, akkor láb-at jelent!

Hát, ha a japánok úgy írják, hogy hidzume, akkor láb-at jelent!
hajime-->kezdés, start egyrészt indítást jelentõ vezényszó (pl.küzdõsportoknál)másrészt fiúnév is:)
kezd, rajta. Hajimeru= elkezd

Mit jelent Filozófiai értelemben a végtelen? És vajon az idõtlen és a határtalan kifejezések ugyan azt jelentik-e?

Legjobb válasz: Saját vélemény: mindegyik szó mást jelent. A végtelen nincs. Ez nem teljesen igaz ugyan, mert lehet van, de mi emberek nem tudhatjuk.

Saját vélemény: mindegyik szó mást jelent. A végtelen nincs. Ez nem teljesen igaz ugyan, mert lehet van, de mi emberek nem tudhatjuk.
A végtelen mindenféle értelemben azt jelenti, hogy nincs vége. Azért ez kétféle lehet: önmagába záródó - és nem záródó, tényleges végtelen. Az idõtlen és a határtalan nem ezt jelenti. Az "ugyan azt" szintén mást jelent, mint amit szerettél volna leírni.
nem értek hozzá, de racionálisan nézve: 1 végtelen: valami aminek se eleje se vége, eleje még csak csak lehet. 2 idõtlen: a végtelen megfelelõje idõben mérve 3.határtalan: túl nyúl dolgokon de nem végtelen vagy kisebb, ill más fogalmakban nézve pl-. tudásunk lehet határtalan, de nem lehet végtelen. végtelen tudásra akkor tehetnénk szert, ha idõtlen tanulási idõnk lenne
Egy jó kis példa matekból hogy a Racionális számok halmaza nagyobb-e a természetes számok halmazánál józan paraszti ésszel azt mondod két természetes szám között is végtelennyi racionális szám található, na de egyik végtelent sem helyezhetjük a másik elé így azt se mondhatjuk nagyobb lehet.Végtelen az amit konkrétan véges értékként nem lehet definiálni mivel megszámolhatatlan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!