Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent óvatosan (4 db)

Mit jelent pontosan óvatosan szexelni (ezt mondta a dokim)? Az orgazmus mennyire árt a babának a 34. héten?

Legjobb válasz: Az orgazmus ha problémamentes volt az egész terhességed egyátalán nem árt a babának. Az óvatos szex a behatolásra utal, hogy azt kell már ebben az idõszakban lágyan csinálni, és nem túl mélyre hatolni.

Az orgazmus ha problémamentes volt az egész terhességed egyátalán nem árt a babának. Az óvatos szex a behatolásra utal, hogy azt kell már ebben az idõszakban lágyan csinálni, és nem túl mélyre hatolni.
Igen, az óvatos szex valóban arra utal, hogy ne mélyen és durván hatoljon be a párod, mert sértheti a méhszájat. Az orgazmus méhösszehúzódásokat vált ki, de problémamentes terhesség esetén nem jelent gondot. És javasolt az óvszer használata a fertõzések elkerülése érdekében! További szép várandósságot! :o)
Szeirntem az óvatos szex arra utal, hogy ne durván és ne túl mélyre hatoljon be a párod. Egészséges terhességnél azt mondják, nem árthat. Az én babám nem tudom, hogy nagyon szereti, vagy nagyon utálja, ha szeretkezünk, de minden szeretkezés után hatalmas rugdosódásba kezd odabent. A védõnõm szerint nem kellemetlen neki, úgy érezheti, ringatják, valószínûleg csak be akar szállni a buliba.:-) 22 hetes kismama

A ciklus.hu-n mit jelent az a naptár modszerben, hogy kritikus nap csak ovatosan, meg sz hogy szabad szerelem?

mit takar az hogy kritikus nap meg hogy csak ovatosan?akkor nem szabad együtt lenni vagy akkor kell vagy mi?vagy miért kritikus?

Legjobb válasz: köszönöm csak nem tudtam hogy ezt pozitivan kell érteni vagy negativan!mármint mi babát szeretnénk!és nem tudtam hogy mi van!de tényleg köszönöm

A kérdező hozzászólása: köszönöm csak nem tudtam hogy ezt pozitivan kell érteni vagy negativan!mármint mi babát szeretnénk!és nem tudtam hogy mi van!de tényleg köszönöm
a kritikus nap az teherbeesés legvalószínübb ideje, tehát ha szeretnétek bababát akkor mindent bele!ha pedig nem akkor mindenképp vigyázzatok.a szabad szerelem alatt pedig a terméketlen napokat jelenti, tehát nyugodtan, "kockázat" nélkül lehet szerelmeskedni!

Ciklus.hun mit jelent a csak ovatosan? Két napra azt irja.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy van esély a terhességre, még ha nem is ezek a konkrétan termékenynek nevezett napjaid. Ez persze mind csak statisztika, a bevitt menstruációid alapján kalkulálja ki a rendszer.

Azt jelenti, hogy van esély a terhességre, még ha nem is ezek a konkrétan termékenynek nevezett napjaid. Ez persze mind csak statisztika, a bevitt menstruációid alapján kalkulálja ki a rendszer.
A kérdező hozzászólása: de 21-22re volt ovum.akkor nem értem.nem lehet hogy a beágyazodás miatt kell ovatosan.én arra gondoltam.4-5re nem várom
Ez a rendszer a naptármódszeres védekezés miatt mutatja azt, amit mutat. Szóval a "szabad szerelem" napjai azt jelentik, hogy olyankor van elvileg a legkevesebb esély a fogamzásra, a "csak óvatosan" az, hogy van esély, a "kritikus napok" pedig az, hogy olyankor van a legnagyobb esély a teherbe esésre, mert akörül van az ovulációja az adott nõnek. Aki babát tervez, annak értelemszerûen mindez a fordítottja igaz. A beágyazódást elvileg nem befolyásolja, hogy olyankor összebújsz-e a pároddal.

4 hetes babás vagyok, az uh-on még semmi nem látszik. Az orvos azt mondta, hogy óvatosan a szexszel. Ez mit jelent?

Nem mertem rákérdezni, hogy mire gondolt ezzel, nehogy hülyének nézzen, pedig az vagyok:) Nem gondolok orgiára, csak nyugodt együttlétre a párommal. Ártani nem akarok, de az önmegtartóztatás sem kellemes.

Legjobb válasz: Nyugodtan szeretkezhettek, amikor csak akartok. Az orális kielégítésnél kell csak odafigyelni, hogy a párod ne fújjon bele erõsen közvetlenül a hüvelybe, mert ez ritkán légembóliát okozhat. = a légbuborék bekerül a véráramba, és elzárhatja az eret.

Nyugodtan szeretkezhettek, amikor csak akartok. Az orális kielégítésnél kell csak odafigyelni, hogy a párod ne fújjon bele erõsen közvetlenül a hüvelybe, mert ez ritkán légembóliát okozhat. = a légbuborék bekerül a véráramba, és elzárhatja az eret.
Szia! Az óvatosan pontosan azt jelenti, hogy óvatosan, ne vadul. Ha nem szabadna szexelnetek akkor azt mondta volna a doki hogy tilos a szex. Mi az elsõ néhány hétben nem mertünk, nehogy baja legyen a babának, sokszor elõfordul hogy szex után vérzés jelentkezik és esetleg elmegy a baba. Persze nem bizonyított az ok-okozati összefüggés de azért jobb félni mint megijedni! Minden jót! 17 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!