Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent álmom: egy lépcsőn (2 db)

Mit jelent az álmom: egy lépcsőn megyek felfelé, és mindig elesem a végére, lefelé viszont ugorva jövök le?

Mindig aztálmodom hogy egy lépcs?n megyek felfelé (a suliban) de nemmerek és kétkézzel kapaszkodom hogy le ne essek, és a végére már a lépcs?kön hasalva csuszom fel. Lefelé viszont mindig ugy jövök, hogy a legtetején ugrom egy nagyot és szó szerint végsiklom a lépcs?k fölött, és a végénél teszem le a lábam. Ez mit jelenthet? (persze nem minden nap álmodom ezt, de elégy gyakran)

Legjobb válasz: Az álmok megválaszolása pszichológusra tartozik. Én mint laikus, úgy gondolom, hogy nem szívesen jársz iskolába, és alig várod, hogy ne legyen több közöd hozzá. Kíváncsi vagyok, eltaláltam-e.

Az álmok megválaszolása pszichológusra tartozik. Én mint laikus, úgy gondolom, hogy nem szívesen jársz iskolába, és alig várod, hogy ne legyen több közöd hozzá. Kíváncsi vagyok, eltaláltam-e.
Szintén laikusként én is úgy gondolom, hogy az iskolai teljesítésel függ össze a lépcsõn felkúszás, gondolom szülõi nyomás is lehet a hátttérben. Annyit tudok, hogy az álmokat nem szabad szó szerint értelmezni, tehát nem valódi lépcsõn közlekedsz...
Bár nem vok egy profi álomfejtõ, de én is szoktam foglalkozni álomfejtéssel.Sztem inkább azt jelentheti, hogy valami miatt félsz vagy szorongassz. A vége pedig azt hogy könnyen legyõzöd ezt a problémát, megkönnyebbülsz.
Az utolsóval értek egyet.
Hogy lifttel kéne közlekedned.
Talán van valami, amit meg szeretnél tenni... Ezek szerint régóta, de félsz, hogy az amit tennél, az rossz és nem tudod majd helyrehozni...
Milyen érzésed van mikor felfelé mész a lépcsõn? Lehet hogy tudat alatt van valami problémád.
Egy bérházban történik az álom? Ablakok vannak a lépcsõ végén? Mert ha igen mind arra utal hogy tériszonyod lehet, és eddig nem tudtad meghatározni a magasságot, hogy mennyire vagy magasan, és amikor kinéztél az ablakon, sokkos állapotba kerültél. Velem is volt már ilyen a debreceni Nagytemplomban, hogy a harangig felmentem, megláttam a harangot és se le se fel, mert besokkoltam, bezengett tõlem az egész épület. Ekkor voltam olyan 9-10 éves :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!