Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent álmom: egy (123 db)

Mit jelent ha egy lány akihez vonzódom álmomban piros szalagot kötött a karomra?

Legjobb válasz: Azt, hogy tetszik Neked. hidd el nekem is volt ezer hasonló, szimbolikus álmom, azokról, akikhez vonzódtam, mégsem történt semmi:)

Azt, hogy tetszik Neked. hidd el nekem is volt ezer hasonló, szimbolikus álmom, azokról, akikhez vonzódtam, mégsem történt semmi:)
De miért mit vársz. komolyan. Ha valaki azt írja, hogy úú, hát ez azt jelenti, pár hét múltán randira hív, akkor vársz addig ölbe tett kézzel? Ha eddig nem tetted meg, hát na! Rajta!:)
Lepraveszély, vagy házasságtörés
És akkor meg mi van... Régen tiltották a homoszexualitást, ma tolerálják, meglásd elõbb-utóbb kötelezõ lesz :) )
A kérdező hozzászólása: utsónak : aranyapa leirtam hogy lányrol van szó:D csak nem fogja megkérni a kezemet én fiú vagyok :D
meg fogja kérni a kezedet. a piros szalaggal jelzi azt, hogy magához akar hivatalosan kötni.
A kérdező hozzászólása: háháhá "kétkedõ" most megmosolyogtattál :D de ez esetben egy lányról és egy fiúról van szó :D
A piros az egyik legélénkebb szín.Erõs érzelmet takar, a saját érzelmeid viszonzását várod.
azt akarod, hogy bekösse a fejed.
Pénz áll a házhoz.
Ha beléd kötnek piros szalaggal, az azt jelenti, hogy szerelmes leszel egy kommunistába! I.J. :P

Mit jelent, álmomban harmadmagammal egy erdőben megölünk valakit, felgyújtjuk a hulláját, és utána a szelleme üldöz minket?

Elég szörny? álom volt, biztos jelent valamit. Ráadásul már nem el?ször álmodok olyat, hogy valakit megölök álmomban , igaz el?z?leg egy rend?r volt, és ? ölt volna meg ha én nem teszem meg.

Legjobb válasz: Melyik horror filmet nézted meg mostanában? Ez jó story-nak hangzik :o

Melyik horror filmet nézted meg mostanában? Ez jó story-nak hangzik :o
nem tudom, de mostanában már a sokadik vagy itt, aki gyilkosságról álmodik, lassan kezdek félni ettõl az oldaltól
Elõzõ élet...olyan nincs, csak kitalálták nagyon "okos" emberek. Ezt a marhaságot..! Elõzõ életünkben az apánk zacsekjában voltunk.
A kérdésre válaszolva, akkor is álmodhat az ember ilyesmivel, ha napközben ilyen gondolatok járnak az eszében. Nem sértésnek szántam, hanem mint tényt mondom.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy kicsit klisés egy filmnek. Egyébként nem nézek horrorfilmeket. Amúgy tényleg leírhatná valaki, itt úgyis oly sokan értenek az álmokhoz. :D
Az ilyen almok amelyeket nem eltel meg vagy nem elsz meg a jovoben(persze nem tudhatod) ... ezek az elozo eletedbol maradtak emlekek ... Az elozo eletedben gyilkos lehettel vagy ep megoltel valakit es mivel hogy a lelkiismeret furdalasod volt ez megmaradt a lelkedben emlekkent es most elotor alomkent...
Elõzõ életedben több száz éve inkvizítor voltál, olyan embereket intéztél el az erdõben, akiket törvényes úton nyilvánosság elõtt valami okból nem lehetett máglyára küldeni, ezért néhány haverral, ismerõssel önbíráskodást hajtottál végre.


Mit jelent, ha egy kigyot fogok almomban, ami vissza akarna marni a kezemre?

Rengetegszer almodtam mar ezt.

Legjobb válasz: Haaat.. Ez ram valhogy nem jott be... Rossznak abszolut nem erzem a kapcsolatom. Most varjuk masodik babankat, eddig mac 3-4 honap utan csaltam mindenkit mert szar volt a szex, most 5 ev uran meg mindig csak paromat kivanom..

A kérdező hozzászólása: Haaat.. Ez ram valhogy nem jott be... Rossznak abszolut nem erzem a kapcsolatom. Most varjuk masodik babankat, eddig mac 3-4 honap utan csaltam mindenkit mert szar volt a szex, most 5 ev uran meg mindig csak paromat kivanom..
Na hát ennek örülök, gratulálok :) Rám egyébként igazak szoktak lenni a dolgok ha rákeresek az álmaimra, ezért linkeltem be de hát nem jöhet be mindenkinek:)
Persze hogy nem jön be mindenkinek, hisz ez az álomfejtés egy nagy átverés...
De csak van valami köze az álmának az életéhez..véletlenül nem álmodunk valamit. Fõleg amikor rengetegszer álmodik ilyet. Valami jelentésének kell lennie. Nekem igazakat ír ez az oldal, amikor néha rákeresek. Azt gondolnám semmi köze az életemhez annak amit álmodok aztán beírom és tényleg úgy van. Persze nem mindig, van amikor a tv-ben látott hülyeségrõl álmodok, annak tényleg semmi értelme, de ha visszatérõ álmod van az jelent valamit.
Oka van, jelentése nincs. Olyan pedig nincs, hogy KELL lennie valaminek. Maximum hogy te azt szeretnéd hogy legyen. Az ilyen kamu fejtések meg persze hogy bejönnek néha, mivel nem túlságosan pontos képet adnak, hogy minél több emberre illeszkedjen, meg sokszor elég általános dolgokat írnak, ami bárkire igaz. Azt elismerem, hogy okosan verik át a naivakat, de egyébként kamu az egész.
Azt hogy valami jelentésének kell lennie azt úgy értem, hogy amiket lát és megél az ember, azzal kapcsolatban álmodik. Az én véleményem az, hogy valahogy biztos kapcsolódnak az álmok a megélt élményekhez. Most egy példát írok. A múltkor azt álmodtam, hogy megharap a kutyám. Elõször nem is értettem miért álmodtam ezt, hiszen az életben sose bántott még a kutyám. Nem is értettem honnan jön az ilyen álom. Aztán rákerestem és ezt írta: "Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott." És igen így volt. Ez persze csak az én tapasztalatom, én csak a véleményemet írtam le nem kell mindenkinek ebben hinnie nem akarom én senkibe belebeszélni. Aki akarja elhiszi aki nem az nem.
A kérdező hozzászólása: Koszonon a segitseget en is ugy gondolom, hogy nem veletlen almodom mar sokadszorra ezt. Es lehet hogy nem feltetlen kell a parkapcsolatra gongondoljak. Csak egy kapcsolatom van amiben kihasznalt es elarult vagyok es az a tesom... Hat kivancsi leszek :) azert koszonom a linket :)

Mit jelent, ha egy dátumot láttam álmomban?

Még sosem álmodtam dátummal ezidáig. Láttam egy dátumot álmomban. Mit jelent? Jelentheti, hogy azon a napon valami esemény fog történni velem? Esetleg a halálom dátumát álmodtam meg? 22 éves vagyok.

Legjobb válasz: Pontosabban hol? helyszin volt ? esetleg lehet aszt jelenti ott fog valami esemény történni veled !

Pontosabban hol? helyszin volt ? esetleg lehet aszt jelenti ott fog valami esemény történni veled !
Vagy háttér vagy ilyenek voltak ??
Nyugi ez csak állom !! Semmi komoly !! Szedj vitamint és sportolj én is eszt láttam ezen az oldalon egyszer !!
Dehogy a halálod dátuma, sokszor álmodunk számokkal, tedd meg a lottón a variációit. :-)
A kérdező hozzászólása: Nem volt se helyszín, se esemény, se háttér, semmi. Csak a dátum: hónap és nap.
misztikus dátum volt? 4.hó 4 ? vagy nézd meg a számok jelentését (angyali számok)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem volt misztikus szám. A dátum mindegyik számjegye különbözõ volt.
hmm.. érdekes de nyugi nem fogsz meghalni XD

Az mit jelent, hogy egyre több álmomban ölök?

Van hol állatokat, van hol embereket, de minden esetben teljesen természetes és a szemem sem rebben meg. Ja és mindig valami kard van nálam és azzal ölöm meg ?ket. De miután felébredek, akkor sem undorító vagy vmi ilyesmi, mert vér sosem folyik...egyszer?en meghalnak.

Legjobb válasz: furcsa álom - fõleg az ismétlõdések miatt valszeg mindenki álmodott már olyat, hogy ölt (és pl. nem tudta eltüntetni a tetemet) vagy olyat, hogy pl. valami ölés miatt keresik, üldözik stb.

furcsa álom - fõleg az ismétlõdések miatt valszeg mindenki álmodott már olyat, hogy ölt (és pl. nem tudta eltüntetni a tetemet) vagy olyat, hogy pl. valami ölés miatt keresik, üldözik stb.
VISSZATÉRT SÚR ÉLJEN SÚR
A kérdező hozzászólása: Elsonek koszi masodiknak: mivan? :D
Felgyülemlett benned az agresszió, amitõl sürgõsen meg kell szabadulnod. Lecsapolhatom a negatív csídet potom 10000FT/ml-es áron, ha akarod. Ajándék csís palack is jár hozzá! László jósnõ
lászló jósnõ látom itt is van egy pár buz i aki szeret szórakozni!:D am meg 10k-ft nem sok kicsit?:D am más is lehet a dologban pl elõzõ életedben csináltál ilyeneket és eszedbejutnak álmodban de azis lehet hogy megszáltak v csak beteg vagy:D

Az mit jelent, ha egy személy nagyon sokszor szerepel az álmaimban?

Legjobb válasz: Viszont az is lehet, hogy nagyon sokat gondolsz rá, azért. :)

Viszont az is lehet, hogy nagyon sokat gondolsz rá, azért. :)
Azt, hogy ébrenlétedben túl sokat foglalkozol vele.
Nekem is van egy ilyen személy, és én ilyen randizós, kicsit romantikus dolgokat álmodok vele.Szerintem arra utal hogy többet jelent mint csak egy ismerõs, vagy barát.
Mit szeretnéd, hogy jelentsen?
Semmit. Én olyan emberekkel is szoktam álmodni sûrûn, akiket életemben nem láttam, vagy csak filmben.
valami misztikus oka is lehet, elõzõ életben szorosabb kapcsolatban voltatok, ilyesmi. az álmok nagyon sokmindent elárulnának, csak mai napig senki nem tudja hogy miért-hogyan keletkeznek.
A kérdező hozzászólása: mondjuk lehet benne valami szerintem is :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondanám hogy túl sokat foglalkozok vele, koszonunk egymásnak meg pár szót szóltunk eddig egymáshoz, amúgy meg a legjobb haverja annnak a srácnak akivel majdnem jártam, szóval nem tudom :S
A kérdező hozzászólása: De én ismerem ezt a személyt, és szerintem biztos jelent valamit!
Tudatosan vagy tudatalatt vágyat érzel iránta.

Mit jelent? Álmomban 2cigány nö meg egy idös magyar ember betört hozzánk és müanyag széket meg asztal akartak lopni.

Én meg mondtam h a k**va anyátokat XD utána elkezdem üldözni öket késsel majd nagy vaslapáttal és kotrodtak ki az ablakon. Majd vissza jöttek és kérdeztékh mamám itthon van-e akor megint elkergetem öket

Legjobb válasz: Egész reális álom. Biztos, hogy csak álom volt???

Egész reális álom. Biztos, hogy csak álom volt???
Lehet, hogy a 3. is cigány volt csak fehérítette magát, mert 2 cigány + 1 magyar lopni megy egy kicsit paradoxon volna.
Megvan a diagnózis: Neked egy nõ kell!:D
A kérdező hozzászólása: Ezt meg honan veszed ? második
Lám-lám, a magyarok közt is van tolvaj... :-D
A magyar biztos, h csak reszeg volt es eltevedt...
hh :S régóta fejtek álmokat, néha csak hobbiból, de nagyon zavar, hogy az emberek mindenben jeleket akarnak látni... Ezeknek nincs fontos szerepük :D Igen, persze, van rá esély, hogy van normális jelentése, és lehet, hogy jelent valamit. De ha nem tudod mihez kötni, akkor SEMMIT nem jelent. Az álomfejtõ könyvek is hülyeségek, mert csak általánosítások! Egy embernek önmagának, vagy egy hozzá értõ személynek kell megfejtenie, mit jelent az álom, mert az álmok rejtett jeleket hordoznak, de CSAK az ADOTT személyrõl és annak életérõl, másról NEM! És kérlek, ne próbáljatok mindig olyanokat kitalálni, amik az álmoskönyvekben le vannak írva. Egy-egy kép az álomban nem köthetõ más dolgokhoz, tehát egy gyerekkori ellenség nem köthetõ mondjuk ahhoz, hogy pár napig az anyagi helyzeted romlik. Nem. Ezek nem ilyen üzenetek.

Mit jelent ez 1. Amikor az exed az almodba elmondja h a masik lany akivel ossze jott az csak sz*xre kellett neki? (Egy hetre ra jott ossze vele mert en nem fekudtem le vele) 2. Az igaz hogy azzal almodsz aki alvas elott gondolt rad?

Legjobb válasz: Igaz, hogy az álmoknak nagy jelentõsége van, de sosem ennyire lebutított az értelmezése. Nem konkrétan értelmezendõek az álmok, hiszen az álmokat te alkotod magadnak. A te tudatodból keletkeznek, te alakítod, persze tudat alatt. Ezért a másik személy érzéseirõl semmit nem tudsz meg belõlük, max a saját érzéseidbõl. Mielõtt nagyon belemész a misztikus álomfejtegetésbe, beszéld meg az expartnereddel az érzéseidet, és akkor nincs mellébeszélés.

Igaz, hogy az álmoknak nagy jelentõsége van, de sosem ennyire lebutított az értelmezése. Nem konkrétan értelmezendõek az álmok, hiszen az álmokat te alkotod magadnak. A te tudatodból keletkeznek, te alakítod, persze tudat alatt. Ezért a másik személy érzéseirõl semmit nem tudsz meg belõlük, max a saját érzéseidbõl. Mielõtt nagyon belemész a misztikus álomfejtegetésbe, beszéld meg az expartnereddel az érzéseidet, és akkor nincs mellébeszélés.

Álmomban egy toronyházon nagyon magasra kapaszkodtam fel, és élveztem, pedig élőben félek a magasságtól. Ez vajon mit jelent?

Legjobb válasz: Valami kihívás van most az életedben aminek örömmel teszel eleget?Az álmok megfejtéséhez nem a zagyva történet a lényeg,hanem az érzések amiket álmodban érzel.Ha azokra figyelsz akkor meg tudod fejteni mit üzensz az álmaiddal magadnak!Ebben az álomban,most egy nagyon nehéz feladatot végzel,és a lényeg benne,hogy ez kedvedre való,örülsz közben.Ha leesnél,vagy félnél akkor az azt jelentené,hogy félsz attól,hogy meg tudsz-e felelni az életetben egy kihívásnak.Ha mondjuk valaki segítene,akkor az azt jelentené,hogy úgy érzed szükséged van valaki segítségére.Remélem tudtam segíteni.

Valami kihívás van most az életedben aminek örömmel teszel eleget?Az álmok megfejtéséhez nem a zagyva történet a lényeg, hanem az érzések amiket álmodban érzel.Ha azokra figyelsz akkor meg tudod fejteni mit üzensz az álmaiddal magadnak!Ebben az álomban, most egy nagyon nehéz feladatot végzel, és a lényeg benne, hogy ez kedvedre való, örülsz közben.Ha leesnél, vagy félnél akkor az azt jelentené, hogy félsz attól, hogy meg tudsz-e felelni az életetben egy kihívásnak.Ha mondjuk valaki segítene, akkor az azt jelentené, hogy úgy érzed szükséged van valaki segítségére.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jókat írtál! Tényleg van most egy kihívás, amit örömmel végzek! Hogy én erre nem jöttem rá....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!