Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent válasz százalék a (2 db)

Mit jelent a "válasz százalék" a toplistában?

Legjobb válasz: A válasz százalék azt mutatja, az adott felhasználó válaszai hány százalékban tûnnek hasznosnak a válaszokra adott hasznos-nem hasznos felhasználói értékelések alapján.

A válasz százalék azt mutatja, az adott felhasználó válaszai hány százalékban tûnnek hasznosnak a válaszokra adott hasznos-nem hasznos felhasználói értékelések alapján.

Hogy lehetséges az, hogy egyes válaszolóknak nem jelenik meg az, hogy hány százalékban hasznos válaszokat ad? (csak az, hogy mikor írta a választ)

Legjobb válasz: Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé! Ez sem jelenik meg minden kérdésnél, de nem tudom miért.

Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé! Ez sem jelenik meg minden kérdésnél, de nem tudom miért.
0%-ról. Amúgy én mostse látom a bejelentõ szöveget a kérdésnél. :D (neértsd félre)
Ha a moderátorok leellenõrizték a kérdést, és semmi kifogásolnivalót nem találtak benne, akkor a bejelentõ link eltünik.
* a helyett egy.
Mindig kell lennie mind a 2-nek. (Másképp hogy pontoztam volna le a moderátort?:D)
Lehet hogy az volt az elsõ válasza itt az oldalon vagy még csak nagyon kevés van neki és senki se szavazott rájuk még.
Szerintem csak egy bizonyos szavazatszám alatt jelenik meg a %. pl ha már 5-en szavaztak a válaszra.
szerintem azért nem tûnhet el mert valaki jelenti, mivel nem csak 1 ember jelenheti, hanem mindenki. Ettõl még minden kérdésnél ott kéne lennie.
Valaki bejelentette a kérdésedet...:P Szerintem. Máskülönben nem lenne ott. Szerintem egyébként a moderátoroknak nincs ott %-os válaszadás. De ez csak tipp.
A kérdező hozzászólása: Nahát, tényleg. Megnéztem kijelentkezve és nem volt ott a bejelentõ szöveg a kérdésemnél. Gondolom valami rendszerhiba lehet...
most már én se látom, de mikor kérdeztem, akkor még volt :D
amúgy hogy is van ez az indulásnál? 100%-ról indul mindenki vagy 0 %-ról? Már nem emlékszem hogy is volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!