Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hikomat kifejezés (4 db)

imádom ray charles-t!
Tûnj el Jack, takarodj Jack, ilyesmi. To hit the road = lelépni, elhúzni valahová
A szöveg folytatása is erre utal, ha jól emlékszem: Don't you come back no more no more no more no more...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :) én is valami hasonlóra gondoltam, ráadásul a filmben is egy ilyen résznél "írta" Ray, meg hát ugye a szövegkörnyezet is erre utal, csak ezt a szókapcsolatot nem ismertem. Köszönöm mégegyszer :)
b,
Így van, B. Bár a pontosabb meghatározás inkább a Biztonsági Másolat. Úgy tartják, a számítástechnikában amibõl csak egy van, az nem is létezik. Ami fontos, azt backupolni kell, mert bármikor beüthet a ménykõ és akkor viszlát értékes adatok. Legtöbbször a biztonsági másolatot jobb fizikailag is eltérõ helyen tárolni, hisz ha mondjuk rádõl/leég a ház ahol a gép van a biztonsági másolattal együtt, akkor hiába volt 2 példány. Ezért egyre népszerûbb a távoli fájltárolás "felhõben". *Phew*

Mit jelent ez a kifejezés:ndash? Láttam már több helyen, és hiába kerestem, nem találtam a jelentését. Valaki megtudná mondani?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagykötõjel "– félkvirtmínusz, endash: Egy en (fél em) szélességû gondolatjel és nagykötõjel."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagykötõjel "– félkvirtmínusz, endash: Egy en (fél em) szélességû gondolatjel és nagykötõjel."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.


Mit jelent a "hikomat" kifejezés?

Legjobb válasz: fogyatékos, rokkant; vagy: hycomat - az NDK gyártmányú Trabant és Wartburg gépkocsik elektrohidraulikus, kézi mûködtetésû, félautomata kuplungszerkezetét hívták így. Ezzel a feláras "extrával" felszerelt autókat bal láb (használata) nélkül is lehetett vezetni.

fogyatékos, rokkant; vagy: hycomat - az NDK gyártmányú Trabant és Wartburg gépkocsik elektrohidraulikus, kézi mûködtetésû, félautomata kuplungszerkezetét hívták így. Ezzel a feláras "extrával" felszerelt autókat bal láb (használata) nélkül is lehetett vezetni.
Ha emberre mondják, akkor fogyatékos, hülye.
Fogyatékos..olyan mit te amiert a neten se tudsz utánnanézni:) Csak vicc volt, bocsi
Ezen az oldalon is van belõlük egy itt kialakult speciális alfajuk, ezeket úgy hívják hogy gyikomat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!