Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Xy é (3 db)

Mit jelent ez: "Xy é un ammasso di ciccia! "?

Legjobb válasz: Az ammasso jelentése halom, halmaz, rakás. A ciccia húst jelen, a mettere su ciccia pedig azt h meghízik. A kifejezés pedig így valószínûleg azt jelenti, hogy XY duci, dagadt, stb.

Az ammasso jelentése halom, halmaz, rakás. A ciccia húst jelen, a mettere su ciccia pedig azt h meghízik. A kifejezés pedig így valószínûleg azt jelenti, hogy XY duci, dagadt, stb.

Mit jelent a mai diák nyelvben az "own" szó? Pl. own xy-é.

Legjobb válasz: PWN - az angol "own" az elmaradhatatlan elgépeléssel. Eredeti jelentése birtokolni, a PWN azonban inkább jelent dominanciát, gyõzelmet. szóval ezt akkor szokták beírni mikor 12 éves hun pistike bucsaröcsögi állampolgár Call Of Duty 2-be belövi az ellenséget aki nála sokkal jobban játszik. (szóval pistike írja be h : own, v owned.)

PWN - az angol "own" az elmaradhatatlan elgépeléssel. Eredeti jelentése birtokolni, a PWN azonban inkább jelent dominanciát, gyõzelmet. szóval ezt akkor szokták beírni mikor 12 éves hun pistike bucsaröcsögi állampolgár Call Of Duty 2-be belövi az ellenséget aki nála sokkal jobban játszik. (szóval pistike írja be h : own, v owned.)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:)

Kick Box edzők neve után mit jelent h "xy IV DAN" meg a környékemen van 2 ien kick box klubb és tudtok e vmir rola? (lentebb)

Báthory István Sportegyesület

Legjobb válasz: A dan a harcmûvészetben való jártasság (emelkedõ) szintjét fejezi ki. A közhiedelemmel ellentétben nem minden dan-fokozat mesterfokozat. Szóval a neve után a fokozatot jelzi az a IV dan, pont mint egy videojáték...IV. szint:P

A dan a harcmûvészetben való jártasság (emelkedõ) szintjét fejezi ki. A közhiedelemmel ellentétben nem minden dan-fokozat mesterfokozat. Szóval a neve után a fokozatot jelzi az a IV dan, pont mint egy videojáték...IV. szint:P
Igen csak nemtudom mert eppen kickbox mert az a japan stilusokra jellemzo pl karate vagy aikido kickboxban meg nem tudtam danrol :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!