Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Xy (42 db)

Felvenni a kapcsolatot itt azt jelenti, hogy ismerõsök lettek. A kérdés inkább az, milyen idõszakot ölel fel a "nemrég".
gondolom ismerõse lett...
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mit jelent ez magyarul, "XY plays the larger-than-life assistant to XY's lawyer character"?

Legjobb válasz: az 1. xy a 2. xy ügyvédje asszisztensének legendás (vagy döbbenetes, emberfeletti, elképesztõ, vagy egyéb szónoki túlzás jöhet ide) szerepét játssza (mindkettõt xy-nal jelölted, de remélem, érthetõ így)

az 1. xy a 2. xy ügyvédje asszisztensének legendás (vagy döbbenetes, emberfeletti, elképesztõ, vagy egyéb szónoki túlzás jöhet ide) szerepét játssza (mindkettõt xy-nal jelölted, de remélem, érthetõ így)
Általában film, színház világában használatos kritikusi kifejezés, rendkívül impresszív, jól játszott, hatásos, nagy benyomást tevõ, erõteljes játékkal, emlékezetesen megformált (stb.) karakter.

Mit jelent jutyúbon az "Egyveleg" kifejezés? Pl. A videó címénél ki van írva, hogy: "XY Egyveleg"

Legjobb válasz: Egy automatikusan összeválogatott playlist az adott témában. Ha pl te rákeresel xy-ra, akkor csinál egy xy playlistet és felkínálja, magyarra egyvelegnek fordították

Egy automatikusan összeválogatott playlist az adott témában. Ha pl te rákeresel xy-ra, akkor csinál egy xy playlistet és felkínálja, magyarra egyvelegnek fordították


"XY is set to sell 1 Million in it's first year" mit jelent magyarul? HELP!

Legjobb válasz: XY 1 milliót szándékozik/kényszerül eladni belõle egy év alatt. de mivel a set-nek nagyon sok jelentése van szövegkörnyezet függõ lehet, hogy itt hogyan kell fordítani.

XY 1 milliót szándékozik/kényszerül eladni belõle egy év alatt. de mivel a set-nek nagyon sok jelentése van szövegkörnyezet függõ lehet, hogy itt hogyan kell fordítani.
jav. XY 1 milliót szándékozik/kényszerül eladni belõle az elsõ évben.
XY-ból 1 milliót készülnek eladni az elsõ év (a piacra dobás elsõ éve) után.

Mit jelent ez a német mondat? "Warum sollte es denn ein XY Fan sein? "

Legjobb válasz: Miért kéne ennek XY fannak/rajongónak/drukkernak lenni?

Miért kéne ennek XY fannak/rajongónak/drukkernak lenni?
A kérdező hozzászólása: Én is így fordítottam, de valahogy nem elég magyaros így :/ Talán arra kérdez, hogy miért vagyok fan?
Ha nem tetszik a fan akkor van még ott kettõ de létezik még más szinoníma is. Attól függ hogy mi a szövegkörnyezet
az 'es' picit életidegen benne. Ha személyre kérdez akkor er, sie, Sie kellene helyette. de kellene a szövegkörnyezet is.

Mit jelent az angol szlengben, hogy "xy does it better! "?

Legjobb válasz: xy jobban csinálja! Amúgy ez egyáltalán nem szleng.

xy jobban csinálja! Amúgy ez egyáltalán nem szleng.
A kérdező hozzászólása: Köszi, értem. :P Èn màst hallottam amùgy. De milyen értelemben? :D

Ez mit jelent magyarul? It will circulate eventually like XY did

Legjobb válasz: Valójában XY-hoz hasonlóan lesz forgalomban / fog terjedni.

Valójában XY-hoz hasonlóan lesz forgalomban / fog terjedni.
Szerintem nem "valójában", hanem "végül".

Angolosok, mit jelent ez magyarul? "FYI XY will be online from 3th Sept then delivered to stores after. You can tweet us to check local stores then"

Legjobb válasz: FYI XY szeptember 3-tól lesz elérhetõ (online)és ezután lesz kiszállítva a boltokba. És ezután tudsz velünk majd értekezni a helyi üzletekkel/boltokkal kapcsolatban.

FYI XY szeptember 3-tól lesz elérhetõ (online)és ezután lesz kiszállítva a boltokba. És ezután tudsz velünk majd értekezni a helyi üzletekkel/boltokkal kapcsolatban.

Mit jelent az, hogy xy töri az angolt?

Legjobb válasz: Hát ha jól értelmeztem a kérdést, akkor azt jelenti, hogy adott egy személy (jelen esetben xy), aki nem igazán beszéli az angolt, csak mondjuk egy-két mondatot tud kifejezni, vagy ha valamennyire megy is neki, akkor is inkább hibásan. Valahogy így tudnám körülírni :D

Hát ha jól értelmeztem a kérdést, akkor azt jelenti, hogy adott egy személy (jelen esetben xy), aki nem igazán beszéli az angolt, csak mondjuk egy-két mondatot tud kifejezni, vagy ha valamennyire megy is neki, akkor is inkább hibásan. Valahogy így tudnám körülírni :D
Hibásan beszél, nem tud folyékonyan társalogni.

Mit jelent a xy+ (4 (20) ) >x-5y (2+9-7)?

Legjobb válasz: Nem igazán tudtam értelmezni a kérdést, de itt van egy link, hátha segít: http://www.wolframalpha.com/input/?i=xy%2B+%284+%2820%29+%29..

Nem igazán tudtam értelmezni a kérdést, de itt van egy link, hátha segít: http://www.wolframalpha.com/input/?i=xy%2B+%284+%2820%29+%29..
A kérdező hozzászólása: Én sem, de azért köszi:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!