Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Trying to (8 db)

Mit jelent az alábbi mondat? Trying to figure out a trip over there again too.

Legjobb válasz: Próbálok megint összehozni egy utat oda.

Próbálok megint összehozni egy utat oda.

The server you are trying to connect to is running a newer version of the game. Ez mit jelent?

letöltöttem innen:

Legjobb válasz: Azon a szerveren a játék egy újabb verziója fut. Neked a régi van, ez a baj.

Azon a szerveren a játék egy újabb verziója fut. Neked a régi van, ez a baj.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem 10-es hanem 11-es játék lenne rá jó?azokra a szerókra? de van egy olyan amina sima cs source ment most meg nem megy pedig az sztem 07-es volt

Mit jelent az, hogy I am trying to be ambled?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem sajtóhiba? Három szótárban is megnéztem, az amble csak poroszkálást jelent, annak meg nincs értelme.

Biztos, hogy nem sajtóhiba? Három szótárban is megnéztem, az amble csak poroszkálást jelent, annak meg nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem sajtóhiba.
Egy negyedik friss egynyelvû szótárban is megnéztem, nincs más jelentése 2009-ben sem. Ez nem tárgyas ige, tehát nem lehet passzív. Honnan vetted, mi a szövegkörnyezet?


Mit jelent ez magyarul? Be yourself and quit trying to be everyone else

Naszóval németes vagyok és kaptam egy ilyen üzenetet a matek tanáromtól,hogy valami jót kívánjon és fogadjam meg..de google és SZTAKI fordító sem fordíja le értelmesen..

Legjobb válasz: kb: "légy önmagad, és ne próbálj azzá válni amivé a többiek" Kétféle utalás van benne: egyrészt az, hogy a saját egyéniségedet és lényedet fogadd el és "használd", illetve hogy ne az akarj olyan tucatember lenni mint amit a tömeg/média nyomása kényszerít az emberekbe. Nem írtad hány éves vagy, de a fiatalok példaképkeresése és befolyásolhatósága miatt sokan lépnek olyan útra, aminél mások mondják meg hogy mi a menõ/trendi és ezt igyekeznek elérni (YOLO-szemlélet például).

kb: "légy önmagad, és ne próbálj azzá válni amivé a többiek" Kétféle utalás van benne: egyrészt az, hogy a saját egyéniségedet és lényedet fogadd el és "használd", illetve hogy ne az akarj olyan tucatember lenni mint amit a tömeg/média nyomása kényszerít az emberekbe. Nem írtad hány éves vagy, de a fiatalok példaképkeresése és befolyásolhatósága miatt sokan lépnek olyan útra, aminél mások mondják meg hogy mi a menõ/trendi és ezt igyekeznek elérni (YOLO-szemlélet például).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) 14/L

Mit jelent ez: "Trying to load non-local URI."? És mit kezdhetnék ezzel?

Mindig új ablak nyitáskor dobja fel a Firefoxnál.

Legjobb válasz: Két dolgot próbálhatsz meg. Az egyik, hogy (ha még nincs) akkor mozilla oldaláról letöltöd a legfrissebb 3-as firefoxot, az elõzõt meg uninstallálod. A másik lehetõség, meg hogy a plugineket egyenként kikapcsolod, hogy lásd, hogy melyik okozza a hibát. Ha megvan a bûnös plugin, akkor keress hozzá frissítést, ha még nincs, akkor hagy kikapcsolva addig ameddig nem csinálnak hozzá.

Két dolgot próbálhatsz meg. Az egyik, hogy (ha még nincs) akkor mozilla oldaláról letöltöd a legfrissebb 3-as firefoxot, az elõzõt meg uninstallálod. A másik lehetõség, meg hogy a plugineket egyenként kikapcsolod, hogy lásd, hogy melyik okozza a hibát. Ha megvan a bûnös plugin, akkor keress hozzá frissítést, ha még nincs, akkor hagy kikapcsolva addig ameddig nem csinálnak hozzá.
A megnyitod a Firefox böngészõt-Eszközök -Kiegészítõk-Kikapcsolni a Megauploados kiegészítést-ezután nem jelentkezik a probléma/gondolom hamarosan lesz javított verzió és újra lehet használni/

Mit jelent ez magyarul? "I don't think it's something that I'm necessarily trying to do. "

Legjobb válasz: Nem gondolom, h ez olyan vmi, amit szukseges megprobalni megcsinalni. Vmi hasonlo.

Nem gondolom, h ez olyan vmi, amit szukseges megprobalni megcsinalni. Vmi hasonlo.
Nem gondolom, hogy ez egy valami amit en probalok eroltetni.
Nem hiszem, hogy ez olyasmi, amit szükségképpen (/v. feltétlenül) próbálnék csinálni. Ez egy finomkodó/udvariaskodó momdat, arra az egyszerû jelentésre hogy "NEM ez az, amit csinálok." Csak nem tagadja direkten, hanem ilyen szavakkal célozgat rá, hogy "nem hiszem, hogy..." "nem feltétlenül..." Mind a kettõ azt jelenti hogy NEM, anélkül hogy homlokegyenest kimondaná.
Nem gondolom hogy ez olyasmi amit nekem feltétlenül meg/ki kéne próbálni.

Mit jelent? Please try again later You are trying too often. Please try again later.

Legjobb válasz: Kérlek, késõbb újra próbálkozz. Túl gyakran próbálkoztál. Google fordítót tudom ajánlani egyébként, vagy szotar.sztaki.hu

Kérlek, késõbb újra próbálkozz. Túl gyakran próbálkoztál. Google fordítót tudom ajánlani egyébként, vagy szotar.sztaki.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Próbáltam azt is de nehezen ment nulla vagyok angolból!

Mit jelent ez magyarul? Gabrielle, don't bother trying to contact.

Legjobb válasz: Gabrielle, ne is próbálj meg keresni (vagy keresni azt akirõl beszélnek. )

Gabrielle, ne is próbálj meg keresni (vagy keresni azt akirõl beszélnek. )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!