Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent voltam a dokinál és (14 db)

Mára vagyok kiírva, ma voltam a dokinál és érdekelne mit jelent a cx 2111?

Legjobb válasz: szia 2111 : 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

szia 2111 : 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj EZt tegnap írta valaki egy ilyen kérdésre, szerintem nagyon hasznos, így bemásoltam neked az egészet.
A kérdező hozzászólása: 2 ujnyi a méhnyak és teljesen nyitott a méhszáj akkor nekem mennyit kell még tágulni szülésig? nem értem 5 ujnyinál szülnek elvileg ? én mára vagyok kiirva.akkor mér jõhet a baba ? most akkor én már kivagyok tágulva?

Mit jelent? Ma voltam a dokinál és ezet írta a kiskönyvembe:K=F kissé tonusos ut.22 hetes vagyok

Legjobb válasz: K=F: méh fundusa(teteje) a köldök magasságában van

K=F: méh fundusa(teteje) a köldök magasságában van

Ma voltam a dokinál és azt írta a kiskönyvembe, hogy C 1000 a méhszáj állapota! Ez mit jelent? 38. hét vége felé járok

Legjobb válasz: Azt, hogy már laposodik és nyílik a méhszájad. SEmmi baj , ez természetes. nyugi, pihenj sokat.

Azt, hogy már laposodik és nyílik a méhszájad. SEmmi baj , ez természetes. nyugi, pihenj sokat.
Ha egyessel kezdõdik a méhszáj számozása at azt jelenti hogy fél ujjnyira nyílt a külsõ.Az 1100 értelemszerûen a külsõ+középsõ méhszájat jelenti fél-fél újjnyira.
Az elsõ szám a méhnyak, vagyis megrövidült a méhnyak, ami után következik hogy majd kinyílik, jön lassan a te idõd:-) A 2. szám a külsõ méhszáj, ami neked még 0, a 3. szám a belsõ méhszáj.és ha ez is eltûnik, na akkor már szerintem nem írogatsz itt:-) Egy 26 hetes kismama, aki irigyell, mert neki még sok van hátra:-)
3. válaszoló vagyok, mármint a külsõ méhszáj nyílik ki, nem a méhnyak, bocsi

38 hetes terhes vagyok és tegnap voltam a dokinál, azt mondta hogy bő ujjnyira vagyok nyitva. Ez mit jelent? Mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Szia.Én 11 nappal ezelött voltam egy újnyira nyitva 37 hetsen és 2 naposan.Holnap töltöm be a 39 hetet és egyben vagyok.A doki csak pénteken vizsgál,így nem tudom mennyit tágultam azóta.Anyám 3 újnyira volt nyitva,mikor benfogták a kórházban,hogy bármikor szülhet.Egy hétig csak volt,mire megindultam.Viszont van aki zárt méhszájjal kezdi a vajúdást.Erre nem lehet adni sajnos.Sok már tuti nincs vissza,hamarosan a karjaidban lesz a kis törpi.:)

Szia.Én 11 nappal ezelött voltam egy újnyira nyitva 37 hetsen és 2 naposan.Holnap töltöm be a 39 hetet és egyben vagyok.A doki csak pénteken vizsgál, így nem tudom mennyit tágultam azóta.Anyám 3 újnyira volt nyitva, mikor benfogták a kórházban, hogy bármikor szülhet.Egy hétig csak volt, mire megindultam.Viszont van aki zárt méhszájjal kezdi a vajúdást.Erre nem lehet adni sajnos.Sok már tuti nincs vissza, hamarosan a karjaidban lesz a kis törpi.:)
Én a fiamnál már órák óta keményen vajúdtam, és még csak 1 újjnyira tágultam, ezért nem is vettek komolyan. Mikor 9 óra kemény iszonyatos kínok után végre jöttek volna a tolófájások, lecsesztek hogy még nem nyomhatok, mert csak 4 ujjnyira tágultam, szuszogjam el az ingert. Könnyû volt mondani! Aztán még fél órát kellett kínlódnom, mire végre nyomhattam. Utána már gyors volt. Ezért én örülnék ha már most elkezdenék nyílni, hátha rövidebb lenne! Reméljük te könnyebben szülsz! Sok sikert! 37 hetes kismama
Szia énis 38 héttõl nyitvavagyok 1 ujjnyira.Most meg lassan 41 hetes leszek, de semmi.Pénteken akarnak már szülést indítanni, de még nem biztos.kiakarom harcolni még a hétvégét magamnak.Könnyû és gyors szülést kívánok!!!!

37 hetes kismami vok, ma délután hasfájás, derékfájás hányinger gyotort 15 percenként keményedett a hasam. Mult héten voltam dokinál azt irta a leletemre h C:2100. fk:2 mit jelent ez és mitol vannak ezek a tuneteim?

esetleg joslofájásokrol lenne szo vagy kozeledik a várvavárt nagy nap?

Legjobb válasz: Lehet, hogy közel vagy a szüléshez! Sokaknál kezdõdik így: derékfájás (ami igazából fájás miatt van), és hányinger. A hasfájás mit jelent nálad? Hol fáj, és hogy? Ha szabályosan 15 percenként keményedett a hasad, az már szerintem fájás, tehát valszeg megindul a szülés.

Lehet, hogy közel vagy a szüléshez! Sokaknál kezdõdik így: derékfájás (ami igazából fájás miatt van), és hányinger. A hasfájás mit jelent nálad? Hol fáj, és hogy? Ha szabályosan 15 percenként keményedett a hasad, az már szerintem fájás, tehát valszeg megindul a szülés.
A kérdező hozzászólása: a hasam legalul fáj , feszit, és a koldokomnél olyan szuro érzés, de már elmult, bár ugy érzem h kozeledika szulés!Szted mennyi ido van még addig?Jah és 1-2 fokban érett a lepény!
Szia! 2100: 2ujjnyi méhnyak, 1 ujjnyira nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt. lepény érettsége:II: akkor közepes fokban érett lepényrõl beszélünk, a III.lepény érettségnél kiérett , elöregedett lepényrõl. Én is 37 hetes kismama vagyok, nekem is vannak ilyen fájásaim, amivel még bõven el lehet húzni szeptemberig is akár.Sajnos.Bár az én fájásaim nem erõsödtek, csak ismétlõdtek szabályos idõközönként úgy 2 órán keresztül.

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

36, 3hetes vagyok , tegnap voltam dokinál es aztmondta erett a lepényem mit jelent pontosan? Mennyi idö van még hátra? Mire számitsak?

meg hogyha kevesebbet mozog a baba azonnal korház,teszem hozzá farfekvéses es azt mondta a doki hogy elég nagy a kisfiam ugyhogy ha elöbb nem indul meg a szülés 2hét mulva menjek hozzá es akkor megvizsgál megint es ha ugy van "segitünk"!hogy ertsem meginditják a szülést?es mostantol minden nap szánithatok rá hogy meginduljon a babám? bocsi ha butákat kérdezek de össze vagyok zavarodva hogy eddig ugy volt papiron 4het van hátra most meg már csak 2?elöre is köszönöm a válaszokat!szép napot!

Legjobb válasz: Elõször is nem kérdezel butaságokat, és NYUGODJ MEG! Egyáltalán nem tesz jót, ha idegeskedsz. Én már a 32. héttõl folyamatosan azon paráztam, hogy milyen lesz a szülés, nagyon fog-e fájni, minden rendben lesz e a manómmal, aztán meg is lett az eredménye. 35. héten szültem. Azt hiszem én mondhatom, hogy nagyon "szép" szülésem volt, mert összesen fél óra volt vajúdással együtt. Idõm sem volt megijedni. Ha a manód farfekvéses és ráadásul nagy is akkor sajnos van esély arra, hogy császározni fognak, gondolom a doki azért akar megvizsgálni, hogy el lehessen dönteni, megszülheted vagy császár. Szerintem a legjobb az lenne, ha mindened összepakolnád, ami a kórházba kell, ne kelljen kapkodni. Mivel nekem váratlanul történt, semmi nem volt összepakolva és persze, hogy a cuccok fele itthon maradt. Kitartást, nagyon sok türelmet és persze könnyû szülést kívánok:) 2,5 hónapos anyuka

Elõször is nem kérdezel butaságokat, és NYUGODJ MEG! Egyáltalán nem tesz jót, ha idegeskedsz. Én már a 32. héttõl folyamatosan azon paráztam, hogy milyen lesz a szülés, nagyon fog-e fájni, minden rendben lesz e a manómmal, aztán meg is lett az eredménye. 35. héten szültem. Azt hiszem én mondhatom, hogy nagyon "szép" szülésem volt, mert összesen fél óra volt vajúdással együtt. Idõm sem volt megijedni. Ha a manód farfekvéses és ráadásul nagy is akkor sajnos van esély arra, hogy császározni fognak, gondolom a doki azért akar megvizsgálni, hogy el lehessen dönteni, megszülheted vagy császár. Szerintem a legjobb az lenne, ha mindened összepakolnád, ami a kórházba kell, ne kelljen kapkodni. Mivel nekem váratlanul történt, semmi nem volt összepakolva és persze, hogy a cuccok fele itthon maradt. Kitartást, nagyon sok türelmet és persze könnyû szülést kívánok:) 2, 5 hónapos anyuka
Szia! Nekem elvileg 3 hetem lenne de a múlt héten mondta a doki, h. ráérek csak 5 hét múlva szülni mert nem nagy a baba és a lepény is teljesen jó. Még NST-re se járok meg laborom sincs pont emiatt mert korainak ítélte meg. Nekem is 2 hét mólva kell mennem újra. Így a végén már ezt csinálják, mert az sem jó ha túlhordod meg az sem ha hamarabb megindítják esetleg amikor még nem is kéne. Hogy farfekvéses a babád az nem baj? Ilyenkor császározni szoktak úgy tudom vagy nem? És igen, azért a 36.hét után már bármikor megszülethet ezt számításba kell venni.
A kérdező hozzászólása: bocsánat"hasonlot":-)
A kérdező hozzászólása: de arik vagytok köszi a válaszokat megprobálok nem idegeskedni, amugy igen ugy néz ki császár lesz mondta a doki szinte csak erröl a variáciorol beszélt es hogy jobban félti a faros babákat mert hamarabb beakadhat kezük lábuk tekeredhet a köldökzsinor stb.ugyhogy a 'segitünk' az azt jelentheti hogy nemnem hagynak majd engem es a babát se szenvedni (marmint a termeszetes szülés megprobálásával)hanem megcsászároz?es megvárja hogy elinduljon vagy majd ö inditja 2 het mulva?ÁÁÁ.. elveszek a kérdesek rengetegében elöreis köszi a türelmet hozzám!:-)

Ma voltam dokinál és mikor megvizsgált és tapogatta a hasamat azt mondta, hogy van valami. Utána megnézte hüvelyi ultrahakngon és ott nem látszott terhességre utaló jelek. Nem értem mit jelent? Terhesség lehet?

Státusz a következ?t írta:

Legjobb válasz: Ha a kimaradt mensi elõtti napokban estél terhes, simán lehet, hogy még uh-gal nem látszik. Most 5 hetes lehetsz. Nekem az 5. heti uh-gomon hasonló volt a szöveg, babát nem látott, még petezsákot sem a dokim. Most hirtelen nem találtam meg azt a papírt, de a 6. hetire még mindig csak az van írva, hogy petezsák már látható, magzati elemekkel. De még keresem, mert emlékszem, hogy rajta van a nyálkahártya vastagsága is.

Ha a kimaradt mensi elõtti napokban estél terhes, simán lehet, hogy még uh-gal nem látszik. Most 5 hetes lehetsz. Nekem az 5. heti uh-gomon hasonló volt a szöveg, babát nem látott, még petezsákot sem a dokim. Most hirtelen nem találtam meg azt a papírt, de a 6. hetire még mindig csak az van írva, hogy petezsák már látható, magzati elemekkel. De még keresem, mert emlékszem, hogy rajta van a nyálkahártya vastagsága is.
Az elõzõ vagyok. A teszteket mikor csináltad? Elvileg az elmaradt mensi utáni héten már pozitívnak kell lennie. Azaz neked a mostani után. A barnázás nem jelent feltétlenül mensit. Mindenképp írd meg mi lett a laboros terhességi teszt eredménye! Már én is nagyon kíváncsi vagyok.
ha nem terhesség akkor vmi hormonális dolog nem daganat...de én is kíváncsi vagyok.ne idegeskedj
Erre én is kivi vagyok. Eddig terhességre utaló tüneteid vannak. Ezek alapján bárki mondhatja azt, hogy tuti terhes vagy. Furcsállom, hogy nem látott semmit a dokid.
Kérlek, amint kiderül valami írjál nekünk. Aggódom érted.
Remélem elmentél a dokihoz, az éjszakai rosszullét után. Nehogy baj legyen. Irj hogy, hogy vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy így aggódtok értem!Nem mentem el orvoshoz.Kb fél óráig voltam nagyon rosszul.Nem bírtam aludni.Akárhogy feküdtem nem volt jó.Csak azt nem értem mért mindig este vagyok rosszul a legjobban.És már fájni szokott a derekam is.Olyan furák a melleim.
A kérdező hozzászólása: Na most vagyok ki a legjobban.Most vettem észre a betéten egy kis vért.Mitõl lehet?Nem értem ezt az egészet.Doki talált nálam valamit de még nem lehet tudni mit.Ha nem baba akkor mi lehet?amikor tapogatom a pocim érzek valami gömbölyût.Ha nem baba mi lehet az?Nagyon elvagyok keseredve.Sokat sírók és félek, hogy nem baba.Ha baba miatt van akkor nem érdekel a fájdalom a rosszulétek mert akkor tudom miért van.De így.Honnan számoljam ki hogy hány hetes lennék?
A kérdező hozzászólása: Na most úgy tûnik, hogy rendesen megjött.Nagyon vérzek.Ezek szerint hormonprobléma okozta a fájdalmakat.Most akkor mit csináljak?Hétfõn kell mennem laborba terhességi tesztet csináltatni.
Szegény. :-( Ne terhességes vizsgálatra menj hanem hormonvizsgálatra kérj beutalót, hogy kiderüljön mi a helyzet veled.
Szerintem hívd fel a dokidat és beszélj Vele, hogy most mi legyen, mikor mehetsz. Mindenképp ki kell vizsgálni mi történhetett, fõleg mert babát szeretnétek! Sajnálom, hogy most nem baba volt, de elõbb-utóbb beköltözik a pocidba! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Most megint kevés vér van.És még mindig vannak terhességi tüneteim.
Szia, mindenképpen járj utána, TELJESSÉGGEL ki kell zárni a méhen kívüli terhességet, mert az életveszélyes állapot, s nem csak a petevezetékben lehet, hanem a hasban is, az nem látszik hüvelyi uh-n keresztül. Bár ha a teszted negatív, akkor nem tudom, az-e, nekem pozitívak voltak a tesztek méhen kívülinél. Menj el orvoshoz, ezt ne hagyd ennyiben, ki kell deríteni az okát. Anita
A kérdező hozzászólása: Mindenféle képen megyek dokihoz.Ma nem volt még vér csak pici barna.Tegnap akkor mért volt sok vérzésem?Meg alvadt vér is volt a betétemen.mitõl lehet?Köldököm alatt ha megtapogatom érzek csomó félét olyan kerek valamit.nem tudom mi lehet az és dudorodik még kicsi a dudor de fura ez nekem.Mi lehet?Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rosszul vagyok!Erõs hányingerem van és szédülök és nem bírók aludni.Nagyon szúr a petefészkem.Meg éhesnek érzem magam. Köszönöm a válaszokat!
a MÉHEN KÍVÜLI TERHSSÉG IS LÁTSZIK AZ UH-ON, NAMEG OTT IS POZITÍV A TESZT, HISZEN HA OTT A BABA AKKOR TERMELÕDIK A HCG IS.
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is furcsálom.
A kérdező hozzászólása: 1hete csináltam tesztet.Múlt héten Hétfõn.
A kérdező hozzászólása: jövõ7-en kedden lesz meg az eredmény.Kedden megíróm mi lett az eredmény.De halottam olyat is és ezen az oldalon olvastam is hogy volt olyan hogy 5 negatív teszt ellenére terhes volt.Lehet, hogy velem is ez van?Köszönöm a válaszokat!
nekem a baratnomnek a vervetelen, azt mondtak nem terhes hol ott az volt es roszul volt meg hanyt stb, erezte hogy terhes es elkuldtek vervetelre ott meg azt mondtak nem az!
nem lehet hogy hormonzavarod van?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hormonzavar.De ha az akkor mért mondta az orvos hogy érez valamit? Mit jelent az, hogy terhességi reakció?
Szia! Megígértem, hogy megkeresem a papíromat és megtaláltam. A fogantatásom pontos napja március 23 volt. Ez tuti, mert csak akkor voltunk együtt abban a hónapban. Az uh április 11-én készült. Tehát a fogantatásnapjától számolva a 19. napon. A szöveg: Tyúktojásnyi puha gravid. rendes nagy ut. benne vastag 23 mm nyálkahártya. Terhességre utaló jel nem látható. A tiédhez képest ez a 23 mm soknak tûnik. Megnéztem a csatolt uh képet és azon is ennyi a méret a rajta lévõ adatoknál. Nem tudom ez jelent-e valamit.
Szia, ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de nekem úgy tûnik, hogy méhen kívüli terhes vagy! Nekem két hónapja volt méhen kívüli terhességem, mûteni is kellett, hasonló tünetekkel, mint amit leírsz. Ha teszt pozitív és már öt hetesnek kéne lenned, de a doki nem lát a méhben terhességet, te pedig a petefészeknél érzel valamit, és görcsölsz ott, akkor az méhen kívüli is lehet, és a petevezetékben lehet a megtermékenyített sejt. Mondom, nem ijesztgetni akarlak, lehet, hogy nem ez van, de én nem várnék, vegyél tesztet és menj vissza az orvoshoz, nézze meg alaposan, hüvelyi ultrahangon látja a petevezetõket is, egy kb. 5 hetes terhességet itt vagy ott látnia kell!!!!!! Anita
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál és a hüvelyi ultrahangon nem talált semmit.Tesztet csináltam 2 és negatív lett.De holnap megint csinálok egy tesztet.Nagyon félek hogy az lehet.Méhenkivüli.Gondolom azt nem lehet megtartani ügye?
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam le, hogy novemberben nem volt meg de 12, 07-én volt ahogy leírtam. Szeptember27-én volt vér de 28-29-30össze vissza, hol vér hol barna folyás volt. Október 1-2.-3.is Össze vissza és Október 4-tõl 6-ig rendesen volt meg.7-én elmúlt.Ha terhes lennék akkor honnan kell számolni?Szeptember 27 tõl vagy december7-tõl?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vagyok terhes! Holnap megyek vérvételre amiben nézzik a hormonokat!Most majd minden kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!