Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent meg irantam (2 db)

Mit jelent? Erez meg irantam vmit?

Van egy pasi akivel egyszer jartam. Minden szep es jo volt. O szakitott velem. Most ujra elkezdtunk emailezni, es erdeklodik h h megy a suli, meg a munka.. Igaz az emailek meg nem csopogosek, hanem inkabb altalanos h mi tortenik vele, meg mi tortenik velem, de mutat erdeklodest h mit csinalok. Jelenthet ez vmit? erezhet meg vmit iranyomban? vagy inkabb csak baratkent akar tekinteni? vagy inkabb akar ujra megismerni?

Legjobb válasz: Lehet h akarna még valamit, de sztem inkább elõször újra megakar ismerni. Beszélgessetek továbbra is e-mail-be, és majd jönnek egymás után a dolgok. Lehet hogy jövõ héten már egy olyan e-mail-t kapsz amibe megtudod a kérdésedre a választ. Az is lehet h azért ilyen semleges most, mert nem mer lépni, vagy még õ se tudja h pontosan mit is akar. Várj türelemmel, és elöbb utóbb kibujik a szög a zsákból. Én ezt tenném, várnék még egy kicsit.

Lehet h akarna még valamit, de sztem inkább elõször újra megakar ismerni. Beszélgessetek továbbra is e-mail-be, és majd jönnek egymás után a dolgok. Lehet hogy jövõ héten már egy olyan e-mail-t kapsz amibe megtudod a kérdésedre a választ. Az is lehet h azért ilyen semleges most, mert nem mer lépni, vagy még õ se tudja h pontosan mit is akar. Várj türelemmel, és elöbb utóbb kibujik a szög a zsákból. Én ezt tenném, várnék még egy kicsit.
csatlakozom az elõttem szólóhoz, énis várnék! ne cselekedj elhamarkodottan, ne kérdezz rá semmire még, hisz majd úgyis mindenre fény derül:)
Milyen alapotban volt azon a bulin amikor megcsokolt es hany evesek vagytok?? 26 / F
ha nem volt részeg akkor elmondhatod
Ha részegnek tûnt akkor is mondd el neki. A szerényebb fiúk általában csak részegen mernek így kezdeményezni, viszont egy részeg sosem hazudik! 15/f
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok õ 20. Mind a ketten ittunk, de részegek nem voltunk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!