Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent meg (3508 db)

A naruto-kun.hu-n milyen időközönként jelenik meg új fejezet? Mikor jelenik meg az 584. rész? ( Naruto Shippuden )

Legjobb válasz: A 584. pont ma jelent meg - urahara shop-on már le is töltheted. Amúgy általában szerdán vagy csütörtökön jelenik meg - mármint magyar fordításban. A mostani a Japán nagyhét (vagy mi) miatt késett, de mondom a hét közepére általában már lefordítják.

A 584. pont ma jelent meg - urahara shop-on már le is töltheted. Amúgy általában szerdán vagy csütörtökön jelenik meg - mármint magyar fordításban. A mostani a Japán nagyhét (vagy mi) miatt késett, de mondom a hét közepére általában már lefordítják.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mikor jelenik meg magyarul az Éhezők viadala trilógia harmadik része? Azt hiszem Amerikában Augusztus végén jelent meg, körübelül mennyi idő lehet amíg lefordítják?

Legjobb válasz: 2011 novemberére van kiírva. Legalábbis a facebook Éhezõk viadala rajongói oldalon ezt mondta a moderátor :) Állítólag (forrás ugyancsak a facebook) a film még elõtte várható, de tekintettel, hogy Katniss szerepére a Lionsgate pillanatnyilag még csak keresi a szereplõt, a többinél még csak szimat sincs, szerintem elõbb lesz meg a Mockingjay, mint a Hunger Games film. Még akkor is, ha jó magyar szokás szerint a kiírt idõpont után 2-3 hónappal jelenik meg csak a könyv. Bár mivel a jövõ november már advent, így könnyen meglehet, hogy karácsonyra tényleg meg is lesz. Érdekel, minek akarják fordítani, mert sztem a Fecsegõ poszáta nem éppen ütõs cím :)

2011 novemberére van kiírva. Legalábbis a facebook Éhezõk viadala rajongói oldalon ezt mondta a moderátor :) Állítólag (forrás ugyancsak a facebook) a film még elõtte várható, de tekintettel, hogy Katniss szerepére a Lionsgate pillanatnyilag még csak keresi a szereplõt, a többinél még csak szimat sincs, szerintem elõbb lesz meg a Mockingjay, mint a Hunger Games film. Még akkor is, ha jó magyar szokás szerint a kiírt idõpont után 2-3 hónappal jelenik meg csak a könyv. Bár mivel a jövõ november már advent, így könnyen meglehet, hogy karácsonyra tényleg meg is lesz. Érdekel, minek akarják fordítani, mert sztem a Fecsegõ poszáta nem éppen ütõs cím :)
óh, Zsó! szerencséd, hogy volt aki tudta a választ, mert különben csak annyit kaptál volna tõlem, hogy Fogalmam nincs...... viszont ugye, ugye, ugye felpontozol? cserébe minden nap írok neked valamit jó?????? pl egy smileyt?????? és tudod, hogy ki vagyok, úgyhogy PONTOZZ FEL!!!!!!
:) Én biztos nem. Jó ég.
nem , nem rád értettem, hanema kérdezõre, akit ismerek (egy osztályba járunk) és tudom, hogy ez az õ kérdése.... :D
:D DNCL!!!!!! Segíts!!!!!!
dncl! mostanában ugye járkálsz ezen az oldalon?
tudom, tudom...... és kösz, hogy felpontoztál.... akkor írogatok még egy csomót és azt is felpontozhatod, jó?????? és most már a 10. oldalnál tartok :D
TE LEPONTOZTÁL?????? VALAKI BIZTOSAN LEPONTOZOTT......
ja, Zsó! ha tudnám, hova irkálsz, akkor felpontoználak de hát nem tom..... XD
A kérdező hozzászólása: hm... dkcl, felpontoztam minden válaszod remélem most elégedett vagy... xD egyébként köszi a válaszokat, bár a kérdés feltevése óta meguntam a várakozást és megrendeltem a könyvet angliából és már kétszer elolvastam. Egyébként hozza az elsõ kettõ színvonalát, csak ajánlani tudom.
te lepontoztál vagy mi? eddig 85%-os voltam, most meg csak 75%-os vagyok......
mostanától ez lesz a 'feltöltõ állomásom" !!!!!! XD
milyen e-mail?????? mert én most nem fogtam fel, hogy hogy került szóba.....
A kérdező hozzászólása: dkcl, te tényleg nem vagy normális... :D szerinted mire való az e-mail? hm? És nyugi, felpontoztalak...
egyébként bizts, hogy felpontoztál? mert nem moccant a százalékom......
mostanában mindenkinek mániája lett a powerpoint és mindent abban kérnek...... el vagyok lepve befejezetlen ppt-kel meg más munkákkal......
ja, véletelenül nem mondtam hogy miért segíts...
DNCL!!!!!! áááááá!!!!!! mostanában nem jársz ide???

Mikor jelenik meg Maggie Stiefvater-től a The Raven Boys folytatása?

Lesz majd ugye? Nemrég olvastam ki, és nagyon érdekelne.

Legjobb válasz: Lesz folytatás, a sorozat összesen 4 részes lesz, de bõven kell még rá várni, ugyanis a második része is majd csak szeptember közepén jelenik meg angolul, onnantól számítva még egy pár hónap, amíg eljut hozzánk. Nem emlékszem mikor jelent meg az elsõ része magyarul, talán decemberben? Én azt mondanám, hogy a második rész is ekörül ér majd hozzánk.

Lesz folytatás, a sorozat összesen 4 részes lesz, de bõven kell még rá várni, ugyanis a második része is majd csak szeptember közepén jelenik meg angolul, onnantól számítva még egy pár hónap, amíg eljut hozzánk. Nem emlékszem mikor jelent meg az elsõ része magyarul, talán decemberben? Én azt mondanám, hogy a második rész is ekörül ér majd hozzánk.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Mikor jelenik meg a fortnite mikor jelenik meg és hogy lesz-e pc-re?

FORTNITE trailer:

Legjobb válasz: Valamikor 2013-ban jelenik meg és elvileg csak PC-re.

Valamikor 2013-ban jelenik meg és elvileg csak PC-re.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kössz!

A nőstény betta oldalán a függőleges csíkozás mikor jelenik meg? Amikor az ikrák beérnek, ezzel jelezve környezetének, hogy kész a szaporodásra, vagy csak az ívás közben jelennek meg?

Legjobb válasz: egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé,ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!

egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé, ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!
A kérdező hozzászólása: értem.... egy befõttes üvegbe tettem a nõstény bettámat és így behelyeztem a hím akváriumába. a hím nagyon teszi magát, folyton ott villog a befõttes üveg elõtt és a nõstényrõl sem mondhatom el azt hogy teljesen elutasítja a hímviselkedését... de a nõsténynek világos barna a színe... ilyenkor mi a teendõ... azt mondod ennél nem is látom majd a függõleges csíkozást?
hát ha barna akkor elvileg kéne...én csak azt mondtam hogy vannak világosabb egyedek is mint pl:egészen fehér, rózsaszín, vagy átlátszó meg minden féle...nekem is van 1 rózsaszín nõstényem és az azon még soha se láttam a csíkokat....de persze van nekem is kék piros sárgás meg barna nõstényem is!!!
A kérdező hozzászólása: hát nem barna csak valahogy ahhoz van közel elsõ ránézésre :D inkább most hogy így jobban nézegetem, a háta szürke és amúgy meg olyan fehéres csak ugye rajta van a hosszanti csíkozás ami mutatja hogy nõstény... de például a hosszanti csíkok közt fehér...ja.... a hím meg most csinálja a habfészket hm.. nem tudom mi legyen... a hím odamegy a befõttesüveghez és kopoltyúit uszonyait kifeszíti aztán megy vissza csinálni a fészket és ezt így váltogatja
A kérdező hozzászólása: http://www.halywood.gportal.hu/portal/halywood/image/gallery.. http://gabrinus.hu/e107_images/newspost_images/betta-pi-fema.. tehát ha a két kép közül kéne választanom, akkor az elsõ... ilyesmi, csak nem ennyire fehér, egy árnyalattal sötétebb
A kérdező hozzászólása: hát én már nagyon sokat olvastam utána ezeknek a dolgoknak, és mindent tudok onnantól hogy ívik...:D de a lényeg kimaradt... tenyésztek én már kék gurámikat is de azokkal sincs sok gond... egybe teszem, majd ha akar leívik, csak utána ki kell venni a nõstényt, meg majd a hímet is.... a bettánál meg pont ez a nehéz ugye, hogy mikor lehet összetenni.... na mindegy.... majd megtanulom... a kérdéseidre a válasz : a hím vérvörös színû és tele van téve az akvárium teteje lebegõ növények, és egy tenyérnyi levél alá építi a fészket.

Mikor jelenik meg Charlie Huston vértartalék című könyve?

Most olvastam ki a sorozat 1. részét és nagyon érdekel, hogy fog folytatódni. Lehet már tudni mikor fog megjelenni? Google-n kerestem, de ott semmi értelmeset nem adott ki:/

Legjobb válasz: Az elsõ könyv tudomásom szerint 2008-as.Nem rtem,hogy a drága íronk mit csinál addig..az elsõ rész hihetetlen jó volt,viszont még semmit nem tudtunk meg manhattanben Zajló dolgokrol..Lesz-e háború vagy nem??Najo.Félretéve a mesét.Senki sem tudja.tegnp 3 boltban voltam a könyv miatt..senki sem tudja mi lesz és,hogy mikor jelenik meg :S

Az elsõ könyv tudomásom szerint 2008-as.Nem rtem, hogy a drága íronk mit csinál addig..az elsõ rész hihetetlen jó volt, viszont még semmit nem tudtunk meg manhattanben Zajló dolgokrol..Lesz-e háború vagy nem??Najo.Félretéve a mesét.Senki sem tudja.tegnp 3 boltban voltam a könyv miatt..senki sem tudja mi lesz és, hogy mikor jelenik meg :S
A kérdező hozzászólása: Kár..De köszönöm a választ, így már legalább tudok róla valamit. :)

Magyarországon mikor jelenik meg az Android 3. 0 Samsung Galaxy S-re?

Még idén ?

Legjobb válasz: A 3.0 csak tabletekre jelent/jelenik meg hivatalosan, smartphone-ra 4.0 ICS lesz a következõ.

A 3.0 csak tabletekre jelent/jelenik meg hivatalosan, smartphone-ra 4.0 ICS lesz a következõ.
Bizony, nem fog megjelenni, és valószínüleg a 4.0 sem hivatalosan, mert a samsung csak az 1 éven belül megjelenõ telefonokra fogja 2012 elején kiadni a 4.0-t
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: ha mégis megjelenne SGS1-re az Ice Cream Sandwich(Android 4.0) és még garanciális a telóm, akkor ingyen frissítik a szoftvert a szervízben? Egyátalán szervízben frissítenek szoftvert?
Ha megjelenne hivatalosan, akkor Settings->About phone->Software updates-ben megjelenne és le tudnád tölteni.
De persze nem fog megjelenni Galaxy S-re.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Hol találni valami leirást arrol hogy melyik jel (hangulatjel vagy mi) mit jelent? (még lent)

Végül is az érdekelne, mivel nem szoktam msn-ezni, de most elkezdtem és nem értem a jeleket igazán, illetve ha én akarok akkor nem tudom mit rakjak.

Legjobb válasz: google a barátod wiki a barátnõd... http://www.google.hu/search?q=hangulatjelek+jelent%C3%A9se&i.. http://www.google.hu/search?q=smile+jelek+jelent%C3%A9se&ie=.. http://hu.wikipedia.org/wiki/Hangulatjel

A kérdező hozzászólása: és melyik wiki, mert a barátom(google) egy csomót bemutatott :D
A kérdező hozzászólása: amugy tudom hogy a google segít, de minek fárasszam magam a kereséssel, ha ide felirom amit keresek és valaki megmondja pontosan hol találhatom meg amit épp kerestem.Inkább kérdezek, attol még nem leszek butább. :) azért kössz

Mikor jelenik meg a 2010es MSN magyar változata?

Legjobb válasz: Mi a baj a 9essel? 10es sem lesz különb mint a 10 ne hogy azt hidd hát 2010ben jelnik meg szted mikor ? :D 9 es mikor jelent meg? 2009 ben és hogy? Béta Demo Angol

Mi a baj a 9essel? 10es sem lesz különb mint a 10 ne hogy azt hidd hát 2010ben jelnik meg szted mikor ? :D 9 es mikor jelent meg? 2009 ben és hogy? Béta Demo Angol
9es sem lesz különb mint a 10
A kérdező hozzászólása: rájöttem h 2010ben fog megjelenni de azt reméltem hogy konkétabb választ kapok...nah mind1, am a 9esnek az a kinja h már hónapok óta nemtok embereket felvenni és engem se tudnak felvenni és ha bejelentkezek elõjön egy olyan ablak h ''A Windows Live Communications Platform hibát észlelt ezért leáll'' meg stb... aztán ha rákattintok arra h ''Hibajelentés küldése'' vagy ''Mégse'' akk rögtön kilép.
A kérdező hozzászólása: nah nagyából ezért kéne nekem a 2010es minél hamarabb, hátha az végre mûködni fog, az már hangyányit se érdekel h különb e lesz vagy sem, csak menjen
a 2010-es teljesen más lesz nem annyira csak sokkal több funkciók lesznek rajta itt egy honlap nézd meg jól http://www.origo.hu/techbazis/internet/20100429-kozossegi-fu..
"Rossz hír, hogy még hónapokat kell várni megjelenésére, ráadásul XP-n nem is fog futni, csak Windows 7-en és Vistán, az utóbbin pedig még a Service Pack 2 csomagot is telepíteni kell használatához."!

Mikor jelenik meg magyarul Cassandra Claretõl A mennyei tûz városa c. Könyv? Olvasta valaki angolul? Mi lesz a vége?

Legjobb válasz: Nem jelent még meg angolul sem. Az eredeti megjelenési idõpont május 27-e, a magyar változat kijövetele viszont a fordítás sebességétõl függ.. Ha szerencsénk van, az õszi "könyváradattal" ez is kijön. :) Érdekesség: Az angol kiadás 733 oldalas lesz, szóval lesz mit olvasni. :D

Nem jelent még meg angolul sem. Az eredeti megjelenési idõpont május 27-e, a magyar változat kijövetele viszont a fordítás sebességétõl függ.. Ha szerencsénk van, az õszi "könyváradattal" ez is kijön. :) Érdekesség: Az angol kiadás 733 oldalas lesz, szóval lesz mit olvasni. :D
Magyarul július 27-én fog megjelenni. A vége pedig totál Happy End lesz. Én már olvastam, de nem akarom neked lelõni a poént.
De ha valaki nagyon szeretné tudni a végét, és akinek nem gond hogy elõre tudja, az írjon privátban és elmondom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!