Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent: agykamrák (2 db)

Mit jelent az agykamrák asszimetriája kifejezés?

Legjobb válasz: Szia.Mit mondtak uh-on?Remélem mindent rendben találtak!!!

Szia.Mit mondtak uh-on?Remélem mindent rendben találtak!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a választ.nagyon félek, mert semmit nem mondott az orvos és 1hét múlva van idõponton genetikai uh-ra.26 hetes a picurka és eddig minden rendben volt.
A kérdező hozzászólása: szia. voltunk genetikai uh-on.eredménye (27+1)hetesen:BPD:65mm, azt mondták ez jó.+ a koponya szerkezete szabályos, az ok tágassága mko.7-7mm. A doktornõ azt mondta, mindent jónak lát, nem tudja miért küldtek el.ennek örülök nagyon. köszönöm érdeklõdésed.
Szia, éedeklõdnék, hogy hogy van most Babuci, csak mert nekünk is agykamra tágulatot vettek észre egy hónapja, 7-7 mm-t.

Mit jelent: mindkétoldali agykamrák 9 mm, plexus chorioideus?

22 hetesen egy ultrahang-vizsgálaton találtak valami rendelleneset a pici agykamrájában,érdekes módon a 19 hetes uh-on az még nem volt látható. Minden más rendben van: BPD:58mm, THQ:56mm, FL:39mm, jó szívm?ködés, méhlepény jó helyen. Valószín?, hogy genetikai vizsgálatra fognak küldeni Gy?rbe. Az orvos azt mondta, nincs ok aggodalomra, mi viszont utánaolvastunk, és csak rossz dolgokat találtunk. Most nagyon félünk!

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy ez nagyon gyakori Magyarországon (meg úgy általában), én akirõl tudok, annak mindig elmúlt pár hét alatt. Az oké, hogy genetikai vizsgálatra küldenek, de ettõl függetlenül valószínûleg nincs ok ijedségre. Az agy fejlõdésének egy fázisára lehet jellemzõ ez a pár hét alatt elmúló dolog, én úgy tudom.

Én azt hallottam, hogy ez nagyon gyakori Magyarországon (meg úgy általában), én akirõl tudok, annak mindig elmúlt pár hét alatt. Az oké, hogy genetikai vizsgálatra küldenek, de ettõl függetlenül valószínûleg nincs ok ijedségre. Az agy fejlõdésének egy fázisára lehet jellemzõ ez a pár hét alatt elmúló dolog, én úgy tudom.
Nálam a 19-dik heti UH-n látszott az egyik oldali agykamrában 8 mm-es plexus cysta, de a 23-dik hétre már eltûnt. Én úgy tudom hogy akkor igényel nagyobb odafigyelést ha kétoldali, ha a nagysága nagyobb mint 10 mm és növekedik. 3-4 hét múlva újra meg kellene nézni és akkor már látható hogy marad-e vagy változik-e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!