Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, visszatérő álmom, hogy (6 db)

Visszatérő álmom, hogy kiakad az állkapcsom. Ez mit jelent?

Álmomban kiakad az állkapcsom, miközben kiabálok valakivel. Az illet?vel sincs semmi bajom, általában csak arcról vagy felületesen ismerem. Viszont, amikor felriadok a kiabálás után, tényleg ki van akadva az állkapcsom, alig tudom visszatenni. Tudnátok nekem segíteni?

Legjobb válasz: ez érdekes. nekem is kiakad néha álmomba:D

ez érdekes. nekem is kiakad néha álmomba:D
Azt hogy álmodban kiakad az állkapcsod, egyszerû nincs benne semmi misztikum.
A kérdező hozzászólása: félre érted. álmomban is kiakad, nem csak a valóságban és azzal küszködök, hogy elmondhassak mindent kiakadt állkapoccsal. nem misztikum, csak visszatérõ motívum, hogy kiabálok, majd emiatt kiakad álmomban és a valóságban is. arra keresem a választ, hogy ez miért történik, mi válthatja ki belõlem, mert ne haragudj, de ez elég fájdalmas dolog.
Vagy elfogadod tõlem, hogy elõzõ életedben kígyó voltál, és akkor ért a végzet, amikor ettél! :-) Vagy elmész valami orvoshoz. Szerintem célravezetõbb lenne ott megosztani a problémádat, ha nem csupán álom a dolog! :-(

Visszatérő álmom, hogy egy hires amerikai szinésszel szeretkezek. Mindig ugyanazzal. Mit jelent?

33 éves, házas n? vagyok. A szexuális életemmel semmi baj, sem mennyiségileg, sem min?ségileg. A szinészt pedig ismerem személyesen is.

Legjobb válasz: nincs ezzel semmi baj,még akár a 'valós' szexuális életedben is elõnyödre lehet ez a kis fantáziálgatás..szóval ne aggódj..

nincs ezzel semmi baj, még akár a 'valós' szexuális életedben is elõnyödre lehet ez a kis fantáziálgatás..szóval ne aggódj..

Mit jelent, ha visszatérő álmom, hogy esküvőre készülök, de valamit mindig elfelejtek (pl. fodrász, vendégek)?

Legjobb válasz: Esküdni fogsz? Eljegyeztek? Tartós kapcs.-od van? Szerintem csak félsz, egyszerü idegesség! De nyugi, ugyse fogsz kócos hajjal esküdni! És vendégek is lesznek :) Én pl mindig aztálmodom hogy olyan tériszonyos vagyok, hogy a suliba nemmerek felmenni a lépcsõn! És lefelé pedig mindig elesek :D

Esküdni fogsz? Eljegyeztek? Tartós kapcs.-od van? Szerintem csak félsz, egyszerü idegesség! De nyugi, ugyse fogsz kócos hajjal esküdni! És vendégek is lesznek :) Én pl mindig aztálmodom hogy olyan tériszonyos vagyok, hogy a suliba nemmerek felmenni a lépcsõn! És lefelé pedig mindig elesek :D
Csak izgulsz, nyugodj meg, minden rendben lesz!
Izgulsz, vagy korainak tartod még az esküvõt.


Mit jelent az, ha álmomban a könyökömnél valami láthatlan démon szorongat úgy, hogy a bõrömön látszanak az ujjainak a formái? Van rá valami magyarázat? (visszatérõ álom)

Legjobb válasz: Van rá magyarázat. Az, hogy alszol. Más esetben hallucinációnak, víziónak, vagy magyar nevén látomásnak hívják a jelenséget, és legtöbbször valamiféle pszichedelikus szer alkalmazása váltja ki.

Van rá magyarázat. Az, hogy alszol. Más esetben hallucinációnak, víziónak, vagy magyar nevén látomásnak hívják a jelenséget, és legtöbbször valamiféle pszichedelikus szer alkalmazása váltja ki.
A kérdező hozzászólása: Az álom jelentésére gondoltam..
Körülbelül milyen tájban álmodod ezt? Érzelmi hatást fejt ki rád pl. félsz és leblokkolsz, vagy félsz és próbálsz ellene tenni, vagy semmit nem érzel ? Sokan úgy tartják, hogy az ágy elhelyezkedése is fontos pl.észak felé fordúljon. Megfejtés: lehet, hogy van valami betegséged, vagy volt valami az életetben amit nem tudtál megfelelõen feldolgozni, vagy még mindig nem tetted túl magad rajta.
A kérdező hozzászólása: Szerintem hajnaltájban álmodom. Az ágyam pedig K-rõl Ny-ra(fejtõl lábig) helyezkedik el. Lelkileg megterhelõ. Az elképzelhetõ, hogy van valami amit nem tudtam feldolgozni az életben, mert azóta álmodom, amióta az életemben egy fontosabb dolog véget ért.
Nekem például ma éjjel volt ugyanilyen álmom, a lábamon ragadott meg ez a valami, és amikor felébredtem, fekete ujjnyomokkal volt tele a vádlim. A saját kezemtõl nem származhatott, mivel nem passzol a nyomra. Nem is fájt, reggelre pedig eltûnt teljesen. Szerencsére le tudtam fényképezni, így nem bizonyítatlanul válaszolok.

Mit jelent? Néha visszatérő álmom, szerencsére csak nagyon néha hogy zuhanok valamiféle szakadékba vagy repülőről lefelé, lefelé de mintha nem érnék soha földet!

Októberben elkelett repülnöm Angliába és mikor felszálltam a gépre egyből beugrott az álom és kicsit paráztam hogy lepottyanunk....de nem így történt!

Legjobb válasz: Talán félsz a repüléstõl és az agyad ígyreagálrá. ennyi.

Talán félsz a repüléstõl és az agyad ígyreagálrá. ennyi.

Segitene valaki, hogy mit jelent? Mostanaban visszatero almaim vannak. Patkanyok, kigyok, es egyszer egy akasztott kutya!

Mostanaban eleg nyugtalanul alszom ezek miatt, tudna valaki segiteni?

Legjobb válasz: Hát,egyik sem jó jel!Ha patkánnyal álmodsz vigyázz,mert hamis ember,tolvaj lehet a közeledben,a kígyó szintén hamisság,álnokság,bár jelenthet bölcsességet is.az akasztott kutyához nem tudok hozzászólni,de szerintem az sem túl kecsegtetõ.

Hát, egyik sem jó jel!Ha patkánnyal álmodsz vigyázz, mert hamis ember, tolvaj lehet a közeledben, a kígyó szintén hamisság, álnokság, bár jelenthet bölcsességet is.az akasztott kutyához nem tudok hozzászólni, de szerintem az sem túl kecsegtetõ.
A kérdező hozzászólása: na ettol tartottam en is :S
Szerintem meg próbáld az életben a jelenlegi problémáidat megoldani, a neked ártó emberekkel megszakítani a kapcsolatot. Ezt azért mondom, mert szereintem hülyeség így bekategorizálni, hogy melyik álomkép mit jelent, sokkal inkább a hétköznap problémái jelennek meg újra és újra az álmokban, fõleg ha valami nagyon nyomaszt csak vagy nem vagy hajlandó tudomást venni róluk vagy túl sokat agyalsz rajta.
A kérdező hozzászólása: kedves masodik! igazad van ez teljesen ram vallana! megfogadom a tanacsod
szerintem Csáth Géza tudna segíteni neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!