Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, visszatérő álmom, (18 db)

Mit jelent visszatero almom melyben lekesek valamit, elkesek valamirol?

Legalabb 20 eve almodom. Altalaban kozlekedesi eszkozt, vonatot, autobuszt, repulot nem erek el, valami miatt. Onhibamon kivul kesem le, en igyekszem, megsem sikerul. Vagy pl.vege az egyhetes udulesnek, tarsaim mar szallnak be a buszba, en meg ossze se vagyok csomagolva, az erdei setarol jovok; de ha tudtam volna, nem maradtam volna el. Frusztralt, kellemetlen erzessel jar. A valosagban kb.20-szor atrepultem az oceant a ket kontinens kozott,megis, egyszer sem kestem le a repulot.

Legjobb válasz: Esetleg nem érzed úgy, hogy vannak meg nem valósított terveid, vágyaid, amikrõl úgy gondolod, hogy most már túl késõ lenne elkezdeni? Vagy esetleg nincs olyan "elrohan-mellettem-az-élet"-érzésed? :) Én ilyesmikre tippelnék.

Esetleg nem érzed úgy, hogy vannak meg nem valósított terveid, vágyaid, amikrõl úgy gondolod, hogy most már túl késõ lenne elkezdeni? Vagy esetleg nincs olyan "elrohan-mellettem-az-élet"-érzésed? :) Én ilyesmikre tippelnék.
Vagy van egy álmod, amit sosem fogsz elérni csak futsz utána mint álmodban.
Kicsit hülyén jött ki de érted :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom, hasznosnak, elgondolkodtatonak es jonak talalom mindket valaszt, orulok hogy foltettem a kerdest ide.
Titkos szerelem, realizálni?
A kérdező hozzászólása: ezt most hogy értsem??
Gondolom, szerelmes vagy a pasiba. Ennél többet nem jelent.
Vagy, ha szerelmes nem is, de piszkálja a fantáziádat.

Mit jelent ha álmomban el akar ütni egy busz? (visszatérő)

Legjobb válasz: Baszna veled a buszsofõr

Baszna veled a buszsofõr
A kérdező hozzászólása: én is erre tippeltem
Hát az nem tudom.... De az biztos, hogy buszmegállókban és hasonló helyeken óvatosan közlekedj! :) Veszélyes lehet......
A kérdező hozzászólása: igyekszem, köszönöm! (:
Nincs mit! De komolyan is és kissé viccesen is írtam, mert én az ilyenekben hiszek! :D


Hogy lifttel kéne közlekedned.
Talán van valami, amit meg szeretnél tenni... Ezek szerint régóta, de félsz, hogy az amit tennél, az rossz és nem tudod majd helyrehozni...
Milyen érzésed van mikor felfelé mész a lépcsõn? Lehet hogy tudat alatt van valami problémád.
Egy bérházban történik az álom? Ablakok vannak a lépcsõ végén? Mert ha igen mind arra utal hogy tériszonyod lehet, és eddig nem tudtad meghatározni a magasságot, hogy mennyire vagy magasan, és amikor kinéztél az ablakon, sokkos állapotba kerültél. Velem is volt már ilyen a debreceni Nagytemplomban, hogy a harangig felmentem, megláttam a harangot és se le se fel, mert besokkoltam, bezengett tõlem az egész épület. Ekkor voltam olyan 9-10 éves :D

Visszatérő álmom van, mit jelent?

els? helyszin : nálunk .anyukamek szobaja, az iroasztalnal gepezik a gepemen, anyukamek szekrenyebeol kiveszek egy takarot es a mar megvetett agyba fekszek, betakarozok es tv-zek,almomban csodaltam milyen szep a lany es mutatam neki a kezemel hogy " gyere es fekudj le " majd jott egy szo nelkul mosolyogva es befekudt az agyba es olelkezve neztuk a tv-t,

Legjobb válasz: Almomban eszrevehetoen idosebbek latszot a lany

A kérdező hozzászólása: Almomban eszrevehetoen idosebbek latszot a lany
Egy pszichológus, vagy valamilyen regressziós hipnózis sokat segítene szerintem. Mindenképp egy szakember tud neked segíteni a téma megfejtésében.
Miért törölted a válaszom? Normális volt pedig!

Visszatérő álmom, hogy kiakad az állkapcsom. Ez mit jelent?

Álmomban kiakad az állkapcsom, miközben kiabálok valakivel. Az illet?vel sincs semmi bajom, általában csak arcról vagy felületesen ismerem. Viszont, amikor felriadok a kiabálás után, tényleg ki van akadva az állkapcsom, alig tudom visszatenni. Tudnátok nekem segíteni?

Legjobb válasz: ez érdekes. nekem is kiakad néha álmomba:D

ez érdekes. nekem is kiakad néha álmomba:D
Azt hogy álmodban kiakad az állkapcsod, egyszerû nincs benne semmi misztikum.
A kérdező hozzászólása: félre érted. álmomban is kiakad, nem csak a valóságban és azzal küszködök, hogy elmondhassak mindent kiakadt állkapoccsal. nem misztikum, csak visszatérõ motívum, hogy kiabálok, majd emiatt kiakad álmomban és a valóságban is. arra keresem a választ, hogy ez miért történik, mi válthatja ki belõlem, mert ne haragudj, de ez elég fájdalmas dolog.
Vagy elfogadod tõlem, hogy elõzõ életedben kígyó voltál, és akkor ért a végzet, amikor ettél! :-) Vagy elmész valami orvoshoz. Szerintem célravezetõbb lenne ott megosztani a problémádat, ha nem csupán álom a dolog! :-(

Visszatérő álmom van, mégis mit jelent?

Helló. Az a helyzet,hogy már napok óta azt álmodom,hogy beülök a kocsiba (amúgy vezetni nem tudok),nem nagyon csinálok vele semmit se,és elindul. Épphogy meg tudom fogni,hogy ne menjen semminek és senkinek se. A kézifékkel próbálok csinálni valamit,de az nem működik. Aztán valahogy a rendes fékkel igen. De pár centin múlik általában a dolog. Kicsit hosszú így,de ha valaki segítene,azt megköszönném.

Legjobb válasz: Egy álom nem jelent nagyon semmit, de nálad maximum annyit hogy félsz a vezetés közbeni baleset okozástól vagy attól hogy nem te irányítod az életed.

Egy álom nem jelent nagyon semmit, de nálad maximum annyit hogy félsz a vezetés közbeni baleset okozástól vagy attól hogy nem te irányítod az életed.
minastiris: Ez butaság, az álmunk mindig "jelent" valamit, csak sokan azt hiszik a jövõt mutatja meg, pedig csak az érzelmeink kivetülése. Kérdezõ: Az autó és annak vezetése álomban általában azt jelenti hogy az életben szeretsz Te irányítani, ha egyedül vagy akkor a saját, ha mások is ülnek a kocsiban akkor mások életét is kontrollálni akarod. Mivel a Te esetedben mondhatni nehezen megy az irányítás, úgy vélem hogy Te inkább azt szereted ha nyugalom van és nem irányítod eléggé az életed. Talán szereted ha mások irányítják azt. De mivel a kocsi beindul az az megy magától is, abból az következik, hogy hiába húzod ki magad a dolgok alól, az élet zajlik attól még és nem áll meg azért mert Te nem éled azt. A kézi fék hogy miért nem mûködik, ez nehéz kérdés, talán azzal lehet kapcsolatban hogy az eszeddel "élni" akarod az életed, de az érzelmek (rendes fék) ilyenkor behúzzák a féket, vagy épp fordítva érzelmeid szerint élnéd az életed (kézi fék nem mûködik; nem tudod az érzelmeket irányítani) de az eszed meggátol abban hogy éljed (rendes fék mûködik). Remélem érthetõ. Az hogy pár centin múlik, és alig alig tudod kordában tartani a kocsit, valószínûleg azt jelenti hogy nagyon nem akarod felkavarni az állóvizet, és a saját irányításod alá vonni az életed történéseit. Remélem segítettem benne valamennyit, tanácsot nem nagyon adhatok, mivel nálam az álomfejtés csak hobbi, és idáig néhány visszajelzésen kívül nem nagyon volt megerõsítésem benne hogy jól csinálom e, de ha van igazság abba amit írtam, akkor egy tanácsot adhatok, légy határozottabb, fõleg magaddal légy kemény, persze úgy hogy végezd el amit kell, és utána jutalmazd magad pihenéssel stb. Ne próbáld meg másokra bízni a feladataidat. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, ez jó részletes. Nagyon rendes vagy. Megfogadom a tanácsokat. :]

Mit jelent az, ha álmomban a könyökömnél valami láthatlan démon szorongat úgy, hogy a bõrömön látszanak az ujjainak a formái? Van rá valami magyarázat? (visszatérõ álom)

Legjobb válasz: Van rá magyarázat. Az, hogy alszol. Más esetben hallucinációnak, víziónak, vagy magyar nevén látomásnak hívják a jelenséget, és legtöbbször valamiféle pszichedelikus szer alkalmazása váltja ki.

Van rá magyarázat. Az, hogy alszol. Más esetben hallucinációnak, víziónak, vagy magyar nevén látomásnak hívják a jelenséget, és legtöbbször valamiféle pszichedelikus szer alkalmazása váltja ki.
A kérdező hozzászólása: Az álom jelentésére gondoltam..
Körülbelül milyen tájban álmodod ezt? Érzelmi hatást fejt ki rád pl. félsz és leblokkolsz, vagy félsz és próbálsz ellene tenni, vagy semmit nem érzel ? Sokan úgy tartják, hogy az ágy elhelyezkedése is fontos pl.észak felé fordúljon. Megfejtés: lehet, hogy van valami betegséged, vagy volt valami az életetben amit nem tudtál megfelelõen feldolgozni, vagy még mindig nem tetted túl magad rajta.
A kérdező hozzászólása: Szerintem hajnaltájban álmodom. Az ágyam pedig K-rõl Ny-ra(fejtõl lábig) helyezkedik el. Lelkileg megterhelõ. Az elképzelhetõ, hogy van valami amit nem tudtam feldolgozni az életben, mert azóta álmodom, amióta az életemben egy fontosabb dolog véget ért.
Nekem például ma éjjel volt ugyanilyen álmom, a lábamon ragadott meg ez a valami, és amikor felébredtem, fekete ujjnyomokkal volt tele a vádlim. A saját kezemtõl nem származhatott, mivel nem passzol a nyomra. Nem is fájt, reggelre pedig eltûnt teljesen. Szerencsére le tudtam fényképezni, így nem bizonyítatlanul válaszolok.

Mit jelent? Néha visszatérő álmom, szerencsére csak nagyon néha hogy zuhanok valamiféle szakadékba vagy repülőről lefelé, lefelé de mintha nem érnék soha földet!

Októberben elkelett repülnöm Angliába és mikor felszálltam a gépre egyből beugrott az álom és kicsit paráztam hogy lepottyanunk....de nem így történt!

Legjobb válasz: Talán félsz a repüléstõl és az agyad ígyreagálrá. ennyi.

Talán félsz a repüléstõl és az agyad ígyreagálrá. ennyi.

Mit jelent a már 3szor visszatérő álmom?

Sziasztok! Na szóval az álmom.... Alszok (az álmomban xd), és bejön a szobámba egy emberke, elzár minden kijáratot, az ablakot, az ajtót. Aztán kimegy. Amikor fölébredek (az álmomban) akkor próbálok kiszabadulni valahogy. Az ablakon ki tudom préselni magam. Aztán észreveszik az emberkék, akik bezártak, hogy megszöktem és követni kezdenek. Én a háztetőkön ugrálva próbálok elmenekülni előlük, de ők követnek. Csak ennyire emlékszem :) kérlek benneteket, hogy NORMÁLIS válaszokat adjatok, ne olyanokat h 'Vegyé' vissza a szerből' (nem füvezek) Köszi! Sziasztok!

Legjobb válasz: nem akarsz egy megoldandó problémával szembe nézni

nem akarsz egy megoldandó problémával szembe nézni
legközelebb próbáld meg megkérdezni tõle, hogy ki õ
talán félsz a bezártságtól ?
A kérdező hozzászólása: Oké...xd
Jönnek a Reptoidek.
A valóságban, ha van elég bátorságod, minden szorult hzetbõl ki tudsz menekülni.Feleslegesek a félelmeid.Vsz. önbizalomhiányos vagy, pedig nem kellene....
Önbizalomhiány... De ha este Assasins Creedeztél, az is belejátszhatott :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!