Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, valakire azt mondják, (57 db)

Mit jelent, ha azt mondják valakire, hogy "ez az ember művi vetélés"?

Legjobb válasz: Mivel a mûvi vetélés abortuszt jelent. Valószínû az idézõjelben életképtelen, vagy mit tudom én gyagyás, gyengeelméjû stb. Emberekre mondják ezt. Én még sosem hallottam ezt a kifejezést emberre, elég illetlen, primitív megfogalmazás. Valószínû az az ember, aki ezt a mondatot használja, nincs tisztában a vetélés szó jelentésével.

Mivel a mûvi vetélés abortuszt jelent. Valószínû az idézõjelben életképtelen, vagy mit tudom én gyagyás, gyengeelméjû stb. Emberekre mondják ezt. Én még sosem hallottam ezt a kifejezést emberre, elég illetlen, primitív megfogalmazás. Valószínû az az ember, aki ezt a mondatot használja, nincs tisztában a vetélés szó jelentésével.

Mit jelent, ha azt mondják valakinek, hogy "kedves arca"van?

Nekem mondták, de megjegyezném, se szép nem vagyok, se mosolygós típus, szal nem értem. Én csak arra mondanám, aki mosolygós...

Legjobb válasz: Mikor valakinek azt mondják kedves az arca akkor szerintem nem is a szépségre gondolnak hanem a kisugárzásra.

Mikor valakinek azt mondják kedves az arca akkor szerintem nem is a szépségre gondolnak hanem a kisugárzásra.
Rokonszenves, bizalomgerjesztõ, szeretetteljes.
Szimpatikus, aranyosnak tûnõ személyre szoktam mondani. :) (nem kell ehhez vigyorogni)
Arra gondolnak, hogy nem úgy nézel ki, mint egy sorozatgyilkos:)
hát én arra mondanám akivel szívesen beszélgetek, aki olyan kedvesnek tûnik...:D
Rokonszenves, szimpatikus, jó a kisugárzása

Tuja valaki mit jelent, ha azt mondják valakire hogy "JÓZSI"?

Nem a neve, hanem egyfajta jellemzés?

Legjobb válasz: Józsi vagy Jozsika... egy olyan lény ami általában elszerencsétlenkedik vmit.... ezenkívül mindig elesik és józsi.

Józsi vagy Jozsika... egy olyan lény ami általában elszerencsétlenkedik vmit.... ezenkívül mindig elesik és józsi.


Mit jelent az hogy ha valakire azt mondják h megszépül?

azt jelenti nem volt szép de szép lett, vagy pedig nem feltétlenül most se de a régebbi önmagához képest szebb lett?

Legjobb válasz: szia ezt általában fiatalokra mondják.Tehát mondjuk 12 évesen kezdesz nõiesedni és valaki az "átalakulás" elõtt és után látott akkor mondják,hogy megszépültél. Vagy valaki szebb lett erre is gyakran használják,minden viszonyítás kérdése.Remélem tudtam segíteni. :)

szia ezt általában fiatalokra mondják.Tehát mondjuk 12 évesen kezdesz nõiesedni és valaki az "átalakulás" elõtt és után látott akkor mondják, hogy megszépültél. Vagy valaki szebb lett erre is gyakran használják, minden viszonyítás kérdése.Remélem tudtam segíteni. :)
Így van ahogy az elõzõ mondja!
Ez nem azt jelenti hogy csúnya voltál és egybõl szép lettél , hanem ez simán egy bok , hogy némi változás történt , vagy többet adsz magadra .:)
Hogy olyan randa valaki, hogy annál már csak szebb lehet! :D

Mit jelent ha valakire azt mondjak hogy asszimetrikus arca van?

Pontosabban mit jelent egy asszimetrikus arc? Esetleg linkelnetek kepeket asszimetrikus arcokrol? Lehet buta a kerdesem,de nem ertem mire szoktak mondani hogy egy arc asszimetrikus :) Koszi elore is a valaszokat! :D

Legjobb válasz: Az arc jobb és bal fele mindenkinek kicsit más, nem teljesen tükörképe a másiknak. Akire azt mondják, hogy aszimmetrikus, annál ennek mértéke nagy fokú.

Az arc jobb és bal fele mindenkinek kicsit más, nem teljesen tükörképe a másiknak. Akire azt mondják, hogy aszimmetrikus, annál ennek mértéke nagy fokú.
1. aszimmetrikus 2.Mindenkinek aszimmetrikus arca van. azt jelenti hogy az arcod két fele nem egyforma. de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az egyik oldal kör, a másik téglatest alakú, hanem mondjuk a szemöldököd nem teljesen egyforma, az orrod sem, és ilyenek....

Mi a jelent az ha valakire azt mondják hogy "te komoly páncélos vagy"?

You Tube-on egy kommentben olvastam

Legjobb válasz: Mit jelent úgy akartam írni.

A kérdező hozzászólása: Mit jelent úgy akartam írni.

Mit jelent az ha valakire azt mondják: "béna kacsa"?

Legjobb válasz: A leköszönõ amerikai elnökre mondják, amikor már megvan az új és a régi már nem hoz fontos döntéseket. Szélesebb értelemben minden már félig-meddig megbukott kormányfõre.

A leköszönõ amerikai elnökre mondják, amikor már megvan az új és a régi már nem hoz fontos döntéseket. Szélesebb értelemben minden már félig-meddig megbukott kormányfõre.

Mit jelent az hogyha valakire azt mondják hogy szende? Jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: Döntsd el magad: Szende: szégyenlõs, tartózkodó, szemérmes, félénk, gátlásos, félszeg.

Döntsd el magad: Szende: szégyenlõs, tartózkodó, szemérmes, félénk, gátlásos, félszeg.
Manapság már ritkábban hallani, hogy szende, de jót jelent. Csendes, félénk, bátortalan... általában lányokra mondják.

Ha valakire azt mondják, hogy 'potato', akkor az mit jelent?

Azt hogy buta? vagy azt hogy lusta? vagy mindkett?t? esetleg jelenthet mást is?

Legjobb válasz: Én eddig azt hittem,hogy burgonyát jelent,de már merre fejlõdik ez a világ..xDD

Én eddig azt hittem, hogy burgonyát jelent, de már merre fejlõdik ez a világ..xDD
lusta, kövér.

Mit jelent az, hogy ha valakire azt mondják hogy nyakas?

Legjobb válasz: Mikor valakinek akkor is igaza van, mikor egyértelmû a tévedése. Anyósom székely. Arról beszélgettünk, Aradon merre folyik a maros.Állította, az állomás helyén van a folyó.Mikor térképen megmutattuk, akkor is erõvel állította, ott folyik, ahol õ mondja. Ráhagytuk, mert ismerjük.Mikor elindultunk hazafelé, még a kapuból utánunk kiabált, hogy akkor is ott folyik.

Mikor valakinek akkor is igaza van, mikor egyértelmû a tévedése. Anyósom székely. Arról beszélgettünk, Aradon merre folyik a maros.Állította, az állomás helyén van a folyó.Mikor térképen megmutattuk, akkor is erõvel állította, ott folyik, ahol õ mondja. Ráhagytuk, mert ismerjük.Mikor elindultunk hazafelé, még a kapuból utánunk kiabált, hogy akkor is ott folyik.
Nem enged az igazából. A nyakas ember keményen ragaszkodik az elképzeléséhez. Ezért nem mindig negatív értelmû a "nyakas" jelzõ.
Akaratos.
Ilyen ez. Mindenki több mint a többi... Szerintük.
A kérdező hozzászólása: Akkor ilyen a hugom is :D Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!