Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, valakire (1780 db)

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=eOofWzI3flA
bocs ez a jó

Mit jelent valakinek a halálát megálmodni? Nem konkrétan láttam a halálát, hanem elmentem a barátnőmhöz és a szülei mondták, hogy meghalt, és még ébredés után is bennem volt az a rossz, fájós érzés, hogy elveszítettem.

Legjobb válasz: Régi magyarázat: szerencse, hosszú élet. Valaki az utadban áll egy vágyad megvalósításában, úgy érzet gátolva vagy. Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Családtag haláláról álmodni: ha õ kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál (csukjás): megszabadulsz egy problémától. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: kiközösítettség érzése; beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság. Álmoskönyv Ui: én is álmodtam már halállal és borzasztó volt, a barátnõm próbált meg vigasztalgatni aki hisz az ilyen ezotérikus dolgokban, hogy a halál szerencsét és hosszú életet jelent.

Régi magyarázat: szerencse, hosszú élet. Valaki az utadban áll egy vágyad megvalósításában, úgy érzet gátolva vagy. Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Családtag haláláról álmodni: ha õ kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál (csukjás): megszabadulsz egy problémától. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: kiközösítettség érzése; beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság. Álmoskönyv Ui: én is álmodtam már halállal és borzasztó volt, a barátnõm próbált meg vigasztalgatni aki hisz az ilyen ezotérikus dolgokban, hogy a halál szerencsét és hosszú életet jelent.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Van itthon egy álmoskönyvem, de abban csak 2 sor volt, és egyik sem hasonlított. Ebben megtaláltam :)

Ez mit jelent? Valaki ezt külde a barátnőőmnek üzibe!

GFYLBGWFOIM!!..NEM TUDJÁTOK??

Legjobb válasz: ez semmmit sem jelent:DD vmi hülye biztos szórakozni akar a barátnõddel;)

ez semmmit sem jelent:DD vmi hülye biztos szórakozni akar a barátnõddel;)
A kérdező hozzászólása: ohh..thanks..csak mert folyton ilyeneket küldözget üzibe..-.-"""""" de a barátnõm nem tiltja le!! mert hogy az bunkóság -.-""
go fuck your lousy bitch grandmother with forks or inhale meth!! na jó nem:D szerintem nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: :D...amúgy megkérdeztem még valakit aki azt mondta hogy az eleje tuti go fuck yorself little bitch..
Valami olyan dolgot jelent amit róla gondol.De biztos hogy a barátnõd nem ismeri ezt az illetõt?
A kérdező hozzászólása: nem tom..sztem nem..://


Ez mit jelent? Valaki segítsen

Nagyon sokszor azt álmodom hogy a báttyámal szexelek.. :S

Legjobb válasz: Az álomkörnyezetedet te teremted, a belsõ állapotodnak megfelelõen. Nem olyan ritka az, hogy valakinek szexuális álma van valamelyik családtagjával. Ennek az az oka, hogy tágabb lelki értelemben véve nem létezik család, minden személyiség független a másiktól. A család fogalma biológiai eredetû, a fizikai síkhoz köthetõ fogalom akár csak a szex. Az álomsíkon mivel ott nem játszik szerepet a biológia, ennek nincs értelme, így ez a fajta "gátlás" ki van kapcsolva. Viszont mint szimbólum felhasználásra kerül, belsõ folyamatok szemléltetésére.

Az álomkörnyezetedet te teremted, a belsõ állapotodnak megfelelõen. Nem olyan ritka az, hogy valakinek szexuális álma van valamelyik családtagjával. Ennek az az oka, hogy tágabb lelki értelemben véve nem létezik család, minden személyiség független a másiktól. A család fogalma biológiai eredetû, a fizikai síkhoz köthetõ fogalom akár csak a szex. Az álomsíkon mivel ott nem játszik szerepet a biológia, ennek nincs értelme, így ez a fajta "gátlás" ki van kapcsolva. Viszont mint szimbólum felhasználásra kerül, belsõ folyamatok szemléltetésére.
Titkos vágyaid lehetnek - vagy éppen félelmeid.
Ez talán azért van mert kissé szex hiányos vagy. :) Nem??
Lehet hogy keves ferfi van az eletedben, ezert rajtuk keresztul megy a dolog. Nekem is volt anno az lany unolatesommal

Mit jelent valakit megbotrankoztatni?

Egyszeruen nem tudom mit jelent.Es bocsi,ha nem jo temakor,de jobbat nem tudtam. :D

Legjobb válasz: [link]

[link]
Gyakorlatilag zavarba hozni.
Kiakasztani, felháborítani.
A zavarba hozás az nem teljesen ugyanaz, mert egy érzékenyebb lányt például zavarba lehet hozni egy bókkal is. Igen az elsõ, amit linkelt szerintem is így használjuk!
Na már én se fogalmazok pontosan; nem érzékeny, hanem érzelmes vagy inkább egy szégyenlõs lányt!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat, sokat segitettetek. :)
Triggerelni az erkölcscsõsz üzemmódot nála.
Pl. kiírni egy olyan buta kérdést, mint a tied!
A kérdező hozzászólása: Figyelj, Ez az oldal nem azert jott letre, hogy kritizaljuk az embereket, ha nem tudnak valamit, hanem azert, hogy segitsunk rajtuk...

Üdv! Van egy Msi K9 Neo v2 alaplapom. A Spaeker hiba jelzést ad.1 rovid, majd 8 rövid. Mit jelent? Valaki segítsen!

Legjobb válasz: Ha AMI bios van benne: http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm

A kérdező hozzászólása: megvan... köszönöm.... 100%os a válaszod :)

Mit jelent valakinek a neve előtt a dr. Habil?

pl Dr. habil Nagy József

Legjobb válasz: Hát ha valaki neve mellett ott mint pl Dr.Nagy józsef az az ember valamiben le doktorált , pl: orvos,fogorvos,nõgyógyász,fizioterápiás,ügyvéd,jogász stb.. ha erre gondoltál remélem tudtam segíteni :)

Hát ha valaki neve mellett ott mint pl Dr.Nagy józsef az az ember valamiben le doktorált , pl: orvos, fogorvos, nõgyógyász, fizioterápiás, ügyvéd, jogász stb.. ha erre gondoltál remélem tudtam segíteni :)
2.válaszát kicsit javítanám Attól hogy ledoktorált, nem feltétlen kerül a neve elé a habil jelzõ..Bár az igaz hogy a doktori cím elõfeltétel!
Megírnád hogy milyen fokozatok vannak még? Emberek 90%-a csak a dr.-t ismeri.
egyszerû: a habilok külföldi nyelven is oktathatnak
"Megírnád hogy ..." Tedd fel külön kérdésnek!
3. válaszoló, én csak a Dr jelzõt próbáltam elmagyarázni.

Mi az a "vp"? Sokan írják pl. kép alá, vagy hogy ki jön vpbe. Szóval mit jelent? Valaki segít?

Legjobb válasz: Így nem tudom. Az ismerõsi körömben a vp a vízipipát jelenti.

Így nem tudom. Az ismerõsi körömben a vp a vízipipát jelenti.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem vízipipára gondolnak, de azért köszi
Találgatásaim: valódi privát 'vettem piát (nem tudom, hogy honnan jött) vagy van egy olyan helységnév
A kérdező hozzászólása: Ez már valószínûbbnek tûnik, köszi a választ :)

11. -es Gimnazista vagyok, kaptam egy e-mailt, hogy feltétel legyen a NYÁRRA IS ÉRVÉNYES, nappalis, aktív tanulói, hallgatói jogviszony. Nem tudom mit jelent, valaki elmagyarázná?

Legjobb válasz: Kissé furán fogalmaztál, de sejtem mit akarsz. Pont ma hallgattam a rádióban, hogy gond lesz a nyári diákmunkával, mert annak a feltétele a tanulói jogviszony, de akik érettségiztek, azoknak õszig szünetel a jogviszonya, és nem mehetnek diákmunkára. A problémát egy friss rendelet okozta. Most azt szeretnék elérni, hogy a diákmunkához elég legyen a diákigazolvány is.

Kissé furán fogalmaztál, de sejtem mit akarsz. Pont ma hallgattam a rádióban, hogy gond lesz a nyári diákmunkával, mert annak a feltétele a tanulói jogviszony, de akik érettségiztek, azoknak õszig szünetel a jogviszonya, és nem mehetnek diákmunkára. A problémát egy friss rendelet okozta. Most azt szeretnék elérni, hogy a diákmunkához elég legyen a diákigazolvány is.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, azt nem írtam bele hogy egy diákmunkához kell ez az egész. Nem kell fõsulisnak lennem, vagy ilyesmi ehhez?
nem feltétlenül fõsulisnak, hanem tanulói jogviszony kell, tehát egy oktatási intézménynek kell, hogy a tanulója légy, mivel most ballagtál el, már nem állsz jogviszonyban a volt középiskoláddal, és tulajdonképpen durván fogalmazva, hogy munkanélkülinek számítasz, és (nem tudom, hogy tovább akarsz-e tanulni) egészen szeptemberig így is lesz
A kérdezõ még nem számít "munkanélkülinek", azt írta, hogy 11.-es, úgyhogy majd csak jövõre ballag. Ebben az esetben az iskolatitkári irodában kell kérned egy iskolalátogatási igazolást és azt be kell vinned vagy elküldened a diákszövetkezetbe.
jajj, tényleg, efölött elcsúszott a szemem :D :) akkor ebben az esetben csak iskola látogatási kell

Ez mit jelent? Valaki le tudná fordítani? Ab wann könntest Du, da Du ja im Mai noch Prüfungen hast.

Legjobb válasz: Mikortól tudnál, mivel neked májusban még vizsgáid vannak.

Mikortól tudnál, mivel neked májusban még vizsgáid vannak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!