Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, valaki repedt (2 db)

Mit jelent ha valaki álmában repked a plafonon?

Mesélte XY hogy rosszul van mert rosszat álmodott. Este elaludt és álmában arra ébredt hogy felszállt és a saját nappalijában fent repked, a férje lent alszik az ágyban, de nem mert neki szólni aztán csak ott repkedett. Felébredt a gyerek és bejött "Anyu, de király te tudsz repülni" Aztán lejjeb repült elkapta a gyerek kezét, hogy lehúzza magát a földre, erre felhúzta a gyereket a plafonra és már ketten repkedtek kézen fogva. 5 perc után megunták és felébresztették az embert aki meglátta hogy mi van és nagy nehezen lerángatta őket a földre, belekapaszkodott a tölgyfa asztalba aztán felébredt...Furi nem??????

Legjobb válasz: Too much LSD.

Too much LSD.
Nem furi. Én is szoktam a gyerekkel repkedni, ha bab van vacsorára.
Szerelmes vágyakozást jelent.
A kérdező hozzászólása: Igen, az utolsó valószínûnek tûnik.
A kérdező hozzászólása: egy nagy túrós van, vele az!

Mit jelent, ha valaki repedt pohárból iszik?

Legjobb válasz: Szerintem semmit,max megvágja a száját.

Szerintem semmit, max megvágja a száját.
Babona, tehát hülyeség ilyesmit még csak kérdezni is.
A kérdező hozzászólása: Oké, hogy babona, azért kérdeem, mert valamit jelent, azt tudom, csak azt nem, hogy mit jelent
az ég világon semmit nem jelent, ugyanakkor jelenthet bármit... hallottál már az önbeteljesítõ jóslatokról? az összes babona ilyen. ha most hasraütve azt mondanám, hogy régi ismerõssel való találkozást jelent, akkor biztos vagyok benne, hogy egy héten belül találkoznál olyasvalakivel, hogy a jóslat beigazolódni lássék. ha netán veszekedést mondanék, akkor összevesznél valakivel, ugyanígy szerencse, szerencsétlenség, minden így mûködik. a babonás ember úgy mûködik, hogy ha valamitõl retteg, vagy valaminek örül (vagy fog a jelek szerint) akkor nagyon odafigyel a környezetére, és olyan dolgokat tulajdonít a fekete macskának, kiöntött cukornak, repedt pohárnak, bárminek, ami ígyis-úgyis megtörtént volna annélkül, hogy egyáltalán észrevettük volna, vagy jelentõséget tulajdonítanánk neki. a babonák önmagukban ártalmatlan dolgok, de ha valaki túlzásba viszi, az nagyon idegesítõ tud lenni
Szerintem azt jelenti hogy vigyázz, nehogy akkor törjön el mikor iszol.
Nem tudom biztosan, de a japán animékben általában amikor a pohár eltörik az valaki halálát jelenti.
Azt jelenti, hogy ivás helyett azonnal dobd ki: - ha értelmes vagy, akkor azért, mert a repedésbõl üvegszilánkok törnek ki, amelyek veszélyesek lehetnek - vagy épp akkor törhet el a pohár (pl. forró vagy hideg italtól), amikor iszol. - IQ probléma esetén viszont csak az hat rád, ha a repedt pohár egy sötét átkot rejt. Ebben az esetben találj ki magadnak egy tetszõleges szerencsétlenséget!
Nem tudom hogy mit jelent, de a kollégáim velem is kidobatták a csorba bögrémet.
Nekem régen azt mondták ha valamilyen szeszt ivott az ember repedt pohárból akkor nagy berúgás lesz a vége . De ugyebár csak babona .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!