Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, tapintás (3 db)

Ez mit jelent? Voltam dokinál. Azt mondta, hogy tapintásra pozitív (terhes), de nem eléggé vastag a nyálkahártya. Az UH-os doki szerint egyértelműen nem lát semmit (nem terhes).

Bár a nyálkahártyám 9,1 mm-es. hátsó falban egy 12 mm-es intramuralis myomagöm látható. Vettek vért,de hátf?n jön meg az eredménye. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ne parázz! Egy ismerõsömnek majdnem 4 hétbe telt mire látszott az uh-n a terhesség. Sajnos létezik ilyen is még én sem hallottam eddig errõl. Várd ki a vér eredményt!

Ne parázz! Egy ismerõsömnek majdnem 4 hétbe telt mire látszott az uh-n a terhesség. Sajnos létezik ilyen is még én sem hallottam eddig errõl. Várd ki a vér eredményt!
A hcg teszt pozitív? Ha igen, akkkor valószinû babás vagy.
A kérdező hozzászólása: gyorstesztet csináltam 1(+), 5(-).
A kérdező hozzászólása: Sajnos mire a + HCG tesztem megjött, addigra a baba már nem élt. Elvetéltem.. Ez feldolgozhatatlan!!!!!

Mit jelent, ha tapintás alapján a méhem teljesen lent van és úgy érzem, mintha zárt lenne?

Dec. 26- kán voltam egyutt a párommal , mivel babát szeretnénk azokon a napokon 2- naponta voltunk egyutt...Lehetséges, hogy a zárt méh azt jelenti, hogy vlmi beindult ??

Legjobb válasz: Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE,és megtalálod a válaszokat.

Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE, és megtalálod a válaszokat.
allergia
Szerintem, ha nem csomós alatta a szövet, akkor gomba. Canestennel kellene naponta többször bekenni. Elég lassan múlik el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!