Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, sarga (71 db)

PS3 Fat 40 GB kiírja, hogy túlmelegedés és kapcsoljam le a konzolt. Ez mit jelent? Sárga LEDes lesz?

Sziasztok! Van egy PS3 FAT 40GB-os konzolom és elkezd melegedni már az XMB-be is írja a jobb fels? sarokba, hogy túlmelegszik és kapcsoljam ki. Mire leállítanám szabályosan már ki is kapcsolja magát.. Mi lehet a gond? Újra kellene pasztázni a CPU-t meg a GPU-t? 1x volt Sárga LEDes akkor megjavították és újra m?ködött rendesen. Megint az lett a hibája? De most a LED nem világít ha kikapcsol és újra be is lehet kapcsolni. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Még nem sárgaledes, de lehet az lesz, pláne, hogy ha egyszer sárgaledes volt, akkor elõbb-utóbb valószínûleg újra az lesz. Újrapasztázás segíthet, mivel a paszta az ugye a hõ elvezetését javítja, bár elméletileg bírnia kéne újrapasztázás nélkül, csak a régi fatek még nem sikerültek olyan jóra. Egyébként jól szellõzõ helyen van a PS? Tehát nem egy minimális helyre bezárva? Mögötte minimum 10, de inkább 15 centi hely legyen, meg két oldalt se legyen valami sarokba bezsúfolva.

Még nem sárgaledes, de lehet az lesz, pláne, hogy ha egyszer sárgaledes volt, akkor elõbb-utóbb valószínûleg újra az lesz. Újrapasztázás segíthet, mivel a paszta az ugye a hõ elvezetését javítja, bár elméletileg bírnia kéne újrapasztázás nélkül, csak a régi fatek még nem sikerültek olyan jóra. Egyébként jól szellõzõ helyen van a PS? Tehát nem egy minimális helyre bezárva? Mögötte minimum 10, de inkább 15 centi hely legyen, meg két oldalt se legyen valami sarokba bezsúfolva.
A kérdező hozzászólása: Jól szellõzõ helyen van. 20 cm minden oldalról van körülötte.. Akkor veszek pasztát és megpróbálom újra pasztázni hátha segít rajta.. Már alig van használva. Hétvégente 1-2 Fifa meccs este és kész szóval nincs szétnyûve.. De ennyi használatért meg újat nem szeretnék venni.. :) Remélem a paszta segít.. + Plusz hûtést lehet majd hozzá rakni valahogyan?

Assassin's creed 1-ben melyik szín mit jelent? A piros az ellenséges õrök pl, de mit jelent a sárga?

Legjobb válasz: Sose játszottam a 1-el de a 2be ha az eagle visionra gondolsz akkor piros ellenség sárga az meg a küldetésben fontos szereplõ mint pl öld meg a bosst akk sárgával mutatja vagy kapj el egy tolvajt azt is de nem biztos lehet hülyeség de brotherhoodba meg revelatiomba így van?

Sose játszottam a 1-el de a 2be ha az eagle visionra gondolsz akkor piros ellenség sárga az meg a küldetésben fontos szereplõ mint pl öld meg a bosst akk sárgával mutatja vagy kapj el egy tolvajt azt is de nem biztos lehet hülyeség de brotherhoodba meg revelatiomba így van?
Sárga a gyanakvó, piros már felfedezett. (szerintem)
A kérdező hozzászólása: Eagle vision igen, azt elfelejtettem mondani.
kékek a barátok, vörös az ellenség, a sárga pedig a célpont, akit nem feltétlenül megölni kell (lehet, hogy csak követni)

Van egy 98 szeptemberi renault meganeom! Hátul a rendszámtáblán a felső piros az alsó matrica sárga. Melyik mit jelent?

Idén februárba vizsgáztattam. Tavaly felsö piros alsó zöld volt

Legjobb válasz: A sárga a mûszaki vizsga érvényességi idejét jelentõ szín. a piros a zöldkártya értékét jelenti azt hogy füstöl mint atom

A sárga a mûszaki vizsga érvényességi idejét jelentõ szín. a piros a zöldkártya értékét jelenti azt hogy füstöl mint atom
A kérdező hozzászólása: Fustol mint az atom? Hol? Katalizatoros. Tegnap M0-on latam egy 2utemu wartburgot zold sarga matricaval. Mellesleg apam ford escordjan is ugyanez a matrica felallas. Elottem 1hetel muszakiztata. Es egyik kocsi se fustol. Telorol irtam azert nincs ekezett!
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam! Felsõ sárga alsó piros!
ha fordítva írtad akkor nem füstöl
http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/2010/02/21/piros_vagy.. figyi igazából nem lehet tudni te mibe tartozol mert pont 2010 ben változtatták meg és te a határon vagy A közlekedési hatóság honlapján olvasható tájékozató szerint a következõk szerint kell eljárni: A mûszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya elõbb – a zöldkártya érvényessége kitolódik a mûszaki érvényességéig; A mûszaki és a zöldkártya érvényessége is 2010 január elseje után jár le, de a zöldkártya utóbb – a zöldkártya érvényessége megrövidül a mûszaki érvényességéig; A mûszaki vizsga 2010 január 1 elõtt megtörtént, a zöldkártya érvényessége azonban lejár 2010-ben – a zöldkártya érvényessége kitolódik a mûszaki érvényességéig Eztek szerint mivel te 2010 januárja után mûszakiztattad így mindenképpen a zöldkártyát is akkor csinálták mivel ugye megrövidült. Ebben az esetben te már az új rendszer szerint kaptál plakettet. Abban viszont nincs sárga. Így mégis csak pirosat kaptál A 2010. január 1-tõl érvényes rendszer más határokkal dolgozik, és ismét négy kategóriát ismer: Fekete színû plakett - korszerûtlen, nem környezetbarát jármûvek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3. Piros színû plakett - korszerûtlen, kevésbé környezetbarát jármûvek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2. Kék színû plakett - korszerû, környezetbarát jármûvek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. Zöld színû plakett - korszerû, kiemelten környezetbarát jármûvek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9 és az e fölöttiek.


Mit jelent ha torrentezesnel valtakozik a zold pipa alul es a sarga felkialtojel?

Legjobb válasz: Ha zöld a pipa, akkor a futó le/feltöltés egy aktív porton történik, az oldalon is aktív vagy. Ez azért lényeges, mert az aktív emberek tudnak passzívokhoz és aktívokhoz kapcsolódni, passzívok csak aktívhoz. Van piros jelzés is, ez a passzív kapcsolatot jelzi. Sárga felkiáltójel nem hibát jelez, lehet nem fut torrent a kliensben, és nem tud forgalmat mérni, vagy fut torrent, de nem kapcsolódik rá senki, így nem zöld, és nem is piros az állapot, hanem a kettõ közti ideiglenes sárga.

Ha zöld a pipa, akkor a futó le/feltöltés egy aktív porton történik, az oldalon is aktív vagy. Ez azért lényeges, mert az aktív emberek tudnak passzívokhoz és aktívokhoz kapcsolódni, passzívok csak aktívhoz. Van piros jelzés is, ez a passzív kapcsolatot jelzi. Sárga felkiáltójel nem hibát jelez, lehet nem fut torrent a kliensben, és nem tud forgalmat mérni, vagy fut torrent, de nem kapcsolódik rá senki, így nem zöld, és nem is piros az állapot, hanem a kettõ közti ideiglenes sárga.
Az sok mindent jelenthet, de esetedben kapcsolati probléma lessz. ha használ routert akkor valószínûleg nem nyitottál portot a kliens számára.. de ami a legfontosabb! ha rámutatsz a sárga felkiáltójelre ki fogja írni mi a gáz.. ha azt is beilleszted a kérdésedbe akkor többet tudok segíteni
A kérdező hozzászólása: Nincs bejovo kapcsolat.Ha nem valt zoldre az halozati bealitasi hibat jelenthet.Ezt irja.2-3 megabites a netem nappal, este meg 5-16megabit.Ja es radios.Probaltam allitgatni (aktiv-passziv mod leiras alapjan), de nem ertek hozza.Tudnal segiteni mi lehet a baj?Koszonom.
Ezzel irány a doki!
Sárga széklet esetén, nem emészted meg rendesen a kaját, gyorsan átfut az emésztõrendszereden. Kerüld a bormentát, a zsíros ételeket, az alkoholt, a kávét és a csokit!
Vmiféle emésztõszervi rendellenességed lehet, ha hígabb a széklet, akkor lehet gyulladás és fertõzés is. majd az orvos megmondja pontosan.
A kérdező hozzászólása: De mire szamithatok? Sulyos lehet?
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy a szuleim nevetsegesnek talaljak hogy meg a szekletem szinet is megfigyelem es szerintuk teljesen normalis, de en tudom hogy maskor nem volt ilyen.
Egyáltalán nem hülyeség, hogy a székleted színét néha jobban megfigyeled! ez ugyanolyan, mint amikor az ember a fogait is megnézegeti alaposabban a tükörben. ha a szüleid nem vesznek komolyan, akkor se hanyagold el a dolgot. ha elmúltál 14, te is nyugodtan felkereshetsz egy orvost! elõször menj a háziorvoshoz, és mondd el neki a panaszodat, majd õ beutal olyan szakorvoshoz, aki az emésztõrendszer gondjaival foglalkozik. hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 eves vagyok, de ugyis elmegyek a dokihoz ha holnapig nem mulik el akkor hetfon megyek.
Azért én megkockáztatnám, hogy egyelõre nem kell orvoshoz rohanni. Valóban fontos lehet a színe, de 17 évesen ha nincs durva hasmenésed akkor ne aggódj túlzottan. Legfeljebb vmi virusos gyomor-bélhurut lehet, pár nap alatt elmúlik. Addig egyél könnyen emészthetõ ételeket (zsíros, fûszeres, puffasztó, tejtermék kilõve). De pl. a feketecsokoládé segít megfogni a székletet. Ha sok és híg, ne adj' isten vízszerû székleted van, akkor gyanús bakteriális fertõzésre, akkor viszont orvosi segítségre van szükséged.
Nem szedtel elotte valamilyen antibiotikumot?Mert nekem azota olyan kb 3 honapja.Irtak hogy lehet tole de meddig tart meg?Neha normalis de soxor visszater.Lehet epetol is.De nekem fix hogy az antibiotikum utan jott ki.

Sárga folyásom van, mit jelent? Lehet hogy nincs is baj?

Néhány hete volt gombám, de kezeltem kaptam kúpot is meg tablettát is. Azóta panaszmentes vagyok, de mostmár sárga a színe szaga az nincsenés nem is viszket. Szerintetek nem múlt el??? Vagy újra visszajött? vagy ez már természetes lesz? 27 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nekem is van,én kaptam rá kúpt,de nem múlik.Itt sokan azt írják neki az orvos azt mondta természetes.Nekem se viszket,és elég vízszerû,úgyhogy lassan feladom,pedig elvileg a sárgás szín nem jó, de hát ha olyan sok orvos állítja,hogy nem baj a sárga szín,akkor csak lehet benne valami.Azért jelezd majd a dokinak,hogy mi történt.

Nekem is van, én kaptam rá kúpt, de nem múlik.Itt sokan azt írják neki az orvos azt mondta természetes.Nekem se viszket, és elég vízszerû, úgyhogy lassan feladom, pedig elvileg a sárgás szín nem jó, de hát ha olyan sok orvos állítja, hogy nem baj a sárga szín, akkor csak lehet benne valami.Azért jelezd majd a dokinak, hogy mi történt.

Most vettem Martens 1460-as modelljét, de nem sárga a varrás körbe, hanem feketés. Ez mit jelent? Nem eredeti?

Legjobb válasz: De eredeti, és a varrás is sárga eredetileg csak az ilyen bakancsokon egy idõ után elhalványul/befeketedik (leginkább kosz miatt), ezt azzal elkerülheted hogy néha szappanos vízzel és körömkefével körbesúrolod, de csak érzéssel nehogy megsérüljön a varrás. De...ha az vagy akire gondolok szerintem ezt mondtam már ;) :DDD

De eredeti, és a varrás is sárga eredetileg csak az ilyen bakancsokon egy idõ után elhalványul/befeketedik (leginkább kosz miatt), ezt azzal elkerülheted hogy néha szappanos vízzel és körömkefével körbesúrolod, de csak érzéssel nehogy megsérüljön a varrás. De...ha az vagy akire gondolok szerintem ezt mondtam már ;) :DDD
A kérdező hozzászólása: Oh csak nem?:D Ezt még kérdezés elõtt írtam ki.. Milyen kicsi a világ:D
De igen:DD Hát elég kicsi...bárhol összelehet futni :3 Betörted már ? :D

Mit jelent torrentezesnel ha toltok lefele is meg felfele is de alul sarga felkialtojel van?

Legjobb válasz: Kapcsolati problémát jelez, Pl.: tûzfal, router. Kattints rá, és ott van egy olyan hogy teszt. Ha aztmondja, hogy oké, akkor csak hülyéskedik, viszont ha nem aztmondja, akkor nyiss portot a torrent kliensnek. Egyébként ha megy le is fel is és a tempó se rossz, akkor meg ne foglalkozz vele. Csak pl nekem ha sárga akkor sose megy:(

Kapcsolati problémát jelez, Pl.: tûzfal, router. Kattints rá, és ott van egy olyan hogy teszt. Ha aztmondja, hogy oké, akkor csak hülyéskedik, viszont ha nem aztmondja, akkor nyiss portot a torrent kliensnek. Egyébként ha megy le is fel is és a tempó se rossz, akkor meg ne foglalkozz vele. Csak pl nekem ha sárga akkor sose megy:(

Samssung galaxy s2 esem van es mikor kikapcsolom akkor egy felkialtojel sarga haromszogbe es egy homero melette pillogva jelenik meg es tolto nelkul nem tudom bekapcsolni. Segitsen aki ert hozza. Mit jelent ez?

Eddig tokeletesen mukodott. Egy ejjel egyet vibralt es reggel mar ez volt. Mindig aztmutatja h huzzam ki a toltot mert tele van kozbe nm....??????

Legjobb válasz: Szetintem behalt az aksi. Ha új a telefon vidd vissza és kicserélik, ha régi vagy használtan vetted, szerviz és/vagy új aksi.

Szetintem behalt az aksi. Ha új a telefon vidd vissza és kicserélik, ha régi vagy használtan vetted, szerviz és/vagy új aksi.
AJJAJ BARÁTOM SZERINTEM DOBD KI A TELEFONT! veszélyezteted mindenkinek a környezetét. erõs sugárzást bocsát ki majd felrobban. szabadulj meg tõle nagyon hamar!!!!!!SOOOS
A kérdező hozzászólása: Devagany vagy:)
NAAAAAA NEEEEEE! :) Nekem ilyet akkor csinált, amikor tönkre b...... mert nem tudta leformázni, ilyenkor nem tud be bootolni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!