Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, kicsi a (144 db)

Mit jelent az a hímvesszõmön h kis dudorok vannak rajta? 10db. Kicsi pötty van rajta, ez mit jelent?

Szûz vagyok még, szóval biztos nem AIDS ügye? Kérlek titeket h barmok ne válaszoljanak.

Legjobb válasz: AIDS tuti nem lehet. amúgy szerintem bandajel.. na de komolyan menj el vele orvoshoz. õ biztos többet tud mondani

AIDS tuti nem lehet. amúgy szerintem bandajel.. na de komolyan menj el vele orvoshoz. õ biztos többet tud mondani
A piros pöttyös az igazi.
Nekem farkam alatti bõrön is van, makkom peremén, meg makkomon is. Urológus azt mondta, idézem, "ne parázzak, faggyúmirigyek, úgyhogy csak toljam neki továbbra is keményen". Orvos tanácsát meg meg kell fogadni, de azért õszintén engem is zavar.:P:D
Dobókocka biztos nem lehet a pucudon, mert azon 21 pötty van.
Általában gombás fertõzés... Orális sex, uszoda, edzõterem zuhanyzó vagy valami hasonló volt mostanában?
Fordyce pottyok. Keress ra!
El kéne menni orvoshoz. Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani.
A kérdező hozzászólása: am uszoda után vettem észre
A kérdező hozzászólása: Kössz a jó jó tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket!

Mit jelent ez a fura, ertelmetlen alom? Kicsit lehet hosszu, de ha rohogni akarsz olvasd el, es azert is mert fonots, ird le mit gondolsz rolla.

Elmeselem almomat: Valmi kiallitas volt az egyik utcaba hogy, megesszuk a krumplit->megemesszuk->abbol lesz egy macska->az terhes lesz->megszuletnek a kiscicak->nagyobbra nonek->abbol kismalacok lesznek->a vegen pedig egy nagy diszno

Legjobb válasz: Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága,nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága, nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Mit jelent, ha a kutya körmén fehér, kicsi foltok jelennek meg?

mit jelent hogy a bullterrier kiskutyámnak a körmén fehár kicsi foltok jelentek meg,a kis gyerekeknél is szokott lenni a körmön kis fehér folt.

Legjobb válasz: Hát az embernél a fehér foltok a körmön cink-, kalcium-, vagy magnéziumhiányra utalhatnak. A kutyáknál is valószínûleg valami ilyesmi van a háttérben, valószínûleg a táplálkozásban kell keresni a probléma okát. Sajnos ennél többet nem tudok, mit tegyél, mit adj neki enni, de talán majd jön egy szakértõbb válasz is.

Hát az embernél a fehér foltok a körmön cink-, kalcium-, vagy magnéziumhiányra utalhatnak. A kutyáknál is valószínûleg valami ilyesmi van a háttérben, valószínûleg a táplálkozásban kell keresni a probléma okát. Sajnos ennél többet nem tudok, mit tegyél, mit adj neki enni, de talán majd jön egy szakértõbb válasz is.
védõnõt kérdezted?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert mindig zaklatom valamivel. elsõ baba és szinte hetente 3* hívom meg a tanácsadáson is kérdezek sokat. elõbb itt gondoltam infót gyûjteni.
Szia! Nem tudom, hogy miért húzódik bal oldalra, csak azt, hogy az én babám is balra húzódott szinte mindig és olyankor csak jobb oldalra húzva tudtam ülni. Szerintem nincs jelentõsége, ott érzi jól magát. Könnyû szülést. 8 hetes kislány anyukája

Eddig olyan kontaktlencsét viseltem aminek az ármérője 14, 2 mm-es volt! Most szeretnék rendelni egy másik fajtát de annak az átmérője 14, 0 mm. Mit jelent ez a kicsi eltérés?

Legjobb válasz: Gondolom tudod mi az az átmérõ... akkora a lencse. Nekem 14 mm-es van és ez jó a szememre, de a te szemed nem tudom mekkora. Van akinek kicsi a 14 mm.

Gondolom tudod mi az az átmérõ... akkora a lencse. Nekem 14 mm-es van és ez jó a szememre, de a te szemed nem tudom mekkora. Van akinek kicsi a 14 mm.
Ja és mielõtt márkát vagy fajtát váltasz mindenképp kérj próbalencsét, különben lehet hogy csak kidobsz egy csomó pénzt az ablakon.
A kérdező hozzászólása: Mindegy! Ma már megjött a lencsém Biofinity lencsét rendeltem, mert eddig Air Optix-om volt. Kiváncsi leszek! :)
A kérdező hozzászólása: Behelyeztem a lencsét! nagyság szempontjából nem vettem észre változást.. de ami nagyon tetszik benne, hogy nem látszik! Az elõzõ lencsém kékes-zöld árnyalatú volt ez viszont színtelen. Annyi problémát érzek, hogy mintha szárítaná a szemem... vagy ez lehet annak az oka, h lencsét váltottam... majd megszokom gondolom.
Szerintem csak bekeni az ínyedet valamivel. Ez biztos, hogy nem lesz fájdalmas kezelés, nem fog bántani, ne félj!
a nyälkahärtyäd az inyed, es valoszinüleg beecseteli majd valamivel.majd valoszinüleg öblögetned is kell.de a legfontosabb a fog+iny mosäsa, akkor is ha fäj es verzik! ha bärmi kerdesed van meg, irhatsz nekem.

Mit jelent ez a mondat? (a válaszadót felpontozom) Haha is call beads! (eddig értem is de utána egy kicsit zavaros) I do when shooting your video, we will use some. To create new levels.

Legjobb válasz: Kontextus kellene. Ki mondta? Mi közben? "Amikor majd a videódat vesszük fel, majd használunk belõle, hogy új szinteket csináljunk." Mi ez, videojáték?

Kontextus kellene. Ki mondta? Mi közben? "Amikor majd a videódat vesszük fel, majd használunk belõle, hogy új szinteket csináljunk." Mi ez, videojáték?
A kérdező hozzászólása: Nem... ez egy kép aláírás ahol egy csaj gyöngysorokkal pózol
Fel tudod rakni a képet valahova hogy látható legyen a szöveg? Biztosan nem így van helyesen, mert ez grammatikailag nem korrekt.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem h feltudom rakni a képet...

Mit jelent ha a folyás fehér, kicsit kocsonyás ragacsos aminek a széle vizes? Lesz menstruáció vagy terhességet jelez?

Ciklus 19.napján(általában 26 napos ciklusok esetén)

Legjobb válasz: Nálam menszi elõtt ilyen..

Nálam menszi elõtt ilyen..
menszi :) akkor van a baj ha sárgás vagy barnás árnyalatú...
A kérdező hozzászólása: Nem baj ha hamar megszárad ez a folyás az alsónemün?
szia! nem valószínû, hogy terhességet jelent! inkább ovuláció körüli folyás ez! :) valamint az ovuláció után is hígabb, nyúlósabb marad a váladékozás http://fru.szimpatikus.hu/ovulacio-jelei-kriston-intim-torna..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!