Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, kicsi (187 db)

Szerintetek ez mit jelent? (kicsit hosszú)

Van egy srác, aki nagyon tetszik és úgy látom, neki is tetszek. Egyszer ott voltunk egy ilyen alkalmon, és székek voltak lerakva. egy sorral hátrább állt a haverjával szélül. Észrevettem, de csak a szemem sarkából figyeltem láthatatlanul. egyszer csal látom, hogy rám néz és megböki a haverját, mond neki valamit. A srác rám vigyorgott és mondott valamit. Erre a fiú, aki tetszik elkezdett nevetni és ütögetni a másik vállát zavartan.

Legjobb válasz: szerintem valamelyiknek bejössz! ;)

szerintem valamelyiknek bejössz! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. A másiknak nem hiszem, de aki tetszik nekem, szokott nézni...
Két dolgot is jelenthet. 1. bejössz neki/nekik és egyenlõre csak szemezget veled. 2. csak hülyére vesz és nevet rajtad a haverjaival. Próbáld kitalálni, hogy melyik. Miért nem lépsz vele kapcsolatba? És akkor több mindent megtudnál.
Nincs fehérje a vizeletedben szerintem.
http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/vizelet.php Itt utána tudsz olvasni. Alapesetben gyakorlatilag nincs, vagy nagyon minimális fehérje van a vizeletben. A leleten azokat az értékeket szokták megcsillagozni ami nem felel meg a referencia tartománynak. (én azt a 0, 30 a határértéknek gondolom)
A kérdező hozzászólása: jaj az jó csak akkor nem értem az elejét és hogy mért kell megint megismételni. De köszi, remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom az enyém jó-e. alatta ott van h negativ megkérdem még védõnõtõl is. Köszönöm

30-hetes terhes vagyok Bpd:76mm, femur:53cm, ac:255mm, bs:1499g. Nem tudom hogy mi mit jelent? A másik hogy kicsivel sok a magzat vizem ez mit jelent? A babának nincs baja.

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/help/7 De találkoznod kellett volna már - 30 hetes terhesen - ezekkel a rövidítésekkel... A kicsit több magzatvízzel nincs baj, csak ha már kórosan sok, de ha fenn áll ennek a veszélye, akkor az orvos úgyis folyamatosan figyelni fogja!

http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/help/7 De találkoznod kellett volna már - 30 hetes terhesen - ezekkel a rövidítésekkel... A kicsit több magzatvízzel nincs baj, csak ha már kórosan sok, de ha fenn áll ennek a veszélye, akkor az orvos úgyis folyamatosan figyelni fogja!

Ez mit jelent? : nem vagy te egy kicsit kabbefaszom?

Legjobb válasz: Pl. A: de ronda az új pólód B: nem vagy te egy kicsit kabbeaf...? Melléknevesített formája egy bizonyos felszólításnak... Szó szerint nem tudnám elmagyarázni, hogy mit jelent, de a példából azért érzékelhetõ hogy minden, ami negatív és csúnya :)

Pl. A: de ronda az új pólód B: nem vagy te egy kicsit kabbeaf...? Melléknevesített formája egy bizonyos felszólításnak... Szó szerint nem tudnám elmagyarázni, hogy mit jelent, de a példából azért érzékelhetõ hogy minden, ami negatív és csúnya :)

Mit jelent az ha valaki úgy integet hogy az ujjait összeszorítja és a kezét álló helyzetbe teszi (mintha azt mutatná hogy állj! ) az ujjait kicsit behajlítja mintha egy tállat formlna és kicsiket mozgatja jobbra-balra?

Legjobb válasz: Szépségkirálynõk integetnek így! Igazából semmi jelentõsége, régebben ha jól emlékszem az angol királynõ "hozta ezt divatba" mert nem akarta, hogy lássak ahogy "lötyög" a kezén a bõr ezért integetett így!

Szépségkirálynõk integetnek így! Igazából semmi jelentõsége, régebben ha jól emlékszem az angol királynõ "hozta ezt divatba" mert nem akarta, hogy lássak ahogy "lötyög" a kezén a bõr ezért integetett így!
az a "világbékét" integetés. világbékét akar, vagy legalábbis királynõlenni:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Mit jelent az, hogy 5-ször kicsit egyek, mennyit jelent az a kicsi?

Azt hallottam, hogy ha 3 óránként eszek az felgyorsítja az anyagcserémet, és zsírt kezd el égetni nem izmot? Gondolom, hogy nem mindegy, hogy mennyit és micsodát? Szeretnék segítséget kérni ebben. Köszönöm!!

Legjobb válasz: 200 kalória körül van a picit attól is függ eddig mennyit ettél ha fogyni akarsz.. 1200 nál 200-250 kalória nem tudom hogy fogyni akarsz-e vele, vagy csak elosztani napi kalroiadagot kell elosztani egyenlõ részben körülbelül

200 kalória körül van a picit attól is függ eddig mennyit ettél ha fogyni akarsz.. 1200 nál 200-250 kalória nem tudom hogy fogyni akarsz-e vele, vagy csak elosztani napi kalroiadagot kell elosztani egyenlõ részben körülbelül
en kb ugy eszek, hogy: Reggeli: 30% Tizorai: 20% Ebéd: 20% Uzsonna: 10% Vacsora: 10% "Becsúszik valami": 10%, de szígoruan Uzsonna (4 óra) elõtt. Eszek: 8-10-13-16-18 órakor.. neha 9-11-14-17-19 órakor..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Egyébként meg fogyni szeretnék.

Mi az a pórus? Mit jelent az, ha valakinek kicsi, nagy (tág) pórusai vannak? És melyik a jobb? Mit tehetek azért, hogy jók legyenek a pórusaim?

Legjobb válasz: a porus az a bornek az a kicsi resze ahol ilyen pontok vannak ha kozel megnezed. Az a jo ha kics a porusaid vannak ( mert akinek tag, ott feltoltodik es miteszer alakul ki amibol lehet pattanas is. Tonikot es egyeb keneficeket hasznalj ra.. es tisztisd az arcod

a porus az a bornek az a kicsi resze ahol ilyen pontok vannak ha kozel megnezed. Az a jo ha kics a porusaid vannak ( mert akinek tag, ott feltoltodik es miteszer alakul ki amibol lehet pattanas is. Tonikot es egyeb keneficeket hasznalj ra.. es tisztisd az arcod

Az mit jelent hogy kicsi a méhem?

Legjobb válasz: Nekem erre azt mondta a doki, hogy masnak meg a laba kicsi. Egyenenkent valtozo anatomiai elteres. Biztosan van korosan kicsi meh is. Neked mit emlitett a doki? Szultem ket gyereket, semmi gondom nem szarmazott a mehem meretebol.

Nekem erre azt mondta a doki, hogy masnak meg a laba kicsi. Egyenenkent valtozo anatomiai elteres. Biztosan van korosan kicsi meh is. Neked mit emlitett a doki? Szultem ket gyereket, semmi gondom nem szarmazott a mehem meretebol.

Mit jelent az a hímvesszõmön h kis dudorok vannak rajta? 10db. Kicsi pötty van rajta, ez mit jelent?

Szûz vagyok még, szóval biztos nem AIDS ügye? Kérlek titeket h barmok ne válaszoljanak.

Legjobb válasz: AIDS tuti nem lehet. amúgy szerintem bandajel.. na de komolyan menj el vele orvoshoz. õ biztos többet tud mondani

AIDS tuti nem lehet. amúgy szerintem bandajel.. na de komolyan menj el vele orvoshoz. õ biztos többet tud mondani
A piros pöttyös az igazi.
Nekem farkam alatti bõrön is van, makkom peremén, meg makkomon is. Urológus azt mondta, idézem, "ne parázzak, faggyúmirigyek, úgyhogy csak toljam neki továbbra is keményen". Orvos tanácsát meg meg kell fogadni, de azért õszintén engem is zavar.:P:D
Dobókocka biztos nem lehet a pucudon, mert azon 21 pötty van.
Általában gombás fertõzés... Orális sex, uszoda, edzõterem zuhanyzó vagy valami hasonló volt mostanában?
Fordyce pottyok. Keress ra!
El kéne menni orvoshoz. Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani.
A kérdező hozzászólása: am uszoda után vettem észre
A kérdező hozzászólása: Kössz a jó jó tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket!

Mit jelent ez a fura, ertelmetlen alom? Kicsit lehet hosszu, de ha rohogni akarsz olvasd el, es azert is mert fonots, ird le mit gondolsz rolla.

Elmeselem almomat: Valmi kiallitas volt az egyik utcaba hogy, megesszuk a krumplit->megemesszuk->abbol lesz egy macska->az terhes lesz->megszuletnek a kiscicak->nagyobbra nonek->abbol kismalacok lesznek->a vegen pedig egy nagy diszno

Legjobb válasz: Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága,nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Nem tudom ez milyen álom lehet szerintem csak az elméd keszekusza zagyvasága, nem jelent semmit.Én is zsoktam ilyen zagyvákat álmodni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!