Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, kemény és (19 db)

Mit jelent a kemény kéz politikája és a felvevõpiac?

köszönöm!

Legjobb válasz: A felvevõpiac az embereket jelenti, akik megvásárolják az adott terméket. Megértem, hogy nem vagy tisztában a kemény kéz politikájának fogalmával, mert ez egy összetett és konkrét kifejezés a történelemtudományban, de a felvevõpiac kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, mit jelent az asztal.

A felvevõpiac az embereket jelenti, akik megvásárolják az adott terméket. Megértem, hogy nem vagy tisztában a kemény kéz politikájának fogalmával, mert ez egy összetett és konkrét kifejezés a történelemtudományban, de a felvevõpiac kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, mit jelent az asztal.

SzJG-erek! Az SzJG-ben ki az a "kémény mag"? Mert Reni valakit mindig így emleget! És mit jelent az, hogy íziiii van? A Zsolti mondta eezt a Robinak asszem'.

Légyszi segítsetek!Amúgy szerintetek mit írt a 8/1-ben Reni Ricsi kitûzõjére a Valentin-héten?

Legjobb válasz: A 'Kemény mag': Cortez és Ricsi. Értelemszerûen. Az 'ízi' az Üvegtigrisbõl származhat. Laura mindenkinek a képzeltére bízta. Nem véletlen nincs benne.

A 'Kemény mag': Cortez és Ricsi. Értelemszerûen. Az 'ízi' az Üvegtigrisbõl származhat. Laura mindenkinek a képzeltére bízta. Nem véletlen nincs benne.
Az easy az angolból azt jelenti, hogy könnyû és ha úgy teszed mondatba akkor azt is, hogy nyugodj le! És úgy ejtik ki, hogy : -Ízii- Szóval szerintem Zsolti ezt úgy érti, hogy nyugodj le!:D xD
Álítólag egy fordított 'R' betût a Korn miatt, .. de nem lehet biztosra tudni..:/
Kemény mag: Cortez, Ricsi, Zsolti, Dave, Kinga, Virág, Reni Ízii van: ahogy már elõttem mondták, a könyvben azt jelenti, hogy "nyugi van!" ; "nyugodj le!" 13/L
A kemény mag Dave, Zsolti, Ricsi és Cortez. Az ízii van pedig a nyugi van.
és Macu
Kemény magban Virág és Reni? :DDDDD lol A kemény mag õket takarja: Cortez, Dave, Ricsi, Zsolti, és késõbb Macu. Íziii az szerintem is nyugit jelent, nem tudom, honnan ered. Ez a kitûzõs dolog meg titok maradt, Laura mondta.
Kemény magban a két lúzer? :DD Az elsõ részben mondja Reni, még az elsõ hetekben, hogy "és bevetõdött hátra a "kemény mag". " Kemény mag=Ricsi, Cortez, Zsolti, Dave.Késöbb Macu.

Mit jelent egy nőnek és mit egy férfinak a kemény szex?

Érdekelne ki mit gondol err?l, mert állandóan csak azt hallom a a pasiktól, hogy ? a kemény szexet szereti.

Legjobb válasz: nekem az, ha vad a dolog, gyorsabban csináljuk stb... 21/F

nekem az, ha vad a dolog, gyorsabban csináljuk stb... 21/F
Nekem az ha alig bírok utánna lábra állni.

Már reggel amikor felkelek, kemény a pocakom, és egész nap kitart, és nem múlik el, és nap végére vizes a lábam is, tiszta vizenyős. Mit jelent ez? Kora szülést?

Ha fekszem, akkor nem kemény, csak ha fel állok, de most nem is tudok pihenni, mert elég sok dolgom van. Tegnap este elkezdtem szedni a Magne B6-ot. 23 hetes kismami vagyok, de a kisfiam folyamtosan rugdal.

Legjobb válasz: Vérnyomásoddal minden oké? Nálunk nézik a vizeletben a fehérjét is, így ez a 3 dolog együtt árulkodhat arról, hogy van e terhességi toxémiád (bár ahhoz is még elég kicsi a terhességed). Nekem is nagyon gyakran keményedik a hasam és 3 hete szedem a 3x2 magne b6-ot, amitõl sajna nem változott ez a dolog. Most kaptam simaizom lazító gyógyszert, és havonta kell menjek kontrollra hogy nem nyilik e a méhszáj. Amúgy meg az orvos is csak a pihenést fogja tudni ajánlani.. Nekem is azt mondták de nekem van egy másfél évesem itthon, segítségem viszont semmi, szóval pihenés szinte kilõve:( De a doki is csak azt tudta mondani hogy pihenni senki se fog tudni helyettem...csodaszer nincs, azt nem tud adni. Ezt csak azért írtam le, mert én ugyanennyi idõs terhes vagyok mint te és nekem ezeket mondták.

Vérnyomásoddal minden oké? Nálunk nézik a vizeletben a fehérjét is, így ez a 3 dolog együtt árulkodhat arról, hogy van e terhességi toxémiád (bár ahhoz is még elég kicsi a terhességed). Nekem is nagyon gyakran keményedik a hasam és 3 hete szedem a 3x2 magne b6-ot, amitõl sajna nem változott ez a dolog. Most kaptam simaizom lazító gyógyszert, és havonta kell menjek kontrollra hogy nem nyilik e a méhszáj. Amúgy meg az orvos is csak a pihenést fogja tudni ajánlani.. Nekem is azt mondták de nekem van egy másfél évesem itthon, segítségem viszont semmi, szóval pihenés szinte kilõve:( De a doki is csak azt tudta mondani hogy pihenni senki se fog tudni helyettem...csodaszer nincs, azt nem tud adni. Ezt csak azért írtam le, mert én ugyanennyi idõs terhes vagyok mint te és nekem ezeket mondták.
Normális, azért van mert növekedik, és te is fejlõdsz, szõrszálak meg valóban, elõfordulhatnak. Minden renden.
Görcs vagy csomó? A görcs az azért fáj...nem egy kis csomót érzel? Mert az normális. Nõni fog neked a melled.
Ha nem kellene megjönnie és úgy érzed csomós , akkor igen, de ne ijedj meg, nincs miért, fiatal vagy hormonális változásokon megy át a szervezeted.Anyukádnak mutasd meg ha tudod, biztos hogy egybõl megmondja a választ és megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: most akkor mit csináljak?!
A kérdező hozzászólása: megmutatam neki azt mondta azért van mert nõ...de azt nem merem elmondani hogy néhány ével ezelött sokszor beütötem...:(
Attól függ hol ütötted meg, és mibe, mennyire.Sztem ne pánikolj, mindenképp mutasd meg anyudnak ha ennyire félsz, ez egy olyan dolog, amivel az ember hozzájuk nyugodtan fordulhat, miért félsz ennyire hozzá fordulni? Lehet teljesen feleslegesen mennél orvoshoz, ezért kellene vele , anyuddal beszélned.Én is mindent vele beszéltem meg, még most is közel 30 évesen, sokszor futok hozzá, anyu ez mi, mitõl lehet stb.Hidd el segít.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem nõvéremet meg is mutattam neki azt mondta azért van mert nõ a mellem....de azt nem mertem neki megmondani hogy pár ével ezelött a mellemet párszor megütötem...az nagy probléma?!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, már nagyon megvoltam ijedve...köszönöm.
A kérdező hozzászólása: de nem merem.. az nem jo hogyha el megyek orvoshoz?
A görcs annyit jelent, hogy az izmok maguktól összehúzódnak. A mellben zsírszövet található, izom nem, így nem is állhat görcsbe. Célszerû lenne megmutatni egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: persze, már majdnem két éve...de most nagyon félek a mellem miatt. nem tudom mitcsináljak...senkinek se merek szolni ezért irtam ide hogy hátha itt tudnának segiteni!! Orvosnak megmutasam?!
Menstruálsz már, ha igen a nyirokcsomókat érezheted, megduzzadtak, mert lehet meg fog jönni, és akkor ez teljesen természetes.
Hidd el, nincs semmi baja! Ezért nem kell orvoshoz menni. Csak nõ. A barátnõidnek is ilyen...

Mit jelent, ha kemény és fáj a hasam a köldököm körül?

MA EGÉSZ NAP AZT ÉREZTEM FÁJ A HASAM AKÖLDÖKÖM KÖRÜL,ELÕSZÖR ARRA GONDOLTAM AZÉRT MERT NEM ETTEM,UTÁNNA ETTEM ÉS AZÓTA IS.20.-A ÓTA RENDSZERESEN SZERETKEZÜNK,8-10.-E KÖRÜL KÉNE,HOGY MEGJÖJJÖN.BABÁT SZERETNÉK!!!MIT CSINÁLJAK?TESZTELJEK?MITÕL FÁJ,NEM MENSZIS ÉRZÉS!?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz,nem tudhatod nem-e sérv v.bármi más.A terhességet biztos nem a köldöködnél fogod érezni,mivel a méh kb.a 18.hétre ér a köldökhöz.A terhességhez közelebb áll a menstruációs érzés.Vizsgáltasd ki magad!

Menj orvoshoz, nem tudhatod nem-e sérv v.bármi más.A terhességet biztos nem a köldöködnél fogod érezni, mivel a méh kb.a 18.hétre ér a köldökhöz.A terhességhez közelebb áll a menstruációs érzés.Vizsgáltasd ki magad!

Mit jelent a ha a méhnyak zárt, körbetapintató és kemény? Mensit vagy nem?

Legjobb válasz: csütörtökre nem várom és a mai hõm 37.1

A kérdező hozzászólása: csütörtökre nem várom és a mai hõm 37.1
Az én méhszájam is ilyen. Remélem valaki tud valami normális választ is adni.

Mit jelent ha növekszik a hasam és kemény és a köldököm egyre jobban megy kifele?

19 éves vagyok.

Legjobb válasz: nem lehet hogy mar a 7-8 dik honapban vagy?

nem lehet hogy mar a 7-8 dik honapban vagy?
Kizártad már a terhességet???
terhes vagy!!!!!!atesztre nem gondoltál????
terhesség...tuti...ezer százalék...nem is kicsi már a babóca a pocidban ha látható jelei vannak. Csinálj egy tesztet és azonnal menj dokihoz!!! Szerintem már rég kellett volna. Ha kicsit lecsesz ezért, ne lepõdj meg :) Fiatal vagy, de remélem szívvel várod a babát. Nem tudom, hogy ilyen idõben el lehet e vetetni még..

Amikor egy nõ kemény és/vagy vad szexet vár el, az pontosan mit jelent?

Mitõl lesz kemény és/vagy vad? Hogy viselkedjen a férfi?

Legjobb válasz: Nyomatja õt minden pózba 1000-rel. Amilyen gyorsan cask lehet.

Nyomatja õt minden pózba 1000-rel. Amilyen gyorsan cask lehet.
Nem gyorsan ketteske. Hanem keményen. Nem kis maszatolás, gyertyafényes szeretkezés hanem igazi kemény b...s. Azt várja el a pasitól, hogy alaposan dolgozza meg. Ennyi. 27/N
A kemény, vad szex nélkülözi a finomkodást, a gyengéd mozdulatokat. Én azt szeretem ilyenkor ha a partnerem megszopat, ráhúzza a fejem a farkára és úgy mozgatja rajta ahogy neki jó, ha "odavág" az ágyra és keményen megdug, lefogja a kezeimet és vadul dönget, egy-egy pózváltásnál határozottan irányít és tudja hogy mikor, mit és hogyan csináljon. És ha közben még csúnya szavakkal is mondja hogy mit és hogyan csinál velem, vagy én mit és hogyan csináljak vele, akkor végem :)
2-eske... :-) Végre egy õszinte qrva... :-) A többi qrva veled ellentétben még álszemérmes is, szóval le a kalappal elõtted! :-)
Jujj de tetszett #3 leírása... :3
3-as hsz-ról ez jutott eszembe. [link]
Azt hiszem errõl tudnék mesélni:D
A kérdező hozzászólása: akkor tedd meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!