Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, kemény (31 db)

Milyen az az erõs vezetõ? Mit jelent a kemény kéz?

Legjobb válasz: ,,Mit jelent a kemény kéz?" Szigorú, konzervatív törvények. ,,Milyen az az erõs vezetõ?" Szerintem ez szubjektív, emiatt nincs rá konkrét válasz.

, , Mit jelent a kemény kéz?" Szigorú, konzervatív törvények. , , Milyen az az erõs vezetõ?" Szerintem ez szubjektív, emiatt nincs rá konkrét válasz.
A kérdező hozzászólása: de biztosan van egy általánosan el fogadott nézet.

Mit jelent a kemény kéz politikája és a felvevõpiac?

köszönöm!

Legjobb válasz: A felvevõpiac az embereket jelenti, akik megvásárolják az adott terméket. Megértem, hogy nem vagy tisztában a kemény kéz politikájának fogalmával, mert ez egy összetett és konkrét kifejezés a történelemtudományban, de a felvevõpiac kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, mit jelent az asztal.

A felvevõpiac az embereket jelenti, akik megvásárolják az adott terméket. Megértem, hogy nem vagy tisztában a kemény kéz politikájának fogalmával, mert ez egy összetett és konkrét kifejezés a történelemtudományban, de a felvevõpiac kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, mit jelent az asztal.

Mit jelent az pontosan, hogy kemény kézzel kell fogni egy kutyát? Hogyan kell nevelni az ilyen fajtákat?

Legjobb válasz: Kemény kézzel fogni,irányítani valamit, azt jelenti hogy szigorúan neveled,ez véletlenül SEM azt jelenit hogy ütöd-vered ahogy bírod,hanem hogy érezze hogy ebben a kapcsolatban te vagy az elsõrendû tag, a kutya neked alárendelted.Gondolom ez egy nagytestû kutya,talán harci.. fõleg ezeknél fontos ez a fajta nevelési módszer,ugyanis ha kis-,(fõleg)középkorába sok mindent megengedsz neki pl. hogy elég erõsen harapdáljon,felugráljon a vendégekre akkor késõbb már lehetetlen lesz belõle kinevelni, mert ugye senki se szeretne egy olyan kutyát akinek nem tudja irányítani a viselkedését.

Kemény kézzel fogni, irányítani valamit, azt jelenti hogy szigorúan neveled, ez véletlenül SEM azt jelenit hogy ütöd-vered ahogy bírod, hanem hogy érezze hogy ebben a kapcsolatban te vagy az elsõrendû tag, a kutya neked alárendelted.Gondolom ez egy nagytestû kutya, talán harci.. fõleg ezeknél fontos ez a fajta nevelési módszer, ugyanis ha kis-, (fõleg)középkorába sok mindent megengedsz neki pl. hogy elég erõsen harapdáljon, felugráljon a vendégekre akkor késõbb már lehetetlen lesz belõle kinevelni, mert ugye senki se szeretne egy olyan kutyát akinek nem tudja irányítani a viselkedését.
Ne hagyd hogy a fejedre nõjön!
Az ilyen fajtákat (pl. õrzõ-védõk) nem ajánlom bárkinek csak aki jellemébõl adódóan domináns, és temperamentumos. A kemény kezû nevelés mellett a legfontosabb hogy a kutya tisztelje a gazdit, és ez nem megy csak ha alapból olyan a természete!
A szó szoros értelmében meg kell fogni a kutyát!Nem szabad elkényeztetni, a saját akaratunkat rá kell kényszerítenünk, nem szabad, hogy õ gondolja magát az "alfahímnek".Ez lehet, hogy most még nem látszik a kutyuson, de késõbb nagyon pofátlan lesz, és öreg korban sokkal nehezebb megnevelni.Esetleg megéri beíratni egy kutyasuliba is, hogy egy kis modort tanuljon.A harci kutyák például nagyon makacsok, én már csak tudom, nekem egy pitbullal voltak némi önfejûségi problémáim.:) Remélem, segítettem!

Mit jelent egy gázbojler esetében, hogy kéményes vagy kivezetés (/kémény) nélküli?

Utóbbi esetben egyszerûen a helyiségbe engedi a keletkezõ füstgázokat vagy a falon kell nyitni egy kivezetést?

Legjobb válasz: a kéményest kéménybe kötöd a kémény nélkülit meg a falon vezeted ki (ugy mint pl a konvektor)

a kéményest kéménybe kötöd a kémény nélkülit meg a falon vezeted ki (ugy mint pl a konvektor)
A kéménybe kötött füstgázt a kémény huzata húzza el .Ezért kell a huzatnak nagyon jónak lenni . A kémény nélkülinél a füstgázt ventilátor nyomja a szabadba a kivezetõ csövön, és szívja is be kintrõl az égéshez valót. Ezt nevezik turbósnak .A turbós kazánok már kicsi fürdõkben is lehetnek , hisz nem a fürdõ levegõjét használják el .A falon csinálnak egy kb 15 cm átmérõ kivezetõ lyukat .
Neked van igazad, nem a válaszolóknak. A kivezetés nélküli nem igényel semmiféle kéményt/kivezetést. Ne kérdezd, hogy oldja meg, hogy nem öl meg, de megteszi. Annak csak a gázt kell odavinni meg a vízcsatlakozásokat és kész.
A kérdező hozzászólása: "Érdekes akció..." Akkor most ki(k)nek is hihetek avagy ami nem öl meg, az a gázbojler is? :D :D
Elsõ vagyok... A 3. választ elnézve és végig gondolva a dolgot a szüleimnél van kint a tárolóba egy gáz bojler ami se kéménybe se falon kivezetve nincs és pár helyen szintén láttam úgy, de bent a házba.....szóval igaza van!!! Mondjuk az egy dolog, hogy én nyílt égésterût semmi pénzért nem tennék egy kis fürdõszobába stb mondjuk nyílt égésterûnél mind1 milyen mert kötelezõ szellõzõt berakatni
A kérdező hozzászólása: Most akkor kinek is van végül igaza? Én már nem értek semmit...
Neked. A kéményesnek kell kémény, a kivezetés nélkülinek meg nem kell kémény vagy bármi más. Hidd el, nem lehetne forgalmazni, ha veszélyes lenne. De bármelyik mellett is döntesz, két dologra feltétlen szükséged lesz: 1. Légbevezetõ (ablakba vagy falba) 2. CO érzékelõ.

Mit jelent az, hogy kemény táblás nyelvvizsga? Ezek szerint van olyan ami nem kemény táblás? Mert az egyetemen azt mondták azt fogadják el!

Legjobb válasz: Én két nyelvvizsgabizonyítványt kaptam (Euro vizsgaközpont), ebbõl a nemzetközileg elismert csak egy félbehajtott papírlap, az államilag elismert viszont olyasmi kinézetre, mint az érettségi bizonyítvány. Szerintem kemény táblás nyelvvizsga = államilag elismert nyelvvizsga, csak hülyén fogalmaztak.

Én két nyelvvizsgabizonyítványt kaptam (Euro vizsgaközpont), ebbõl a nemzetközileg elismert csak egy félbehajtott papírlap, az államilag elismert viszont olyasmi kinézetre, mint az érettségi bizonyítvány. Szerintem kemény táblás nyelvvizsga = államilag elismert nyelvvizsga, csak hülyén fogalmaztak.
Talán azt értették, amire kemény bizonyítvényt kapsz, mint az érettségi?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! :)

SzJG-erek! Az SzJG-ben ki az a "kémény mag"? Mert Reni valakit mindig így emleget! És mit jelent az, hogy íziiii van? A Zsolti mondta eezt a Robinak asszem'.

Légyszi segítsetek!Amúgy szerintetek mit írt a 8/1-ben Reni Ricsi kitûzõjére a Valentin-héten?

Legjobb válasz: A 'Kemény mag': Cortez és Ricsi. Értelemszerûen. Az 'ízi' az Üvegtigrisbõl származhat. Laura mindenkinek a képzeltére bízta. Nem véletlen nincs benne.

A 'Kemény mag': Cortez és Ricsi. Értelemszerûen. Az 'ízi' az Üvegtigrisbõl származhat. Laura mindenkinek a képzeltére bízta. Nem véletlen nincs benne.
Az easy az angolból azt jelenti, hogy könnyû és ha úgy teszed mondatba akkor azt is, hogy nyugodj le! És úgy ejtik ki, hogy : -Ízii- Szóval szerintem Zsolti ezt úgy érti, hogy nyugodj le!:D xD
Álítólag egy fordított 'R' betût a Korn miatt, .. de nem lehet biztosra tudni..:/
Kemény mag: Cortez, Ricsi, Zsolti, Dave, Kinga, Virág, Reni Ízii van: ahogy már elõttem mondták, a könyvben azt jelenti, hogy "nyugi van!" ; "nyugodj le!" 13/L
A kemény mag Dave, Zsolti, Ricsi és Cortez. Az ízii van pedig a nyugi van.
és Macu
Kemény magban Virág és Reni? :DDDDD lol A kemény mag õket takarja: Cortez, Dave, Ricsi, Zsolti, és késõbb Macu. Íziii az szerintem is nyugit jelent, nem tudom, honnan ered. Ez a kitûzõs dolog meg titok maradt, Laura mondta.
Kemény magban a két lúzer? :DD Az elsõ részben mondja Reni, még az elsõ hetekben, hogy "és bevetõdött hátra a "kemény mag". " Kemény mag=Ricsi, Cortez, Zsolti, Dave.Késöbb Macu.

"Apaszt a kancam, de kemenyen dolgozik" ez mit jelent?

Legjobb válasz: Apaszt elvileg csökkenteni, fogyni, tehát én úgy tudnám értelmezni (lehet, hogy hibásan), hogy a ló fogy, egyre soványabb, vékonyabb, de még keményen dolgozik.

Apaszt elvileg csökkenteni, fogyni, tehát én úgy tudnám értelmezni (lehet, hogy hibásan), hogy a ló fogy, egyre soványabb, vékonyabb, de még keményen dolgozik.
Azt jelenti, hogy már leválasztották a csikóját és apasztja a tejet, vagyis kezd megszûnni a tejtermelés.

Mit jelent az, hogy kemény, vagy puha szájú a ló?

Legjobb válasz: Arra utal, hogy mennyire érzékeny szája, milyen erõs szármozgatásra reagál. Megejgyzendõ, hogy kemény szájú ló nem születik, mindíg a lovas rángatja szét szegénynek.

Arra utal, hogy mennyire érzékeny szája, milyen erõs szármozgatásra reagál. Megejgyzendõ, hogy kemény szájú ló nem születik, mindíg a lovas rángatja szét szegénynek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tehát ha kemény szájú, akkor erõsebben kell rángatni a szárat?
Igen! A puha szájúaknak érzékeny a szájuk, de amíg kemény szájú lesz a ló, elég sok fájdalmon megy keresztül. Legalábbis én ezt hallottam.
A szárat sose rángatod!!!! A szárat húzni kell és a húzás erõsségét a ló érzékenységéhez kell igazítani, tehát a puhaszájú lónál elég lehet, hogy az ujjaiddal játszol a szárral, míg egy kemény szájú lónál a finomtól próbálgatod addig az erõsségig, amire már reagál. A szársegítséget mindig támogassa megfelelõ testsúly és csizma is. Rángatás azokra jellemzõ, akik ilyen "idegbeteg" lovasok, türelmetlenek, vagy nem tudnak normálisan ülni és a szárba kapaszkodnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudom hogy nem rángatni kell, csak nem találtam jobb szót. Sajnos sok ilyen "idegbeteg" lovast ismerek. :(
Egy jó tanács, nagyon vigyázz a szóhasználatokra, mert lovas körökben az ilyenért nagyon megszólnak :)
A kérdező hozzászólása: Oksi :)

Mit kell csinálni, ha a barátnőm a "keményeb szex"et szereti? Az mit jelent? Ha gyorsabban "kedveskedek" neki, az már kemény szexnek számít?

Legjobb válasz: meg úgy dugjad,hogy csattogjon.Uralkodj rajta,ha szereti a beszédet közben akkor mondj neki mocskos dolgokat

meg úgy dugjad, hogy csattogjon.Uralkodj rajta, ha szereti a beszédet közben akkor mondj neki mocskos dolgokat
Én például szoktam mondani, hogy a "szolgám vagy" vagy fordítva dugom kutyapózban úgy, hogy csattog, húzom a haját vagy lenyomom a fejét és én mondom pl.: "Megtiszteltetés az Úrnõmet szolgálni!Keményen dugom, ahogy parancsolja stb." vagy szembõl dugunk a szemébe nézek rámarkolok a melleire és azt mondom, hogy "megraklak te kis lotyó". Ezeket õ nem veszi rossz névenj, imádja!Van hogy õ szólít fel, hogy "b*sszál azzal a kemény dákóddal mert egy rossz kis k*rva vagyok aki b*szva jó"
A nõk néha nagyon szeretik ha alárendeltek a szexben... Irányítsd végig, legyél kemény, és hidd el meg fogja hálálni :D legyél kreatív.. imádják sokan pl ha kicsit erõsebben ráfogsz a nyakukra vagy hajukra :) próbáld ki nem fogsz csalódni :D
Például kutyapózban vagytok, megfogod a haját és te irányítod egyre erõteljesebben csinálod a feladatodat :D Legyen már egy kis fantáziád.
szerintem próbáld erõsebben mélyebben dugni meg gyorsithazltsz is
2.igaza van az is nyeroe
Gyorsabban, erõsebben, keményebben kell adni neki, kis hajhúzás, popóra ütés, mikor nem bánsz annyira kesztyûs kézzel vele, de azért fájdalmat sem szabad okozni. Amolyan szenvedélyesebb, izzadós, ing gatya szakad, ágy letörik szex.
Hát szerintem tisztázzátok le a dolgokat hogy kinek mi a kemény!! Az hogy gyorsabban csinálod, nem!! De ha tövig vered "csellópózban" úgy hogy közben csattog a punci és "zsírosodik" XD az már lehet kemény!! Kinek mi az ízlése!!
""úgy dugjad, hogy csattogjon"" Mega über gyk lol!!:DDDAzt a qrvaaa!!!:DDDD
Tövig nyomd be neki :) Meg fogd meg a fejét és te mozgasd, úgy szoptasd meg ;)
Ja, mikor kutyában tolod, csak úgy csattogjanak a golyszik a hátsójához
kutyában szorítsd hátra a karjait és úgy csattogtasd, de misszionáriusban is lefoghatod a kezét. de persze ha csak pózolsz úgy nem sokat ér. ösztönösen kerekedj felül rajta és vadul dugd meg, irányítsd, érvényesítsd az akaratod. és nem azt jelenti, hogy gyorsabban kedveskedsz. az elõjáték lehet hagyományos, de dugás közben fokozatosan bekeményítesz. nézz meg pár rocco filmet, ha még így sem érthetõ.
én úgy megszoktam dugni hogy utána remeg a kéjtõl
korotok?
10/14-es! Amit leírtál azon szakadtamXDXD Am jó lehet neked:D csak így leírva nagyon poén:D
Azt jelenti, hogy jól elvered közben a [email protected], folytogatod, csúnyán beszélsz vele, harapdálod és keményen döngeted, úgy, hogy az ágy leverje a vakolatot. A gyorsabban kedveskedés nem nagyon fog nála semmit kiváltani szerintem.

Mit jelent egy nőnek és mit egy férfinak a kemény szex?

Érdekelne ki mit gondol err?l, mert állandóan csak azt hallom a a pasiktól, hogy ? a kemény szexet szereti.

Legjobb válasz: nekem az, ha vad a dolog, gyorsabban csináljuk stb... 21/F

nekem az, ha vad a dolog, gyorsabban csináljuk stb... 21/F
Nekem az ha alig bírok utánna lábra állni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!