Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, gyomor és (2 db)

35 hetes terhes vagyok. Tegnap óta a hasam felső része a gyomor környékén görcsölget és össze-össze rándul. Az alhasam meg folyamatosan fáj. Olyan izomláz szerű fájdalmam van. Ez mit jelent? Mit érzek?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?

hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?
Ez csak jósló fájás teljesen természetes.A szervezet így készül fel a szülésre.Mostantól, majd egyre gyakrabban érzed ezt és sokkal erõsebben is.Lesz, hogy csak néhány órán át lesz, hogy egy teljes napig akár napokig.Sok sikert és jó babázást:)

Mit jelent, hogy gyomor és hólyagtelítődés látható?

Legjobb válasz: Nem tudom jol ertelmezem e kerdesed,de a picinek mindig tele van talän a holyagja...gondolom ezt akartad irni.ha nem akkor vedd tärgytalannak amit irok.nekünk az van ,hogy a babämnak az egyik veseje nagyobb mint a mäsik es a hugyholyagja mindig legaläbb felig van,mert nem tudja az összes vizeletet kipisilni.ezert mondta az orvosom,hogy ha megszületett kivizsgäljäk,es lehet mütet lesz belöle,hisz ez tablettäval nem helyrehozhato:(:(:(:.szval ha ilyesmi a panaszod akkor midnenkeppen 1000000szer erdeklödj az orvosnäl..:(.

Nem tudom jol ertelmezem e kerdesed, de a picinek mindig tele van talän a holyagja...gondolom ezt akartad irni.ha nem akkor vedd tärgytalannak amit irok.nekünk az van , hogy a babämnak az egyik veseje nagyobb mint a mäsik es a hugyholyagja mindig legaläbb felig van, mert nem tudja az összes vizeletet kipisilni.ezert mondta az orvosom, hogy ha megszületett kivizsgäljäk, es lehet mütet lesz belöle, hisz ez tablettäval nem helyrehozhato:(:(:(:.szval ha ilyesmi a panaszod akkor midnenkeppen 1000000szer erdeklödj az orvosnäl..:(.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!