Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, egy program (24 db)

Mit jelent egy fájl „wmv%20” kiterjesztése. Milyen programmal játszható le. Konvertálható-e valamilyen más kiterjesztésre, ami közhasznált programmal lejátszható?

Legjobb válasz: Még így nem láttam soha. Az nekem furcsa, mi a %20 a wmv végén, de próbáld meg átnevezni sima .wmv kiterjesztésre. Ez egy teljes, egész, letöltött fájl?

Még így nem láttam soha. Az nekem furcsa, mi a %20 a wmv végén, de próbáld meg átnevezni sima .wmv kiterjesztésre. Ez egy teljes, egész, letöltött fájl?

Letöltöttem egy játékot az internetről és a játék neve mellett: restaurant empire. Nrg az nrg mit jelent? Milyen programmal tudom majd elindítani a telepítést?

Legjobb válasz: Az nrg kiterjesztés a Nero-val történ tömörítést jelenti. (tudtommal) Elõször telepitened kell egy Daemon Tools programot, amely létrehoz egy virtuális meghajtót. A tálcára ül a jobb oldalon. Erre jobb gombbal kattintva felugranak a lehetõségek és a Virtual Cd/ DVD ROM -on belül megtalálod a Mount image pontot. Erre rákatt és megkeresed ezt az nrg-t. Ezt a képfájlt kicsomagolja a virtuális meghajtóra és el is indul a autorun segítségével, Ezután telepíted ugyanúgy mintha Cd-n vagy DVD- n megvetted volna. Sok szerencsét hozzá. Ha nem boldogulnál privátban segítek. Üdv.

Az nrg kiterjesztés a Nero-val történ tömörítést jelenti. (tudtommal) Elõször telepitened kell egy Daemon Tools programot, amely létrehoz egy virtuális meghajtót. A tálcára ül a jobb oldalon. Erre jobb gombbal kattintva felugranak a lehetõségek és a Virtual Cd/ DVD ROM -on belül megtalálod a Mount image pontot. Erre rákatt és megkeresed ezt az nrg-t. Ezt a képfájlt kicsomagolja a virtuális meghajtóra és el is indul a autorun segítségével, Ezután telepíted ugyanúgy mintha Cd-n vagy DVD- n megvetted volna. Sok szerencsét hozzá. Ha nem boldogulnál privátban segítek. Üdv.

Mit jelent, ha egy program "portable" verzió?

Legjobb válasz: portable = hordozható Vagyis bizonyos programoknak létezik hordozható verziója, ami azt jelenti, hogy mondjuk egy USB penen rajta van, és rádugva egy pcre vagy laptopra az USB kulcsról inditható a program, nem is kell telepíteni. De nem feltétlen különálló program, ha jól tudom létezik ilyen operációs rendszer is a linuxnál.

portable = hordozható Vagyis bizonyos programoknak létezik hordozható verziója, ami azt jelenti, hogy mondjuk egy USB penen rajta van, és rádugva egy pcre vagy laptopra az USB kulcsról inditható a program, nem is kell telepíteni. De nem feltétlen különálló program, ha jól tudom létezik ilyen operációs rendszer is a linuxnál.
Van ilyen operációs rendszer is...WindowsPE ami portable, és akár CD vagy Pendrivról is indítható!
Én úgy használok ilyen programokat, hogy a D:\Programok mappába rakom, ezután a C: meghajtón bármikor törölve/formázva a Windowst, újratelepítés/visszaklónozás után a D: meghajtón lévõ programok máris mûködnek. Ez vonatkozik több olyan programra is, amit alapból nem neveznek és készítenek hordozhatónak, de azért így is használható, vagy esetleg piszkálni kell rajta ezt-azt a cél érdekében. Összetettebb programoknál, ami mélyebbre nyúl a rendszerbe (Office stb.) ez nyilván nem mûködik.
hordozható. Aktív-nak is szokták mondani. Szal ha a fájlokat átmásolod másik gépre, akkor ott is mûködni fog telepítés nélkül. Amúgy tisztázzunk valamit. A pendrive és az usb-kulcs nem ugyanaz. A hordozható oprendszereket live rendszernek hívják és windows-ból is létezik ilyen.
én bármit meg csinálok neked potabléba


Mi annak a programnak a neve, amellyel netről azonnal le tudok szedni bármilyen zenét. Elméletileg egy kis letöltő nyíl jelenik meg az adott zene mögött?

Legjobb válasz: nem ismerek ilyet, viszont... Van egy böngészõ, a maxthon 3. ezzel a böngészõvel, ha elindítasz egy videót, akár youtube-on, akár nem, akkor le tudod tölteni, mert amikor le pause-od, akkor kiadja hogy "mentés". Így vannak a zenék is, azokat is le tudsz tölteni. Konkrétan ezzel a böngészõvel bármit le lehet tölteni, csak ajánlani tudom. Egyébként valóban van egy zene letöltõ program, a bearshare.

nem ismerek ilyet, viszont... Van egy böngészõ, a maxthon 3. ezzel a böngészõvel, ha elindítasz egy videót, akár youtube-on, akár nem, akkor le tudod tölteni, mert amikor le pause-od, akkor kiadja hogy "mentés". Így vannak a zenék is, azokat is le tudsz tölteni. Konkrétan ezzel a böngészõvel bármit le lehet tölteni, csak ajánlani tudom. Egyébként valóban van egy zene letöltõ program, a bearshare.

A laptopom minden induláskor kiírja a következőt egy kis ablakban: "Az értesítő dll-t nem regisztrálták; a program nem fog megfelelően működni. " Mit jelent ez? Mit tudok tenni, hogy ne adja ki az ablakot minden indításkor?

Az ablak fejlécében "Vezeték nélküli hálózat beállításai" szöveg olvasható. Miután leokézom az ablakot a laptop teljesen jól működik.

Legjobb válasz: Startmenü >> Futtatás beírod: "cmd" Win7-nél Futtatás rendszergazdaként (a startmenüben megjelenõ CMD programon jobb klikk) Majd beírod a konzolba; regsvr32 wltrynt.dll enter Ha minden jól megy kiírja, hogy hozzá lett adva és jó lesz.

Startmenü >> Futtatás beírod: "cmd" Win7-nél Futtatás rendszergazdaként (a startmenüben megjelenõ CMD programon jobb klikk) Majd beírod a konzolba; regsvr32 wltrynt.dll enter Ha minden jól megy kiírja, hogy hozzá lett adva és jó lesz.

Mit jelent az ha egy program realtime?

És,hogy milyen logika alapján készítik az ilyet?

Legjobb válasz: Szia. Ha az amire én gondolok, akkor álltalában ezek : Mérés adatgyüjtó rendszerek amik real time módon futnak. Fut a program és a géphez kapcsolt érzékelõk segitségével, adatokat gyüjt és azokat megjeleniti akármilyen formában (szövegesen, grafikusan). Pl. Amit látsz a TV-ben is (most az óra átállitásnál is volt) a villamos energia pillanatnyi felhasználása az országban, elvileg ennek is real time-ben kell mennie. De pl a légszennyezetség mérõk is real timében müködnek. Üdv.

Szia. Ha az amire én gondolok, akkor álltalában ezek : Mérés adatgyüjtó rendszerek amik real time módon futnak. Fut a program és a géphez kapcsolt érzékelõk segitségével, adatokat gyüjt és azokat megjeleniti akármilyen formában (szövegesen, grafikusan). Pl. Amit látsz a TV-ben is (most az óra átállitásnál is volt) a villamos energia pillanatnyi felhasználása az országban, elvileg ennek is real time-ben kell mennie. De pl a légszennyezetség mérõk is real timében müködnek. Üdv.
Biztonsági programoknál (vírusirtó, kémprogram elleni védelem) valós idejû védelmet jelent.Kis túlzással, a számítógép indulásától a leállásig folyamatos védelmet biztosít.
A realtime dolgok azok, amiknél garantált, hogy n idő alatt reagálnak az ingerre. Tipikusan az, amit fentebb mondtak, fizikai érzékelőkre kötött vezérlőszoftverek szoktak ezek lenni.
Az uccsó válasz a jó: definíció szerint a realtime rendszer olyan rendszer, ami bármilyen eseményre garantáltan reagál egy megadott idõkorláton belül. Tehát, például egy atomerõmûben a maghasadási folyamat szabályozásáért felelõs alrendszer garantáltan 20 ms alatt reagál arra, hogyha a maghasadás gyorsasága átlép egy adott értéket, és azt leszabályozza a biztonságos korlátok közé.

Mit jelent az, hogy egy program írásakor el/fel használunk minden erőforrást?

Legjobb válasz: Ez azt jelentheti, hogy a számítógépben talált összes memóriát a program írása foglal le, így mást nem tud mûködtetni közben a gép. Viszont a processzort is használhatja 100%-osan és akkor van az a jelenség, hogy belassul a gép, vagy nem válaszol.

Ez azt jelentheti, hogy a számítógépben talált összes memóriát a program írása foglal le, így mást nem tud mûködtetni közben a gép. Viszont a processzort is használhatja 100%-osan és akkor van az a jelenség, hogy belassul a gép, vagy nem válaszol.

Mosogatógépeknél mit jelent a "mindent az egyben" program?

Candy típusú mosogatógépem van és a használati utasításban egy szót sem írnak arról, hogy mit tartalmaz a "mindent az egyben" program. Tovább tart a mosogatás és alaposabban elmossa az edényeket, mint ha csak a "sima" programot használnám?

Legjobb válasz: Mi viszont mosogatás végén azonnal kinyítjuk az ajtót, és a meleg edények pillanatnok alatt szárazak lesznek. Csak elõbb távozik a pára egy nyitott ajtónál,ezt még egy 5.kes is tudja .

Mi viszont mosogatás végén azonnal kinyítjuk az ajtót, és a meleg edények pillanatnok alatt szárazak lesznek. Csak elõbb távozik a pára egy nyitott ajtónál, ezt még egy 5.kes is tudja .
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, azt én is olvastam. Ezek szerint a mindent az egyben lényege csupán annyi, hogy 10 perccel tovább mosogat? Mert az illetõ, aki azt írta, 24 perces rövid programnál kapcsolta be a "mindent az egybent" és így annyi a változás csupán, hogy 24 perc helyett 36 percig mosogat neki?

GPS-re raktam egy programot, és azt írja ki hogy "HardwareIDerror". Ez mit jelent? Mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: Egy pna a szerteágazó hardvervilág és a butított windows ce következtében csak erõsen hozzáértõk kezében lesz sokoldalú eszköz.

Egy pna a szerteágazó hardvervilág és a butított windows ce következtében csak erõsen hozzáértõk kezében lesz sokoldalú eszköz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!