Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, egy napja fáj (2 db)

Mit jelent, hogy egy napja fáj a szeméremcsontom, ha felállok?

Ma léptem a 38. hétbe

Legjobb válasz: Én még nagyon nem tartok ott így csak találgatni tudok, meg bíztatni! ;) Nem lehet, hogy tágulnak a csontjaid? Vagy kezd a baba beállni a szülési formába és õ nyomja? Szerintem ez lehet, de én még csak laikus 19 hetes vok ;) Jó babavárást! Könnyû szûlést kívánok!

Én még nagyon nem tartok ott így csak találgatni tudok, meg bíztatni! ;) Nem lehet, hogy tágulnak a csontjaid? Vagy kezd a baba beállni a szülési formába és õ nyomja? Szerintem ez lehet, de én még csak laikus 19 hetes vok ;) Jó babavárást! Könnyû szûlést kívánok!
A baba már a "helyén"van, és azért érzed.Nekem is szokott fájni.Mink ma´r a 41.hetet húzzuk. Kitarta´s.
Szerintem is egyrészt tágulsz, másrészt a baba már odafészkelõdött.) Ha úgy érzed, hogy nyomnád, akkor kerüld az ülést, és inkább feküdj.) Kitartás:) )
Szia igen, ez annak a jele, hogy a babó hamarosan világra fog jönni, illeszkedik a feje a szeméremcsonthoz!Nekem 2 hete így van de majd meg õrülök, fõleg amikor hosszabb pihenés után fel kell állnom! gratula a babához! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a bíztatást:) Már csak 3 hét:)

Ma egész nap fájt a derekam és volt egy kis barnás folyásszerű valamim is.35 hetes kismami vagyok, normális ez? Ez mit jelent? Közeledik a szülés? De még csak 35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Hát, nálam szülés elõtt volt ilyen.Lehet, hogy fel kéne hívni a dokidat.barátnõm járt így most,35 hetes volt Õ is, kapott infuziót, 1 hétig visszatartották a babát ezzel,de most megszült,minden rendben van Velük.Sok sikert!

Hát, nálam szülés elõtt volt ilyen.Lehet, hogy fel kéne hívni a dokidat.barátnõm járt így most, 35 hetes volt Õ is, kapott infuziót, 1 hétig visszatartották a babát ezzel, de most megszült, minden rendben van Velük.Sok sikert!
Szia ez nem jelent semmit nekem a 34héten volt ilyen és a 41.héten indították.A nyákdugó eltávozása után akár hetegik nem történik semmi.
Lehet, h a nyákdugó egy része.Nekem is kb. ilyen idõtájt kezdett elmenni, és a 39.héten szültem.Pedig 2 ujjnyira nyitva is voltam.Ha mégis most születne se kell aggódnod, már teljesen fejlett, csak még híznia kell.Sok sikert.
nincsen semmi gond! nyakdugo lehetett, nalam elment a naykdugo hetfon aztan majd szombaton szuletett meg a lanyom meginditassal! soot penteken inditotta meg es majd masnapra szultem meg nagyon nehezen!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!