Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, egy héten belül (4 db)

Mit jelent ha ikrekkel álmodom? Egy héten belül kétszer is. Egyszer ikrekkel voltam terhes, másodszor meg egy rég nem látott ikerpárral találkoztam.

Legjobb válasz: Álomfejtésben nem vagyok otthon, de googleben találhatsz pár hasznos linket. Kitudja lehet egyszer ikreid leszek, álomfejtés érdekes tudomány.

Álomfejtésben nem vagyok otthon, de googleben találhatsz pár hasznos linket. Kitudja lehet egyszer ikreid leszek, álomfejtés érdekes tudomány.
Ikreket szülni: gond, szegénység, rossz idõjárás, rendszerint árvíz. Ikreket látni a lenyugvó napban vagy a felkelõ holdban: szerencsétlen utazás. Ikrek (lányok): veszedelem. Ikertestvéreket látni: jegyez uzsorást. Ikrek havában ikrekkel álmodni: beteges állapot.

Mit jelent, ha egy héten belül 3db 4 levelű lóherét találtam, az utólsót egy 5 levelűvel együtt?

Legjobb válasz: Legfõképpen azt, hogy nagyon ráérsz négylevelû lóherék után kutatni :) A babonásoknak azt jelenti, hogy szerencséd lesz. Amúgy az a szerencse, hogy megtaláltad, mert nem jellemzõ a négy levél.

Legfõképpen azt, hogy nagyon ráérsz négylevelû lóherék után kutatni :) A babonásoknak azt jelenti, hogy szerencséd lesz. Amúgy az a szerencse, hogy megtaláltad, mert nem jellemzõ a négy levél.
Szerencséd volt.
nem tudom, mennyire hiszel a babonákban. A 4levelû lóhere szerencsét hoz találójának, azt mondják. Aki talált már és azt mondta, hogy tényleg szerencsét hoz, hááát nem is tudom. Hajlok a babonákra, de erõteljesen úgy érzem, aki talál, az "elhiteti magával", hogy tényleg szerencsét hoz, és az elkövetkezõ napokban jobb hangulatú lesz.
mi szilveszterkor vettünk egy tö 4 levelüt azóta itt van minden nap velünk, de akkor szerencse nem ért minket mßeg, igaz mondhatnánk hogy szerencsétlenség sem. van rajta sok sok 4 levelü.
Höhö:D Jó sok szabadidõd lehet...
Ne te légy már felháborodva! Nekem legalábbis úgy jön le ez a megjegyzés. Nem kell ahhoz neked sem zseninek lenned, h rágyere, valszeg szerencsét hoz, ezt mindenki tudja. És nem nagy szám.. Aki meg hisz benne, az pluszba még be is beszéli magának. Olyan, mintha dicsekedni akarnál..
Azt jelenti, hogy babonás vagy.
azt, hogy sok idõd van ilyen kérdéseket kitalálni...
A kérdező hozzászólása: Nekd meg arra , h ilyen értelmes választ adj!
Szia. Marha értelmesek vagytok de komolyan, én speciel 2 db-t találtam ma reggel egyet és ma délután kutya sétáltatás közbe annyi volt az egész hogy lenéztem kétszer a fûre és megtaláltam. Nem kell fetrengeni a levelek között kutatva, nem is biztos hogy így találta. De én nemtudom hiszek-e mert jólenne ha most sikerülne amit szeretnék és szerencsém lenne. Neked is sok sikert. ^^ Húú 5 levelü lóherét életembe nem láttam még.:D
épp ma találtam egy 4 levelût, és bedörzsöltem óvatosan vele a lottószelvényt, de sajna nem vált be:( De tegnap a barátnõm is talált, és elveszett a mobilja!amikor már tényleg elveszett minden remény, megtaláltuk az út szélén!sztem ez azért szerencse!Remélem neked is ilyen mázlid lesz!;)
Szerintem sem olyan ritka dolog ez. Gyerek korunkban tesómmal játékból keresgéltük a lóheréket. 10 fölött találtunk 4 levelût és fejenként 1-1 5 levelût is. Nagyon nehéz volt találni, rengeteg idõt eltöltöttünk a kereséssel. De hát gyerekek voltunk, játszottunk... néha homokoztunk, néha meg lóherét kerestünk. :) ) Ja és szerintem sem jelent semmit. Ha van elég idõd, akkor bármelyik lóherecsoport között turkálva találhatsz néhány darabot.
Ha ennyi különleges lóherét találsz az nem biztos hogy szerencse! Egyszer hallottam hogy bizonyos (genetikai talán de nem vagyok biológus) elváltozások eltérések miatt nõ a lóherének 4, 5, 6 ... levele! Ami okozhatja az a légkör, föld a víz stb stb.. szennyezettsége! Régebben talán azért számítot szerencsének a 4 levelû mert ritka volt...
A kérdező hozzászólása: Nos Kedves válaszadók!Nem vagyok felháborodva, de tény , h nem olyan válaszokra számítottam mintPl:nagyon ráérsz, stb.Alapjában véve azt is tudom, h a babona szerint szerencsét hoz, csak nem tudtam , mit jelent az ötlevelû pláne ha egyszerre találom!A másik az , h nem tévesztettem össze mással, annyira hülye azért nem vagyok!És mindegyiket másik helyen találtam, mármit 15km-erre voltak egymástól kb.Ja és véletlen találtam , nem ez a hobbim , h keresgéljem!Köszi a hozzászólásotokat!szép napot mindenkinek!
Aranyos hogy felháborodsz, de mire számítottál? A babonásaknak azt jelenti hogy szerencsét hoz, ezt nyilván te is tudod, egyébként meg az égvilágon semmit sem jelent, gondolom ezt is sejtetted.AKKOR MEG MI A KÉRDÉS? Ha ilyen sûrûn, és még öt levelût is találtál, akkor még az is lehet hogy nem is lóhere, hanem valami hasonló növénnyel kevered. Ha meg tutibiztos hogy az, akkor szerezz be egy Geiger–Müller-számlálót, mert ha nagy a háttérsugárzás, lehet hogy érdemesebb elköltözni errõl a 'szerencsés' környékrõl.
Semmit. Ha ennyire az igazsag erdekel.
A kérdező hozzászólása: Asszem most már sokkal okosabb lettem!Nem is hittem volna , h ennyi zseni van itt!Köszi a segítséget!
A négylevelû csak akkor hoz szerencsét, ha véletlenül találod. Az ötlevelû hírnevet hoz, a hétlevelû hosszú életet, egyes kultúrákban minél több levele van, annál több szerencsét, másokban az ötlevelû pedig balszerencsét. Mindenki maga dönti el, hogy hisz-e benne, de ha hiszünk valamiben, azt könnyebb is elérni.

Mit jelent két egyforma témájú álom egy héten belül? Bővebb lent

Ela? álmomban csak egy pozitív terhességi tesztet láttam,a másodikban pedig tudtam,hogy mennyi id?s vagyok és készültem a páromnak elmondani. Mindez pár napon belül. Nem vágyok még kisbabára. Mit jelenthet az álmom?

Legjobb válasz: Azt, hogy tudat alatt ez foglalkoztat. Szeretnéd, vagy akár éppen, hogy félsz tõle.

Azt, hogy tudat alatt ez foglalkoztat. Szeretnéd, vagy akár éppen, hogy félsz tõle.


Mit jelent az, ha egy lánynak 2 hete van pasija és engem (nem én vagyok a pasija) egyszer csak megbök facen? Lehet belõle valamire következ

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D

Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D
Úristen, megbökött facen. Szerintem minden vágya te vagy! Hajrá! Hova süllyed még ez a világ...
Semmit. Unatkozott, stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!