Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, egy 2 éves (6 db)

Mit jelent az ha egy 2 éves rendészeti szakközépiskola sikeres elvégzése után, OKJ-s őrmester végzettséget szerzünk? Lesz egy OKJ-s bizonyítvány és slussz? Jelvény nem lesz? 15/F

Legjobb válasz: Gyakorlatilag lesz egy OKJ-s bizonyítványod és slussz, ha elmész dolgozni mint rendõr akkor lesz jelvényed.

Gyakorlatilag lesz egy OKJ-s bizonyítványod és slussz, ha elmész dolgozni mint rendõr akkor lesz jelvényed.
A kérdező hozzászólása: Van még egy pár évem, de érdekel.
Hahaha, talán nem véletlenül tudom, amit tudok. A jelvényre meg nyugodtan verheted, a rendõr nem attól lesz rendõr.
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ bátyja vagyok, ide ültem picit: Kössz szépen Bucsek!Szépen leírtad.Az a válaszadó, aki viszont a jelvényre a "szaros" jelzõt használta, üzenem neki, hogy lehet a élet össze hoz majd egy szaros jelvénnyel, amit majd neked kell lenyalogatnod, a sors vissza üt, eddig még mindig bejött. A nyakamat rá hogy még középsulit sem végeztél, szóval az idegedet hûtsd le hideg vízzel, mert örülnél még te ennek a hivatásnak, de az érettségihez való tudásod nem volt, nincs, és sosem lesz meg.
A lényeg, hogy ez nem olyan iskola, hogy elvégzed, és kapsz egy bizonyítványt, amivel járkálsz a rendõrségre, hogy vegyenek fel. A sikeres vizsga után kapsz egy bizonyítványt, meghatározzák, hogy hova kell felszerelned, és állományba is vesznek. Megkapod az egyenruhát, szolgálati igazolványod, jelvényed, kinevezési parancsot, és dolgozhatsz. A rendfokozatot pedig nem bizonyítvánnyal kapod, hanem törvényben elõírt, kivárásos, vagy kinevezéses elõléptetéssel. Ha kitûnõre végzel, akkor törzsõrmesterként szerelhetsz fel.
Ide figyelj te takony, nagyon jól tudom, hogy mit végeztem el! Neked viszont közöd nincs a témához. Hogy jössz te ahhoz, hogy jelzõkkel illess engem, és a szervezetet? A lehetõség adott elõtted is, magyarázd el neki, hogy mi lesz az iskola elvégzése után! Várom a válaszod majom.
Mondom, h kap jelvényt. Ezzel a sok hülyével meg ne foglalkozz, látod azt se tudja mit végzett el. OKJ-nak minõsül és kapsz szaros jelvényt.
A kérdező hozzászólása: NA MOST AKKOR KAP JELVÉNYT A 2 ÉVES SULI ELVÉGZÉSEKOR VAGY NEM KAP JELVÉNYT?????
http://arszki.hu/kepzesek/irk/ Itt megint ott van, annyi, h irk, de ez vonatkozik a nappalosra is.
http://szakkepesites.hu/szakmak/rendor.html Nyugodtan nézd meg a bizonyítványod, benne van a sorszám.
OKJ-s õrmester? Most fogok beszarni! Neked nem mondták el, hogy az õrmester egy rendfokozat nem pedig végzettség? Utána majd szerzel OKJ-s törzsõrmesteri diplomát is? :D
Ezek a válaszok már megint hülyeségek. A rendészeti szakközépiskola nem OKJ-s bizonyítványt ad, és az iskola elvégzése után azonnal kineveznek. Én például a vizsga után 2 nap múlva már kint teljesítettem szolgálatot. Kapsz jelvényt, ruhát, mindent, amit akkor kell visszafizetni, ha 2 éven belül leszerelsz.
Lesz jelvény. Az a szar képzés OKJ-nak minõsül, szal ne aggódj. Jah és a rendõrség fizeti, amit persze késõbb vissza "fizetsz" szal nem para, ha már van egy szakmád.
A kérdező hozzászólása: Ha csak flegmázni tudsz és beképzelten nagyképûsködni akkor inkább tedd a pofád alap állásba vagy jelentelek a moderátoroknak, ne provokáld ki hogy trágárkodjak.

Mit jelent, ha egy 2 éves felsőfokú képzés akkreditált?

Legjobb válasz: Állam által elfogadott szakképzés.

Állam által elfogadott szakképzés.

Egy kb.2 éves ASUS laptopom van és folyton kijelzi hogy telepcsere javasolt és ha nincs a töltőn akkor szinte fél óra alt lemerül. Ez mit jelent, mit kell csinálnom?

Legjobb válasz: Beletörõdni, vagy ha mindenképpen hordozgatni szeretnéd, akkor mélyen a zsebbe nyúlni és venni egy új aksit.

Beletörõdni, vagy ha mindenképpen hordozgatni szeretnéd, akkor mélyen a zsebbe nyúlni és venni egy új aksit.
Figyelj!Én leírtam az én véleményemet, ennyi. Nekem mikor vettem azt mondták ha nem aksiról mûködik, akkor vegyem ki, és ezáltal hosszabb lesz az aksi élettartama.Valami ráció van benne, mert én is aksistól töltöttem, és ki is kellett cserélni. Az, hogy neked 5 éve jó, ehhez nem tudok igazából hozzászólni, és nem is akarok.Örülj neki, szerencsés vagy, hogy megamaradt a pénzed:-)
#9: bármennyire hihetetlen az elektronika tudja mennyit kell az aksira tölteni. Ha hálózatról használod akkor hozzá sem szagol az aksihoz. Ugyanakkor ha jön egy véletlen áramszünet + mellé nem szereted a Ctrl + S-t sûrûn használni, akkor 1-2 órás munka simán mehet a kukába. Lehet, hogy az enyém véletlen (persze tudok pár cáfoló pélát is), de 5 éves ég, 5 éves akkumulátor. 5 éve beletettem az aksit, azóta kb 3-szor volt kivéve. Napi 12+ óra használat. Akku üzemidõ gyárilag, xp-vel: 1:20. Üzemidõ 3 év után win 7-tel: 1:30. Linux minttel jelenleg: 1:20. Persze mondom, lehet az enyém a "hibás" darab.
Pedig nem!Mert ugye ha hálozatról használod, akkor minek az aksi?És fordítva?De úgye az aksit hálozatról töltöd nem.
A kérdező hozzászólása: Jah mostmár értem de eddig nem is tudtam hogy ezt így nem lehet :/
úgy értem, hogy aksi bent volt a laptopba meg rádugtad a hálózatra is, tehát mikor hálózatról töltötted nem vetted ki az aksit.
A kérdező hozzászólása: hát 15 ezer nem kevés de ha nincs más akkor veszek egy ujjat, csak kicsit fura hogy két év használat után tönkremegy egy aksi :/ de azt hogy érted hogy egyszerre töltöttem az aksit ?
Amit használnak tönkre megy. Az akkura ritkán adnak garit, mert még a gyártó sem tudja megjósolni az élettartamát.
Garanciáról annyit, hogy én +5 évet vettem hozzá, és sajnos az aksikra nem vonatkozik, de ettõl függeltelnûl kérdezz rá.
Az aksi gondlom úgy ment tökre, hogy akumlátorral együtt töltöted, ki kell cserélni, vagy ha nem hordozod akkor kiveszed belõle, és majd ha lesz rá pénzed veszel bele új aksit.Amúgy nekem is ilyen gondom volt, és 15-ért vettem bele új aksit.
A kérdező hozzászólása: de az aksi hogy mehetett tönkre És ha van rá garanci akkor nemlehet visszavinni ?
Nekem is ugyanez a problémám, két éves Asus laptopom van, és kiírja, hogy telepcsere javasolt....meg magától csomószor kikapcsol, ha nincs bedugva. De ez nekem is új, hogy ki kell venni az akksit, hogy ha bedugom a konnektorba :( Fenébe, akkor ezt jól megjártam én is, vehetek bele újat neee :(


Kifogtál egy szoknyáskandúrt.:(
Vagy csak poénkodott...
ez személyiségfüggõ :D attól hogy valaki meleg még nem feltétlen rajong Biberért, persze ha azt mondja rá hogy aranyos, mert valóban helyes fiú, akkor IGEN :P Akkor, te csak egy kamubarátnõ vagy, vagy talán biszexuális... De, ha valóban biszex, akkor inkább dobd ki..! az utóbbi idõben több ilyen biszex illetõrõl teljesen negatív a véleményem.. tartós kapcsolatot csak lánnyal tud elképzelni, de alkalmira keres fiút úgy hogy komolyabb érzelmet nem tudna érezni iránta.. de van a másik, az akik 40-50évesen dobják az asszonyt gyerekkel mindennel, ott hagy csapot papot, s összeáll egy faszival.. De megértem, van biszex ismerõsöm, nekem is van enyhe biszexségem, s tudom nem könnyû.. pl. meleg srácok között is, fõleg akik vidékiek, amellett simán is, eszébe jut hogy miért nem heteroszexuális stb. úgyhogy egy biszex pasinak nem könnyû, úgyhogy ha nem muszáj akkor nem kell kidobni, de ha úgy látod hogy õ is az a srác aki most téged kihasznált hazudott stb. akkor kukába vele! 19F
Mitõl lenne meleg, ha egy lányra azt mondja, hogy aranyos? :)
lehet h poénból van a kép is a telóján. vagy talán bi..:/:)
Jó meleg radiátorral jársz. Hogy bírtad ki vele nyáron? :D
búúúúúzi
Lehet hogy az is a poén része. Mesterien kidolgozta, hogy valósághû legyen :)
Hát, nem biztos, hogy tisztában van azzal, hogy az egy pasi. Én egy jó ideig biztos voltam benne, hogy a Tokio hotelben van 2 csaj, és errõl is azt hittem egész sokáig... SZóval nem biztos, hogy ferde az a hajlam. Meg aztán én is mondom gyerekes arcú valakikre, hogy aranyos, mint egy gyerek pl.
Meleg járgány az biztos. Mármint nem úgy meleg :D Bár ki tudja.
A kérdező hozzászólása: tuti hogy nem poénkodott, mert nem az elsõ, ráadásul képet tartogatróla!!!!!a telóján!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintetek? kidobjam?
Legalább télen nem kell megraknod a kályhát! :D
kérdezz rá nála:D

Mit jelent az ha egy huszonéves srác hétvégente felkeres egy 18 éves lányt 1-2 éjszakára? Lehet ebből komolyabb?

Ugyanis a barátn?m így vélekedik. Szerintem pofára fog esni emiatt a pasi miatt. Szerintetek is? Viszont mikor megmondtam neki h sztem csak 1-2 éjszakára kell a srácnak megharagudott. Most mit tegyek?

Legjobb válasz: hát ha már egy ideje 1-2éjszakára keresi fel a lányt és nem kérdezte meg tõle h lenne-e a bnõje a csajcsi,akkor ez döglött kutya...ha alapból szexkapcsolat kezdõdött,és még nem mondta a srác a csajnak h járni akar vele meg menjenek ide-oda,akkor késõbb sem fogja sztem!bár tudod,a remény hal meg utoljára:D

hát ha már egy ideje 1-2éjszakára keresi fel a lányt és nem kérdezte meg tõle h lenne-e a bnõje a csajcsi, akkor ez döglött kutya...ha alapból szexkapcsolat kezdõdött, és még nem mondta a srác a csajnak h járni akar vele meg menjenek ide-oda, akkor késõbb sem fogja sztem!bár tudod, a remény hal meg utoljára:D
nem lesz belöle semmi. de sztem te ne szólj bele, majd úgy is észhez tér a bnöd. igy legalább nem fog rád megharagudni :)
A kérdező hozzászólása: Már egyszer jártak, de csúnyán pofára ejtette a bnõmet. És a srácnak egyébként van barátnõje. Csak valahogy fel akarom nyitni a szemét a barátnõmnek..:S
Szerintem ne akard.Ilyenkor hiába mondanál bármit is, ugyis te lennél a rossz.Hagyd, rá fog erre jönni magától is, hogy ebbõl semmi nem lesz.
Nyilvánvaló, hogy csak a szexre kell neki a barátnõd és elég buta, ha nem veszi észre! Aztán meg ha csalódik majd, meg hozzád fog elõször menni panaszkodni, te meg persze nem mondhatod neki, hogy "én megmondtam"! Ismerõs a szitu!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor én nem tudok mit tenni, csak remélhetem hogy tanul majd a hibájából..:S

Cicám 2 éves és egy gumó jelenik meg állandóan a fején. Mi lehet ez?

3-4 nap vagy egy hétig fáj neki, majd kifakad, nagyon sok genny és vér távozik bel?le, pár nap alatt lelohad, majd megjelenik egy újabb. Mit?l jöhet ki ez neki vagy mi ez?

Legjobb válasz: el kéne vinned egy másik orvoshoz...

el kéne vinned egy másik orvoshoz...
Ha kifakad az jó. Nekem volt iylen cicám, 3 is.Kettõnek egy nap alatt kifakadt és elmúlt. A harmadikat egy hét múlva dokihoz vittem. Kiderült, h elverték és azért van, lila-zöld foltos is volt. Mûtét után egy héttel már nem is látszott, össze se varrták, azóta nem jött vissza neki. Nekem 5000-be került.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!