Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, egy 2 (141 db)

Az mit jelent egy orvosságon ha azt irja rajta, hogy 2-3x1 naponta?

Legjobb válasz: Azt, hogy naponta maximum kétszer vagy háromszor 1 szemet lehet bevenni, azaz 2 vagy 3 tablettát, különbözõ idõpontokban.

Azt, hogy naponta maximum kétszer vagy háromszor 1 szemet lehet bevenni, azaz 2 vagy 3 tablettát, különbözõ idõpontokban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tudathasadás?:D
A kérdező hozzászólása: A mai lakáshitelállapotokban még az is elképzelhetõ :)
Kissé két értelmû nekem, amit írtál. Lehet, hogy az csak 1 életvonal, ami kettéágazik, de ha tényleg 2 életvonal, akkor az azt jelenti, hogy eléggé be van biztosítva az életed, mert úgy mond egy védõangyalod van.
Egészséget, biztonságot, sikert jelent. Valahol olvastam, hogy akinek ilyen van a tenyerén, azzal ha valaki kezet fog szerencse fogja érni. :D (elõzõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Nem ágazik ketté, kb. 1 cm távolság van köztük és párhuzamosak... A krúdy-féle tenyérjóslásos könyvben olvastam, hogy van valami jelentése, de nem írta le, hogy mi, csak hogy érdekes valamiért. De ez az angyalos dolog tetszik... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, egy-két dologban biztos, hogy valaki nagyon vigyázott rám/ránk a kisfiammal. :)


sorry ehhez nemèrtek
Ez azt jelenti, hogy ha egy lemez BD3D, akkor azon a film 3D változata tekinthetõ meg. Ehhez szükséges a 3D tv-n kívül egy 3D blu- ray lejátszó illetve szemüveg, ami lehet passzív vagy aktív elöbbit nem, az utóbbit be kell kapcsolni, de gondolom ezzel tisztában vagy ha van 3D tv-d! A 2D-s blu- ray lemez ugyanannak a filmnek sima változatát tartalmazza persze egy aktív rendszerû 3D tv ezt is könnyen átkonvertálja a tv algoritmusának köszönhetõen. Vannak persze olyan BD3D lemezek amelyek tartalmazzák a film 2D- s változatát is! De általában nem kompatibilisek visszafelé.

Mit jelent az, h egy telefon "bluetuth-a" mondjuk 2.1+EDR?

a 2.1-et tudom, h verzió...

Legjobb válasz: Googlee a barát, max. 1 perc, tényleg... A Bluetooth érdekcsoport tegnap elfogadta a Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate – megnövelt adatátviteli sebesség) tervezetét. Hogy mit jelent ez a földi halandók számára? Az új szabvány jelentõs mértékben lerövidítette az eszközök párosítását, mely immáron alig pár másodpercre csökken, valamint a néhány készülékben jelenleg is elérhetõ auto-pairing is belekerült a szabványba.

Googlee a barát, max. 1 perc, tényleg... A Bluetooth érdekcsoport tegnap elfogadta a Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate – megnövelt adatátviteli sebesség) tervezetét. Hogy mit jelent ez a földi halandók számára? Az új szabvány jelentõs mértékben lerövidítette az eszközök párosítását, mely immáron alig pár másodpercre csökken, valamint a néhány készülékben jelenleg is elérhetõ auto-pairing is belekerült a szabványba.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Bluetooth. EDR-Extended Inquiry Response. Jobb szûrést tesz a készülékek között a használat elõtt, valamint kevés az energiafogyasztás, hogyha csökkentett üzemmodban van a telefon, vagy éppen amirõl szó van (notebook, netbook, ...).
Hoppá. Az az EIR, amirõl irtam, az elsõnél a pont! :D

Mit jelent az, hogy egy weblap minimum 2 szintes és mit jelent a 6 weboldalas navigáció?

Legjobb válasz: szerintem a 2 szintes weblap két hierarchia szintet akar jelölni, tehát egy fõoldal és több egyenrangú aloldal, a 6 weboldalas rész pedig az aloldalak számát jelöli.. de utoljára számtech órán hallottam a 90-es évek elején így megfogalmazni :)

szerintem a 2 szintes weblap két hierarchia szintet akar jelölni, tehát egy fõoldal és több egyenrangú aloldal, a 6 weboldalas rész pedig az aloldalak számát jelöli.. de utoljára számtech órán hallottam a 90-es évek elején így megfogalmazni :)
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=eOofWzI3flA
bocs ez a jó

Mit jelent? Ma voltam dokinál, minden érthető is volt, de a papíron egy valamit sose figyeltem, csak most tűnt fel. F 2/k Na ezt nem tudom mit jelent?

Legjobb válasz: Méh fundusa 2 harántujjal a köldök magassága felett. :) Azaz ott jár épp a méhed. :) 39 hkm

Méh fundusa 2 harántujjal a köldök magassága felett. :) Azaz ott jár épp a méhed. :) 39 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

2 nappal ezelőtt nem vártam. Most úgy érzem, hogy mindjárt megjön, de semmi. Viszont belül fehér krémes-darabos valami van, akkor vettem észre, mikor felraktam egy tampont a biztonság kedvéért. Ez mit jelent, a nem várt előjele?

Legjobb válasz: Ha nincs meg minek tampon?????? Nem lenne elég egy kisbetét?(biztonság kedvéért) Bocs az off-ért! A folyás semmit nem jelent! Csinálj egy tesztet,az majd megmondja a tutit! :)

Ha nincs meg minek tampon?????? Nem lenne elég egy kisbetét?(biztonság kedvéért) Bocs az off-ért! A folyás semmit nem jelent! Csinálj egy tesztet, az majd megmondja a tutit! :)
A kérdező hozzászólása: azért kellett tampon, mert mikor nekem megjön, akkor az 1. perctõl kezdve nagyon erõs, és most 1 ideig nem leszek wc közelben. és nem akarok elázni. és mint mondtam mindjárt megjön érzésem van. de azért köszi a választ.
Amikor babás lettem, nekem is ilyen darabos fehér krémes pici folyásom volt, és minden percben úgy éreztem, hogy mindjárt megjön, de nem jött.Szerintem csinálj egy tesztet, és írd meg mi lett az eredmény!Drukkolok! 21hetes km
Baba!!!

Fizika 7 osztály! 1: Egy cserépkályhát 25. 000KJ égéshőjű fával fütenek. Mennyivel nö a környezet belsö energiája, ha ebben a kályhában 5kg fát eltüzeltünk? 2:Mit jelent az, hogy a jég fajhöje 2, 1 KJ/kg. C?

Legjobb válasz: 2. kérdésre ha egy kicsit pontosabb választ akarok adni. Jég fajhõje: 2,1 KJ/kg. C -> Ez azt jelenti, hogy 1 kg jég 1 C fokos növeléséhez 2,1 KJ szükséges.

2. kérdésre ha egy kicsit pontosabb választ akarok adni. Jég fajhõje: 2, 1 KJ/kg. C -> Ez azt jelenti, hogy 1 kg jég 1 C fokos növeléséhez 2, 1 KJ szükséges.
Nyisd ki a fizikakönyved...
A kérdező hozzászólása: ...hogy te milyen okos vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!