Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, azt álmodom, hogy megölök (1 db)

Mit jelent, ha azt álmodom, hogy megölök valakit?

már nem álmodtam ilyet nagyon rég, de szeretném tudni. volt, amikor ismeretleneket öltem meg, volt amikor ismer?seim s?t olyanokat akiket szeretek általában leszúrtam ?ket, mindig nagy lelkiismeretfurdalásom volt, kisebb koromban rettenetesen szenvedtem ezek miatt az álmok miatt, egyébként nem vagyok pszihopata.

Legjobb válasz: Elfojtott agresszivitás, ki nem mondott érzések, gondolatok, félelmek

Elfojtott agresszivitás, ki nem mondott érzések, gondolatok, félelmek
Szerintem ne agyalj rajta, mert az nem vezet jóhoz. Amíg álom addig nincs baj. Próbálj meg a fizikai életedben rendet teremteni ha nincs, és minden megoldódik ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: mondom, ez régen volt, már nincs, csak érdekel, mit jelenthetett...
valami olyan gondolat, érzés... amit nem mondtál el valakinek vagy valaminek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek erről? Engem sokkolt!

Szegény lány!:( És még hány ilyen eset van...!:(

5

Most ezek tényleg olyan nagy dolgok? Mert szerintem nagyon túldramatizálják!

A barátaim unszolnak, hogy menjek el pszichológushoz, de én semmi szülségét nem érzem. Azt mondják, aggódnak értem, mert nagyon ingadozik a hangulatom (oké, néha változik valamicskét, de szerintem nem annyira, mint ahogy elöadják), valami nem stimmel velem, nagyon fura vagyok, és rosszul vezetem le a dühömet, hogy vagdosom magam. Pedig ez nem is igaz, az az 2-3 karcolás szerintem jelentéktelen.
De már mindenki azzal kínoz, hogy menjek már szakemberhez. Szerintetek szükséges lenne?

4

Transzszexuális problémákkal foglalkozó pszichológus Pécsett?

Tudna valaki olyan pszichológust Pécsett vagy környékén, aki jogosult transzszexuális szakvélemény kiállítására?

3

Öngyilkos akarok lenni, de nincs hozzá bátorságom. Mit csináljak?

Engem nem szeret senki, a családom se szeret, és még egy fiú sem szeretett soha. A szüleim állandóan azt mondják bárcsak eltakarodnék a házból. L/20

22

Van itt olyan aki rövid ideig volt pánik beteg? Van itt valaki akinek a tünet abbol áll hogy azt érzi hogy nem jut elég levegö a tüdöbe? Olcsobb pszicholugust szeretnék taláni budapesten.

4

Van ingyenes pszichológus?

Nincsenek problémáim (vagy csak nagyon jól tagadom?), de szeretném, ha egyszer kielemezne egy pszichológus. Mit gondol rólam, mi nem jó szerinte, vagy mi jó, meg ilyenek.
22f

1

Mennyi ideig él egy agydaganatos ember?

12

Milyen betegségnek a tünete az állandó halálvágy, öngyilkos gondolatok?

8

A szorongásos betegségek tényleg nem kezelhetők?

Annyi ember írja itt, hogy gyógyszert kell szednie meg pszichologus és semmi javulás... Én is ezzel kűzdök immár 4 éve. 1 éve járok pszichológushoz, de marha lassan haladunk:( Mondjuk nagyon mélyről indultam az igaz...
Na a lényeg: ebből tényleg nem lehet végérvényesen kigyógyulni semmi módon? Úgy, hogy többet ne kelljen se gyógyszer se pszicho és éljen az ember teljes értékű életet, mint mindenki más?

9

Miért félek az araboktól (nők)?

Most biztos sokan kiröhögnek vagy csak azt hiszik,hogy trollkodni akarok ezzel a kérdéssel,de nem! Ha meglátok képen egy fekete csadorba(az a fekete ruha ami teljesen befedi és csak a szeme vagy arca látszik ki a nőnek) öltözött nőt,rögtön negatív gondolatok jutnak eszembe,feláll a szőr a hátamon és este nem tudok elaludni. Ez alatt azt értem,hogy fekszek az ágyban és ha becsukom a szemem mindig arra gondolok,hogy úristen mi van ha csendbe jön be egy a szobámba és rám néz és robbant. Igazából magától az arab néptől is félek. Ennek oka biztosan a híradó,TV,média, meg hogy az USA mindig gonosznak mutatja be őket... Még 6-7 éves koromban voltunk Tunéziában,Egyiptomban és lehet ott alakult ki,mert korán reggel hangosan ment a mecsetben az iszlám Allah imádkozó szöveg(vagy nem tudom mi az nekik,mind1 hülyeség az egész...) Mikor az utcákon végigsétáltunk akkor is mindenhol mocsok,kiabáló,erőszakoskodó emberek stb.
2010-ben az osztállyal Londonban meg Párizsban voltunk 1 hetet,hát nehezen éltem túl. Tele van ugye arabokkal. Bementünk egy múzeumba ahol elég sok volt körülöttem. Végig féltem,hogy mi van ha Al-Kaidás terrorista és pont most fog a ruhája alatt robbanni a C4... A szüleim kitalálták,hogy jövő nyáron elmegyünk Egyiptomba mert utoljára 10 éve voltunk. Már most azon gondolkozom,hogy mit mondok majd nekik,hogy ne kelljen mennem. Mit tegyek? Másnak is van ilyen fóbiája?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!