Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, azt álmodom, hogy megölök (1 db)

Mit jelent, ha azt álmodom, hogy megölök valakit?

már nem álmodtam ilyet nagyon rég, de szeretném tudni. volt, amikor ismeretleneket öltem meg, volt amikor ismer?seim s?t olyanokat akiket szeretek általában leszúrtam ?ket, mindig nagy lelkiismeretfurdalásom volt, kisebb koromban rettenetesen szenvedtem ezek miatt az álmok miatt, egyébként nem vagyok pszihopata.

Legjobb válasz: Elfojtott agresszivitás, ki nem mondott érzések, gondolatok, félelmek

Elfojtott agresszivitás, ki nem mondott érzések, gondolatok, félelmek
Szerintem ne agyalj rajta, mert az nem vezet jóhoz. Amíg álom addig nincs baj. Próbálj meg a fizikai életedben rendet teremteni ha nincs, és minden megoldódik ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: mondom, ez régen volt, már nincs, csak érdekel, mit jelenthetett...
valami olyan gondolat, érzés... amit nem mondtál el valakinek vagy valaminek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kényszeres gondolatok, szorongás! Ki lehet ebből gyógyulni?

Pár éve volt az első pánikrohamom! A semmiből egyszer csak hevesen vert a szívem, és attól kezdtem rettegni,hogy megőrülök! Főleg, este, alvás előtt jött elő! De volt,hogy egésznap negatív gondolatok jártak a fejemben, ideges voltam, szorongtam stb.
Aztán valahogy egy hónap alatt, elmúlt! Igazából akkor még egyedül ki tudtam mászni belőle. Azóta többször előjött, hasonló tünetekkel, tartott mindig egy ideig, aztán valahogy mindig elmúlt.
Viszont most úgy jött elő,hogy kényszergondolataim vannak. Nem tudom irányítani mire gondoljak. Nevetséges, de pl. régen nézett horror filmekből bukkannak elő arcok, jelentek. Nagyrészt este, amikor aludnék akarnék! Annyira bepörgetem magam ezeken, hogy felmegy a vérnyomásom, remegek. Az elmúlt hetekben csak este jött elő a kemény szorongás, de ma már napközben is! Egész nap görcsben volt a nyomrom. Minél jobban próbálom elterelni a figyelmem, annál erősebb. Néha attól félek,hogy őrült leszek!
Ebből ki lehet valahogy gyógyulni?

6

Műtétre megyek, már hetek óta eltemettem magam. Segítség, hogyan éljem túl?

Szájsebészeti műtét,altatásban,de már a vérvétellel is bajok vannak,20 éve nem szúrtak belém tűt,az utolsó esetnél gyerekkoromban nem tudtak már lefogni.
Attól félek hogy nem ébredek fel az altatásból.Hetek óta csak bőgök magamban,rettegek,úgy mint még semmitől.
Tudom,klinikai eset vagyok,de ez van.
Holnap ha minden igaz megmondják a műtét időpontját,de ez függ még az eredményeimtől is.
Mit tegyek,már a családom is kikészítettem,főleg magamat.
Légyszi ne bántsatok,így is elég baj ez nekem.

8

Ismertek olyan, pszichológust, aki a testi fogyatékossággal élőkön tud segíteni, hogy ne legyenek öngyilkosok?

3

Mi a véleményetek erről? Hogyan tudnék segíteni? (többi lent)

Van egy barátnőm, akinek sajnálatos módon halva született a kisfia.. Azóta ( 2 hónap) folyton csak a halálról posztolgat, a gyermeke elvesztéséről.. A durva igazából az, hogy az egyik népszerű közösségi oldalon még profilt is csinált az elhunyt fiának, és egyfolytában posztolgat neki... Nem tudom,hogy utóbbit miért kellett, szerintem nem egészséges, és félek, hogy ez a tragédia teljesen kikészíti... Nem nagyon tudtam beszélni vele, mert egyedül szeretne gyászolni...

2

16 éves korom óta nem merem megnézni a heréimet, sem megfogni őket. Akkor begyulladt. Valaki segítsen kérem, könyörgök.25 vagyok és napi szinten rettegésben élek hogy mi van ha rákos vagyok?

azóta érzékeny, néha szúr, és mintha rosszul állna, nem tudom. szeretnék segítséget kérni abban hogy megnyugtassanak. félek hogy mi van ha az egyik elsorvadt? orvos még nem látta, akkor se3m, mert féltem bemenni a szüleim meg leszartak. tehát én anno azt éreztem egyik kisebb a másiknál. nem érdekel ha meg kell műteni, egyszerűen a napi szinten való rettegésből elegem van, szeretnék túl lenni ezen. segítsen valaki.

16

Van olyan fóbia, hogy valaki a rosszulléttől fél?

Mert nálam ez főleg mostanában nagyon előjött, hogy félek attól, hogy rosszul leszek, főleg ha valaki rosszul is lett a ismerőseim körében mostanában. Esténként, meg amikor túlságosan ráérek (ami nálam elég gyakori) gyakran aggodalmaskodok, vagy töprengek ezen a dolgon, hogy mi van, ha rosszul leszek egyszer csak (és a szív/vérkeringés miatti rosszullétről beszélek).
Miért félhetek ettől ennyire? Más fiataloknak eszébe se jut ilyesmi, kivéve ha éppen rosszul vannak talán.
17/F

2

Hogy érhetném el hogy a családom komolyan vegye a súlyosbodó depressziómat és segítsenek?

Évek óta súlyosbodó problémáim vannak de nem kaptam segítséget eddig, mivel ők nem is veszik komolyan.
Hiába beszéltem velük erről ezerszer, egyre elkeseredettebb vagyok. Hogy tudnám megértetni velük hogy sokkal nagyobb a baj mint gondolják?

11

Segitseeeeeg! Mit csinaljak?

Tudniillik,klausztrofobias vagyok.....ami miatt nehezen alszok.
Ami ahhoz vezet,hogy nem birok annyira tanulasra koncentralni. :(((
Pedig szerintem szinkittuno is lehetnek. ...:(((
Mit csinaljak?
15/L

7

Miért nem tartanak bennt a pszichiátrián? (bőv. Lenn)

Kevert szorongásos depressziós zavarom van, be is akarok kerülni de a dili dokim nem látja indokoltnak.. Pedig egyszer már volt róla szó csak akkor nem vállaltam, most abban a tudatban van hogy javultam és hogy jók a gyógyszerek ezért hathónapi javaslatot is ad és addig tájára sem kell mennem. Viszont ez idő alatt annyi minden lejátszódik, volt 8 öngyilkossági kísérletem. Egyszer a vonat alól is kiszedtek, a hangulatom gyakran változó. Neurológus szerint bipoláris, a kedélyjavító semmit nem használ meg még másikat is próbáltam attól meg elvitt a mentő. Azóta magamtól szedek Rivotril-t is a másik nyugtatóval meg erre még Tegretol-t szintén magam szakállára mert ők nem írnak! Ha megyek kontrollra akkor valahogy el sem tudom mondani a dokinak mi a problémám, olyankor lefagyok.. A sok nyugtatótól annyira tompa vagyok nem tudok egy mondatot rendesen megfogalmazni! Erre kiengednek szenvedni és már egyre rosszabbúl érzem magam, még jó hogy néha neurológiára el tudok jutni ott sokat segítettek már, de az ottani doki is mondta hogy váltsak kezelőt! Képtelen vagyok folytatni, nem megy mert feledékeny vagyok. Mit tegyek?

11

Önbizalomhiányos vagyok. Mit tegyek ellene?

17 évesen nincs elég önbizalmam tul.képp semmihez. A gondjaimat tetézi, hogy 1 éve külföldön élek... A nyelv használata nem okoz gondot de otthon sem mertem kezdeményezni. Mit tegyek? :D

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!