Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, azt álmodom, (181 db)

Mit jelent az szerintetek ha olyat álmodok hogy szerelmes vagyok nagyon egy fiuba aki a való életben is tetszik és álmomba csókolózom vele? Vagy minden nap vele álmodok?

szerintetek Ö álmodhat velem ilyet ha neki barátnöje van és elis költözöt a csajához mér van ez mér szeretem ennyire hogy felejtsem el és nagyon szeretem öt de ö nem de mindig azt akarta hogy megcsókoljam akkor is amikor csaja volt ...help :)

Legjobb válasz: Néha azt álmodjuk amit szeretnénk ha megtörténne amit el képzelünk még elalvás elõtt vagy a személyre gondolunk. Nekem is szokót hasonló álmom lenni. Szerettem én is azt a fiút akirõl még mostanában is néha szoktam álmodni.És mind a komoly kapcsolata van mind a kettõnknek. Rossz érzés néha ilyet álmodni és a párom mellet felébredni zavarban érzem olyankor magam . Azt hogy õ álmodik e veled azt csak ö mondhatja meg. AZ hogy azt szeretné hogy megcsókold miközben van csaja az nem szép dolog mi lenne ha te lennél a csaja és a hátad mögött ez csinálná te veled.

Néha azt álmodjuk amit szeretnénk ha megtörténne amit el képzelünk még elalvás elõtt vagy a személyre gondolunk. Nekem is szokót hasonló álmom lenni. Szerettem én is azt a fiút akirõl még mostanában is néha szoktam álmodni.És mind a komoly kapcsolata van mind a kettõnknek. Rossz érzés néha ilyet álmodni és a párom mellet felébredni zavarban érzem olyankor magam . Azt hogy õ álmodik e veled azt csak ö mondhatja meg. AZ hogy azt szeretné hogy megcsókold miközben van csaja az nem szép dolog mi lenne ha te lennél a csaja és a hátad mögött ez csinálná te veled.
A kérdező hozzászólása: szija hát öhm köszi hogy segitettél nekem :) tudom hogy nem szép dolog ö ilyen nöcsábász fiu :/ dehát köszi szépen :) sokat segitettél

Mit jelent az, ha a régi osztályommal álmodok?

Nagyon sokszor az osztálykirándulásunkat álmodtam. Nem hiszem, hogy azért álmodnám,mert annyira hiányozni fognak. Hisz nem igazán csíptem ?ket...

Legjobb válasz: Én akkor álmodok egy bizonyos valakivel vagy valakikkel, ha nagyon foglalkoztat, mikor ébren vagyok. Két példa. Rosszban voltunk az egyik volt osztálytársnõmmel, nagyon utáltuk egymást, és egy kerek hónapig vele álmodtam. Volt hogy azt, kibkültünk, de volt, hogy verekedtünk álmomban. Nagyon foglalkoztatott a lány nappal is, de amint elkezdett nem érdekelni a vele való álmaim is elmúltak. Másik példa: tetszik nagyon egy fiú, és vele problémás a kapcsolatom, igaz mostanában nem nagyon beszélünk. Minden másnap vele álmodok. :) Szóval szerintem nálad is valami hasonló. Foglalkoztat valamiért a régi osztályod? 15/l

Én akkor álmodok egy bizonyos valakivel vagy valakikkel, ha nagyon foglalkoztat, mikor ébren vagyok. Két példa. Rosszban voltunk az egyik volt osztálytársnõmmel, nagyon utáltuk egymást, és egy kerek hónapig vele álmodtam. Volt hogy azt, kibkültünk, de volt, hogy verekedtünk álmomban. Nagyon foglalkoztatott a lány nappal is, de amint elkezdett nem érdekelni a vele való álmaim is elmúltak. Másik példa: tetszik nagyon egy fiú, és vele problémás a kapcsolatom, igaz mostanában nem nagyon beszélünk. Minden másnap vele álmodok. :) Szóval szerintem nálad is valami hasonló. Foglalkoztat valamiért a régi osztályod? 15/l
Nem tudom, nem értek az álomfejtéshez. Így laikusként csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy úgy tudom, az álmok nagyon szimbolikusak, nem ilyen egyszerû az értelmezésük. Valószínûleg a volt osztályod valami szimbólum lehet, a személyiséged valamilyen részét jelképezi. Ha visszatérõ álom ez (és az, mint látom), akkor az azt jelenti, hogy még mindig dolgod van azzal a bizonyos dologgal (na ezt jól megmondtam), amit a volt osztályod jelképez. Tényleg érdemes lenne kideríteni, hogy mi az.

Mit jelent az, ha valaki a saját haláláról álmodik?

azt álmodtam az éjjel, hogy nagyon lázas lettem és belehaltam. aztán meg tisztázatlan körülmények között újra életre keltem, de valahol máshol.

Legjobb válasz: Tudomásom szerint,ha azt álmodod,hogy meghalsz,hosszú életet jelent...De nézd meg egy álmoskönyvben...

Tudomásom szerint, ha azt álmodod, hogy meghalsz, hosszú életet jelent...De nézd meg egy álmoskönyvben...
Halva látni magad: hosszú élet. Meghalni és megelevenedni: nagy tisztesség.
Hosszú életet ha a saját haláloddal álmodsz.Az újra életre kelést nem tudom mire véljem. Nézz valahol utánna.
Ne csak az álmoskönyveket bújjátok... gondolkozzatok is néha... Szerintem ez azt jelenti h életed egy fontos szakasza lezárult (talán nem is túl boldogan), de egy új szakasz kezdõdik, ami sok újdonsággal szolgálhat.
Szia! Én eddig kb 3-szor haltam meg álmomban életem során, és többnyire akkor keltem fel amikor "meghaltam". Pedig tök kiváncsi lettem volna h mi van utána, de mindig felkelek ha oda jutok... :( Nem hinném h ezeknek nagy jelentõsége van, bár abban van valami hogy az életednek egy szakasza zárult le, és ezzel egy új indul meg...


Az igaz, hogy akivel álmodunk az ránk gondolt? Mit jelent az ha valami olyasmit álmodunk amit nem szeretnénk hogy megtörténjen?

Kèrlek normálisan válaszoljatok!

Legjobb válasz: Vagy ami nagyon hiányzik és vágysz rá. Én fél éve nem láttam a családom, és sokszor velük álmodok.

Vagy ami nagyon hiányzik és vágysz rá. Én fél éve nem láttam a családom, és sokszor velük álmodok.
Szerintem az álmoknak semmi jelentõsége.. Mivel csak ÁLOM!!
"...akivel álmodunk az ránk gondolt...." Ha ez igaz lenne, akkor néhány bomba nõ, modell és színésznõ gondolt már rám. Bár így lenne!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem úgy gondoltam, hogy minden egyes szemèly az álmunkból, hanem csak egy bizonyos szemèly akihez vonzódunk vagy valami olyasmi
az álmoknak mindig van jelentésük, megfejteni nehezebb mert inkább szimbolikus jelentéssel bírnak. Visszatérve a kérdésedhez én is álmodtam már valakivel akihez fûztek érzelmek. A legfrissebb tegnap elõtt volt és tegnap pedig találkoztam az illetõvel. Biztosan valami jelzés volt.
ez hülyeség, azért álmodsz vkivel, mert pl tetszik neked és sokat gondolsz rá ettõl õ még lehet egyáltalán nem foglalkozik veled ennek annyi a valóságalapja, mint hogy azért csuklasz mert emlegetnek
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok
oké :DDDDDD én is.

Mit jelent az az álom amiben azt álmodom, hogy felébredek és? (több lent)

Mit jelent amikor azt álmodom, hogy alszok és felkéne kellnem és ahogy azt álmodom, hogy fölülök az álmomba akkor én is tényleg felülök és utána kinyitom a szemem..szóval remélem értitek?! És sose tudom, hogy miért álmodom, hogy felkelek és tényleg valóságban is felkelek...volt, hogy azt álmodtam, hogy aludtam, felkeltem és éhes voltam..felkeltem és elmentem kajálni mert éhes voltam..Ennek van valami jelentése? Bocsi a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Ja és nem mindig reggel van ez...van hogy hajnalban, este. És más álmaimra sose emlékszem csak erre az egyre ha álmodok..és nem ez volt az elsõ alkalom, hogy ezt álmodom..

A kérdező hozzászólása: Ja és nem mindig reggel van ez...van hogy hajnalban, este. És más álmaimra sose emlékszem csak erre az egyre ha álmodok..és nem ez volt az elsõ alkalom, hogy ezt álmodom..
Velem az volt h azt álmodtam , h felkelek és megpróbálom beletenni a kisebbik párnámat a táskámba, de csak félig sikerül és legyintek egyett a fejem fölött h nem érdekel és hassal beletõlök az ágyba . A vicces az h reggel arra keltem h tényleg benne volt a párna félig a táskába. xDD
Velem is volt mar ilyen, vagyis hasonlo. Megalmodtam hogy felulok, es elindultam az udvarra de csak almomban. A valosagban a szobamban tettem a koroket. Arra eszmeltem hogy nekimentem a szekrenynek es bevagtam a fejem. Utana neztem is nagyokat hogy hogy kerultem en oda, majd visszafekudtem, elnevettem magam es visszaaludtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.XD Nem nem vagyok Zsolti..xd de még csak fiú sem..XD
Zsolti te vagy az?:O
Ez általában annak a jele hogy kényelmetlen az álom vagy hogy semmi értelme és teljesen szét esik, az ilyen álmok általában az összetett és bonyolult személyiségû emberekre jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Azt tudtam, hogyha fáradt vagyok, hogy álmomba beszélek de, hogy alvajárok..:s egyébként igen értem hogy érted.
Ez már kissé alvajárás gyanús.Maga az álom nem jelent semmi.Oka viszont lehet az, hogy idõnként nem megfelelõen irányítja az agyad a folyamatokat, reflexeket, miközben alszol(laikus módon megfogalmazva...)De bizonyára érted, mire gondolok.Fura , de nem vészes.
Hát ha éhes az ember akkor leszokott menni kajálni.
Gyerekek! Valóban az alvajárás tipikus eseteit írtátok le! Álmodtál, de a valóságban is felültél, jártál, párnát gyömöszköltél a kistáskába... hát ez tök normális! :D
Azt jelenti hogy szeretnéd már ha lenne valakid :)
Én 4!!!!!! ÉVE!!! álmodom ezt!! Én sem tudom miért van.Van egy férjem és gyerekem de mégis.És még fájni is szokott, hogy nincs velem a "szerelem érzet"tulajdonosa.Akinek nincs arca csak az érzés. Érdekes.

Mit jelent az ha minden ejszaka a szexrol almodok?

Legjobb válasz: Éhes disznó makkal álmodik :)

Éhes disznó makkal álmodik :)
sokat unatkozol mint én :P
Van egy rejtett szex mániás éned!!! Ez sok emberel elõfordul, és sokan nem tudnak róla!!
kanos vagy
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat :)
Tinédzser vagy.
Adj magadnak egy önkielégítést és már nem is fogsz errõl álmodni egy darabig!
éhes makkal disznókat álmodsz. És hessegesd el a szukubbuszokat.

Mit jelent az, ha a férjem már a héten 2. éjszaka álmodja, hogy megcsalom?

Reggel szegény tiszta könny.Jelent valamit ez az álom?

Legjobb válasz: Ha azt álmodja h Te csalod meg akkor az álom szerint azt jelenti hogy nagyon szerelmes vagy belé:)

Ha azt álmodja h Te csalod meg akkor az álom szerint azt jelenti hogy nagyon szerelmes vagy belé:)
Talán nem bízik benned igazán.
vagy nem akar téged elveszíteni:)
Sokszor az ember a félelmeit beleszövi az álmaiba. Nekem is volt olyan tapasztalatom, amitõl nagyon féltem, azzal álmodtam éjszaka. Szóval csak az lehet h nagyon szeret és fél h elveszít téged:) . Beszélgess el vele és mondd meg neki h érzel! üdv.
Az ember azt álmodja amitõl fél, vagy amit nagyon szeretne.. utóbbit kizártnak tartom .. hiszen biztos nem szeretné hogy megcsald.. tehát marad az, hogy ettõl fél, nyugodj meg nem jelent ez mást csak annyit hogy nagyon szeret téged :)
Szerintem csak simán féltékeny.És próbálkozik, hogy van-e bevallanivalód??
megcsalod?

Mit jelent az, ha azt álmodom, hogy hosszú hajszálak szorultak a fogaim közé?

talán fogorvos, fogszabályzó vagy valamilyen étel után, már nem emlékszem, de nekem hosszabb hajam van, bátyámnask meg nagyon hosszú, talán vmi köze van hozzá

Legjobb válasz: Az emberbõl kinövõ dolgoknak (haj, fog, bõr, szempilla, köröm...) mágikus jelentõségük van, ez tükrözõdik a különbözõ természeti népeknél megfigyelhetõ szokásokban, a középkori bájital-receptekben, stb. Általánosságban, a fog mindenképpen az erõ, életerõ vagy agresszió szimbóluma, a haj is hasonlóképpen a fiatalságot, életerõt jelépezheti. Valószínûleg jól érezted, hogy az álmodnak különös jelentõsége van, de a valódi üzenetet csakis a saját asszociációiddal együtt tudod kibogozni. Azt javaslom, hogy ezt a két szimbólumot - haj és fog - az elkövetkezõ idõszakban nagyon figyeld, akár ébren vagy, akár álmodsz. Az, hogy milyen helyzetekben, milyen kontextusban találkozol velük, lehetséges, hogy jobb magyarázatot ad, mint bármilyen álomfejtõ.

Az emberbõl kinövõ dolgoknak (haj, fog, bõr, szempilla, köröm...) mágikus jelentõségük van, ez tükrözõdik a különbözõ természeti népeknél megfigyelhetõ szokásokban, a középkori bájital-receptekben, stb. Általánosságban, a fog mindenképpen az erõ, életerõ vagy agresszió szimbóluma, a haj is hasonlóképpen a fiatalságot, életerõt jelépezheti. Valószínûleg jól érezted, hogy az álmodnak különös jelentõsége van, de a valódi üzenetet csakis a saját asszociációiddal együtt tudod kibogozni. Azt javaslom, hogy ezt a két szimbólumot - haj és fog - az elkövetkezõ idõszakban nagyon figyeld, akár ébren vagy, akár álmodsz. Az, hogy milyen helyzetekben, milyen kontextusban találkozol velük, lehetséges, hogy jobb magyarázatot ad, mint bármilyen álomfejtõ.
A kérdező hozzászólása: hm, köszönöm a válaszokat!

Mit jelent az, ha az ember azt álmodja, hogy megházasodik? (és tartós kapcsolatban van, de a házasság egyenlőre lehetetlen. )

köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: nem jelent semmit. az álmaidnak nincs jelentõsége, álomfejtés mint olyan nem létezik.

nem jelent semmit. az álmaidnak nincs jelentõsége, álomfejtés mint olyan nem létezik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!