Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, az ovuteszt több napon (2 db)

Mit jelent, ha az ovuteszt több napon keresztül is pozitívat jelez?

Legjobb válasz: Szia Jelezhet tobb napon is pozitivat...te azt kell megnezd, hogy mikor a legerosebb. Van, hogy 5 napon keresztul is 2 csikocska jelenik meg de ne kerulje el figyelmedet a legerosebb vonalka.Nekem tobb napon pozitiv volt de csak 1 napig volt a kontroll csiknal is erosebb.Talald meg a napod es vagj bele. Sok sikert:-)

Szia Jelezhet tobb napon is pozitivat...te azt kell megnezd, hogy mikor a legerosebb. Van, hogy 5 napon keresztul is 2 csikocska jelenik meg de ne kerulje el figyelmedet a legerosebb vonalka.Nekem tobb napon pozitiv volt de csak 1 napig volt a kontroll csiknal is erosebb.Talald meg a napod es vagj bele. Sok sikert:-)

Ha több napig pozitív az ovuteszt (3nap) az mit jelent?

Tudom hogyan kell használni az ovutesztet. Azon gondolkodtam el hogy ha 3 napig pozitív az nem lehet-e attól hogy több pete érik egyszerre? Mert szerintem akkor magasabb az LH koncentráció és azért pozitív több napig. Lehetséges ez? Vagy miért pozitív 3 napig akkor?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használsz? Van olyan, ami nagyon érzékeny, és azért mutat több napig pozit. Nekem pl. a Facelle 5 napig volt pozitív. De olvastam itt, hogy nem olyan ritka, hogy 3 napig pozitív. Szerintem egyénenként változó lehet kinek mennyi az LH hormon csúcsidõben, lehet lassabban ürül vagy ilyesmi. Mióta próbálkoztok? Elsõ baba?

Milyen tesztet használsz? Van olyan, ami nagyon érzékeny, és azért mutat több napig pozit. Nekem pl. a Facelle 5 napig volt pozitív. De olvastam itt, hogy nem olyan ritka, hogy 3 napig pozitív. Szerintem egyénenként változó lehet kinek mennyi az LH hormon csúcsidõben, lehet lassabban ürül vagy ilyesmi. Mióta próbálkoztok? Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Szia! Vateráról rendeltem hát márka nincs ráírva csak annyi h "ovulation test." Még csak 3 hónapja próbálkozunk de nekem már örökkévalóságnak tûnik.. 20.-a körül kellene megjönnie, de remélem nem fog. :) Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ baba lesz :)
Szerintem ne görcsölj ezen, örülj neki, hogy pozitív az ovuteszt:) Egyébként ha nagyon kíváncsi vagy, akkor a 8-11. nap környékén menj el egy hüvelyi UH-ra, és megnézi neked a doki, h hány petéd érik:) Én egy félév után kezdtem el ovutesztelni, hõmérõzni meg minden, lassan pedig egy éve, hogy nem jön össze:( Aztán kiderült, hogy nem nálam van a baj, hanem a páromnál:( Az elsõ sokk után sokkal nyugodtabb lettem, nem számolgatom a napokat, nem tesztelek, h mikor van ovu, és így még a szex is jobb:) Remélem nem fog megjönni neked ebben a hónapban, drukkolok, hogy most sikeretek legyen:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tudod kezdem belátni hogy mindenkinek igaza van abban, hogy le kell állnom ezzel a görcsöléssel. Szerintem minden nõ átesik ezen a görcsölõs idõszakon, aztán belátja azt amit én is.. Hiába állok a fejem tetejére, akkor jön a baba ha itt az ideje. Megpróbálom "leállítani" magam. :) Köszönöm szépen a tanácsot, jövõhéten kiderül sikerült-e. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!