Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, az ovuteszt (5 db)

Mit jelent az ilyen ovuteszt?

Ciklusom 14-15 napján volt ovum a teszt szerint,utána 2 napig az egyik csík halvány volt utána teljesen eltunt.Most járok a 30.napon és csináltam egy ovutesztet csak kíváncsiság miatt,nem is értem miért,na mindegy,de megint elojott a halvány csík.Ez mindig így van a menzi elott?Vagy nem értem miért jott megint elo.Nem vagyok profi az ovutesztekhez,csak ebben a hónapban kezdtem el.

Legjobb válasz: Ez nem jelent semmit. Nekem ovu után több nappal egyszer erõsebben megjelent a két csík (no nem annyira erõsen,mint amikor pozi), másnap halványabb lett. De már rég megvolt az ovum! Össze is jött egybõl a baba!:))

Ez nem jelent semmit. Nekem ovu után több nappal egyszer erõsebben megjelent a két csík (no nem annyira erõsen, mint amikor pozi), másnap halványabb lett. De már rég megvolt az ovum! Össze is jött egybõl a baba!:) )
A kérdező hozzászólása: Akkor én is reménykedhetek?
nekem volt, hogy nemvárt elõtt 2 nappal totál pozi ovuteszt és pozi terhességi teszt, meg olyan is, amikor szintén 2 nappal elõtte totál pozi ovuteszt és negatív terhességi teszt. Szerintem nem mérvadó. Én is utánakérdeztem, többen válaszolták, hogy vagy bejön, vagy nem :-) Szóval ebbe a halvány pozi ovutesztbe még ne éld bele magad, hogy baba.
Elsõ vagyok! Azt elfelejtettem, hogy nekem nemvárt elõtt pár nappal olyan erõs ovutesztem lett, hogy majd leugrott a tesztcsík. Utána egybõl a terhességi is pozi lett! De ez annyira változó. Ne nagyon lovald bele azért magad! De szerintem a terhesteszt már mutatná!
Szerintem nem jelent semmit. Nekem gyakran erõs (de nem pozitív) a második csíkom, legyek a ciklusom bármelyik napján.
Kedves utolsó. Nézetned kéne egy Lh szintet. Valószínû magas (PCOS-eknél gyakori) és ezért kétcsíkosak a tesztjeid.
Tényleg? Ezt nem tudtam. Azt hittem, hogy normális... De akkor bocsi, kérdezõ! Viszont volt már hormonvizsgálatom és csak picit volt magasabb az LH szintem a FSH-nál (8.6 és 6.2), a prolaktinom magas volt, de a tesztoszteronom teljesen normális.
Elvileg 1:1-nek kéne lennie az aránynak. Nem nagy eltérés van nálad. Nekem azt hiszem 4.6 és 4.9 volt az FSH javára.

Mit jelent, ha az ovuteszt több napon keresztül is pozitívat jelez?

Legjobb válasz: Szia Jelezhet tobb napon is pozitivat...te azt kell megnezd, hogy mikor a legerosebb. Van, hogy 5 napon keresztul is 2 csikocska jelenik meg de ne kerulje el figyelmedet a legerosebb vonalka.Nekem tobb napon pozitiv volt de csak 1 napig volt a kontroll csiknal is erosebb.Talald meg a napod es vagj bele. Sok sikert:-)

Szia Jelezhet tobb napon is pozitivat...te azt kell megnezd, hogy mikor a legerosebb. Van, hogy 5 napon keresztul is 2 csikocska jelenik meg de ne kerulje el figyelmedet a legerosebb vonalka.Nekem tobb napon pozitiv volt de csak 1 napig volt a kontroll csiknal is erosebb.Talald meg a napod es vagj bele. Sok sikert:-)

Ha több napig pozitív az ovuteszt (3nap) az mit jelent?

Tudom hogyan kell használni az ovutesztet. Azon gondolkodtam el hogy ha 3 napig pozitív az nem lehet-e attól hogy több pete érik egyszerre? Mert szerintem akkor magasabb az LH koncentráció és azért pozitív több napig. Lehetséges ez? Vagy miért pozitív 3 napig akkor?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használsz? Van olyan, ami nagyon érzékeny, és azért mutat több napig pozit. Nekem pl. a Facelle 5 napig volt pozitív. De olvastam itt, hogy nem olyan ritka, hogy 3 napig pozitív. Szerintem egyénenként változó lehet kinek mennyi az LH hormon csúcsidõben, lehet lassabban ürül vagy ilyesmi. Mióta próbálkoztok? Elsõ baba?

Milyen tesztet használsz? Van olyan, ami nagyon érzékeny, és azért mutat több napig pozit. Nekem pl. a Facelle 5 napig volt pozitív. De olvastam itt, hogy nem olyan ritka, hogy 3 napig pozitív. Szerintem egyénenként változó lehet kinek mennyi az LH hormon csúcsidõben, lehet lassabban ürül vagy ilyesmi. Mióta próbálkoztok? Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Szia! Vateráról rendeltem hát márka nincs ráírva csak annyi h "ovulation test." Még csak 3 hónapja próbálkozunk de nekem már örökkévalóságnak tûnik.. 20.-a körül kellene megjönnie, de remélem nem fog. :) Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ baba lesz :)
Szerintem ne görcsölj ezen, örülj neki, hogy pozitív az ovuteszt:) Egyébként ha nagyon kíváncsi vagy, akkor a 8-11. nap környékén menj el egy hüvelyi UH-ra, és megnézi neked a doki, h hány petéd érik:) Én egy félév után kezdtem el ovutesztelni, hõmérõzni meg minden, lassan pedig egy éve, hogy nem jön össze:( Aztán kiderült, hogy nem nálam van a baj, hanem a páromnál:( Az elsõ sokk után sokkal nyugodtabb lettem, nem számolgatom a napokat, nem tesztelek, h mikor van ovu, és így még a szex is jobb:) Remélem nem fog megjönni neked ebben a hónapban, drukkolok, hogy most sikeretek legyen:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tudod kezdem belátni hogy mindenkinek igaza van abban, hogy le kell állnom ezzel a görcsöléssel. Szerintem minden nõ átesik ezen a görcsölõs idõszakon, aztán belátja azt amit én is.. Hiába állok a fejem tetejére, akkor jön a baba ha itt az ideje. Megpróbálom "leállítani" magam. :) Köszönöm szépen a tanácsot, jövõhéten kiderül sikerült-e. :D


Az ovuteszt szerint ma volt peteérésem, de a hőm, csak 36, 2. Digitálissal mérem. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Akkor hajráááááá!Mindent bele:)))NE törödj a höddel.Csináljátok akkor amikor jolesik!!Sok sikert!

Akkor hajráááááá!Mindent bele:) ))NE törödj a höddel.Csináljátok akkor amikor jolesik!!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! ;)
A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon következik be. Hõmérõzésre alkalmasabb a higanyos, de digitálisnál is látod mikor emelkedik meg a hõd.

Mit jelent, ha 5 nap használat után az ovuteszt mindig egyformaszínű, 2 csíkos?

Nem ertem...mikor van PE?

Legjobb válasz: szia! Ne tudom nekem is négy napja két csík van rajta, a kontrol erõsebb a teszt halványabb.Lehet hogy meg kell várni még nagyon erõs lesz, mert a hormonok már most is termelõdnek, de nem tudom.

szia! Ne tudom nekem is négy napja két csík van rajta, a kontrol erõsebb a teszt halványabb.Lehet hogy meg kell várni még nagyon erõs lesz, mert a hormonok már most is termelõdnek, de nem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!