Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, az ovulációs (13 db)

Mit jelent az ovulációs vérzés?

csak mert két napja nagyon kis mennyiség? vércseppek jelentkeznek....a ciklusom 28 napos és a mensim els? napja 06.21 én volt az utolsó 28 án....lehet h beágyazódik?azért van a vérke?

Legjobb válasz: Ha jól számolom, ez a két napja a ciklusod 16. napja. (Az nem számít, hogy meddig tart, csak a vérzésed elsõ napja számít, az a ciklusod elsõ napja is.) Ilyenkor elõfordulhat pár csepp vér. Teljesen normális, ne aggódj miatta. A beágyazódás rá egy hétre várható, tehát még nincs itt az ideje. Ja,és az ovuláció meg a beágyazódás nem ugyanaz. Ovulációkor kiszabadul a tüszõbõl a petesejt, és ha megfogan, akkor kb egy hét múlva beágyazódik a méhnyálkahártyába. Ezt latinul implantációnak hívják.

Ha jól számolom, ez a két napja a ciklusod 16. napja. (Az nem számít, hogy meddig tart, csak a vérzésed elsõ napja számít, az a ciklusod elsõ napja is.) Ilyenkor elõfordulhat pár csepp vér. Teljesen normális, ne aggódj miatta. A beágyazódás rá egy hétre várható, tehát még nincs itt az ideje. Ja, és az ovuláció meg a beágyazódás nem ugyanaz. Ovulációkor kiszabadul a tüszõbõl a petesejt, és ha megfogan, akkor kb egy hét múlva beágyazódik a méhnyálkahártyába. Ezt latinul implantációnak hívják.
Hát, szerintem a gyakori szexuális élet jót tesz a kapcsolatnak. :-) Szóval próbélkozzatok csak.
A kérdező hozzászólása: valakiiiii
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tökéletes választ.még annyi a kérdés hogy már ne próbálkozzunk mert már vagy terhes vagyok vagy nem?egyébként egy kicsit menstruációs görcshöz hasonlót is érzek...
A kérdező hozzászólása: hát próbálkozunk ezerrel...hihi

Mit jelent az, hogy az ovulációs mikroszkóp vegyeset mutat terhesség létrejöttekor. Hogy kell ezt érteni? Hol ez van, hol az, vagy mindkettő látszik egyidőben?

Legjobb válasz: Igen mindkettõ egyidõben. :) Van rajta hely! :)Tartsd lámpához! Nekem így volt, és mikor bartánõm nem hitte el, nekiláttam és megmutattam neki 22 hetes terhesen volt benne buborék és páfrány is! ;)

Igen mindkettõ egyidõben. :) Van rajta hely! :) Tartsd lámpához! Nekem így volt, és mikor bartánõm nem hitte el, nekiláttam és megmutattam neki 22 hetes terhesen volt benne buborék és páfrány is! ;)
Jah és elõtte is amikor még 2-3 hetes lehettem akkor is vegyes, volt csak akkor még nem tudtam hogy ezért van.. mostmár tudom :) Ez nem orvosi vélemény csak saját tapasztalat! De már kaptam visszajelzést mástól is, aki kipróbálta terhesen, és neki is vegyes volt! (elsõ válaszoló, 24 hetes kismama)
A kérdező hozzászólása: És nyálból, vagy cervixbõl mutatta?
Sziasztok! Én is használom a mikroszkópot régóta. Most elõször történik olyan, hogy azon a napon, amikor peteérés után felugrott az ébredési hõm 0, 5 fokot, aznap vegyes páfrányos lettem, és nem értettem, hogy miért. A szakértõm, akitõl vettem és folytonos kontaktban vagyunk, azt mondta, három dologtól lehet, egyik, akinek pco-szindrómája van, másik újabb peteérés, ami a legvalószinûtlenebb, az elõzõ után, a harmadik, ha megtörtént a megtermékenyülés és ilyenkor folyton vegyes lesz magas hõ mellett. Nekem hatodik napja vegyes páfrányoska magas ébredési hõ mellett, szóval van remény... :)
Sziasztok! Ugye a vegyes mintázat mindenkinek babát mutatott??? Írjátok meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem:(

Mit jelent az, ha a PG53 ovulációs mikroszkópom 4 hete páfrányt mutat? Közbe egy hétig megvolt, mellette szedek elevitet.

Legjobb válasz: Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Tegnap este pozitív lett az ovulációs tesztem, sőt ma reggel is ugyanolyan erős pozitív csík jelent meg. Akkor most mikor van/volt/lesz a peteérésem?

Ma vagyok a ciklusom 16. napján.

Legjobb válasz: Akkor van ovuláció amikor elõször negatív az ovulációs teszt

Akkor van ovuláció amikor elõször negatív az ovulációs teszt
Rajta van a használatin, de általában a pozitív után 24-36 órán belül megreped a tüszõ. Legyetek együtt ma is és holnap is. Meg utána is és így nem késtek le semmit.

Az ovulációs teszt három napja, pont félidőben végre pozitiv lett, együtt is voltunk. Ma csináltam és még mindig ugyanolyan két egyforma erős csík jelenik meg. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.

Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.
egyébként normálisak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, igen normális, 28 naposak a ciklusaim.Megfogadva a tanácsodat "belehúzunk"! :-)

Az ovulációs tesztem 4. napja pozitív. Ha a tesztcsík sötétebb, ez jelent pozitívat, ugye? Nekem már napok óta így mutatja. Mikor érdemes "akciózni"?

Legjobb válasz: Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!

Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen gratulálok Neked :) )
nekem mindig pozitivat jelzett, barmikor teszteltem ovuteszttel, aztan kiderült, hogy a hormonjaim nincsenek rendben, es ezert nem is volt peteeresem, ill. tüszörepedesem. Remelem, nalad minden ok e teren
Szia! Igen, akkor pozitív. Akciózni pozitív teszt esetén kell. Ha nem egyértelmû a teszt, érdemes 2 naponta. (mi is így tettünk) Nekem is több napig pozitív volt. Azt hittem nem jók a tesztek, (vagy elrontottam valamit)de kiderült, hogy baba van a dologban. ilyenkor az LH szint sokáig nem esik le.
Nekem volt ällandoan pozitiv, pedig nem is volt peteeresem a pcos miatt. Sajnos a hormonertekeim tevesztettek meg a tesztet. De kaptam Clostit a pco miatt, es azota csak egyszer mutatta egy honapban :-) ugyhogy teljesen megnyugodtam, most van peteeresem, remelem baba. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mi is próbálkozunk egyfolytában, a hasam is fájdogál, meg szurkál, csak azt nem értettem, hogy miért napokig pozitív. Nagyon szeretném, ha összejönne...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én is reménykedtem a babában, ezért csináltam terhes tesztet is, de az negatív lett. Egyikõtök írta, hogy neki is folyamatosan poz.volt, és kiderült, hogy hormonális gondok vannak - na ettõl tartok én is, ezért is kérdeztem, hogy normális-e, hogy napokig pozitív. Ma is csinálok egyet, ha az is poz., akkor gyanús :) Köszönöm a válaszokat!!

Mit jelent ha az ovulációs mikroszkóp a menstruáció első napjához közeledve fele-fele arányban mutat "páfrányt" és "buborékot"?

Legjobb válasz: Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem,még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!

Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem, még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!
Én itt az interneten olvastam, hogy a pé elõtt fele-fele arányban kell lennie páfránynak és buboréknak, aztán a pé napján erõsen csak páfrányosnak, majd utána 3 napig ismét fele-fele. Nekem tegnap kellett volna megjönnie és én már 9 napja páfrányos vagyok.
Nekem egyetlen egy nap volt páfrány, a tabletta abbahagyása utáni 2. hónapban. Elõtte mindig csak buborék, és utána is. De utána már csak két hétig kellett nézegetnem, lett egy pozitív tesztem, ami eredményeként 32 hetes kismama vagyok. A menstruáció várt idõpontjának napján ha csinálsz egy tesztet az már elvileg kimutatja. Én a nem megjövés 3. napján csináltam. Szerintem tesztelj és kiderül!
Terhességre utalhat. Nálam legalábbis így volt.
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Egy ideje már próbálkozunk és nagyon várjuk már, hogy sikerüljön a baba! :)

Mit jelent ha az LH ovulációs tesztemen a kontroll csik megjelenik, a tesztcsik pedig halvány, de látszik hogy ott van?

Ez a zöld vég? kis papircsikos teszt. Azt olvastam hogy mind a kett? csiknak sötétnek kell lennie. Ha az egyik halvány az már jelenthet valamit?

Legjobb válasz: Szia! Az azt jelenti hogy negatív. Ha pozitív akkor két egyforma csíknak,vagy a tesztcsíknak sötétebbnek kell lennie. Utána 24-36 órán belûl beérik a pete szóval hajrá az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon! :) Sok sikert! Ada.

Szia! Az azt jelenti hogy negatív. Ha pozitív akkor két egyforma csíknak, vagy a tesztcsíknak sötétebbnek kell lennie. Utána 24-36 órán belûl beérik a pete szóval hajrá az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon! :) Sok sikert! Ada.
Negatív lett a teszted. Csak akkor minõsítsd pozitívnak, ha legalább olyan sötét, mint a kontrollcsík.
Az elsõ két válaszadónak teljesen igaza van! Az elsõ alkalommal én is becsapódtam. Ha peteérésed lesz, biztosan fel fogod ismerni, mert akkor szinte "leugrik" a tesztrõl a második vonal :-) Sok sikert!
Szia! Hogy egy kis reményt keltsek, ez jelenthet még pozitivat. Elöfordulhat, hogy az LH felmenö ágát találtad el. Ha holnap is halvány akkor lemenö ág lehet. Az is elöfordul, hogy valakinek pár napig pozitiv, akkor nálad holnap erösebbnek kell lennie. Így írja a babatervezök.otthona.net is, itt találsz erre példát.

Mit jelent, ha az ovulációs teszt reggel páfrányt (fogamzóképességet mutat), este pedig már "köröket" vagyis nem fogamzóképes állapotot? Teherbe eséshez nem kellene több napig folyamatosan "páfrányt" látni?

Ez így normális egy napon belül? Ez esetben mikor lehet nagy eséllyel teherbe esni? El?tte nap nem csináltam tesztet, 2 nappal el?tte szintén csak körök voltak. Vagyis "páfrány" csak alig több mint fél napig volt. :(

Legjobb válasz: szia! Szerintem vegyél Lh tesztet, igaz drágább, de megbízhatóbb is! Nekem pl az Lh teszt pozitív volt, a hõm felment, viszont a mikroszkópon akkor sem láttam páfrányt! És a dokim is azt mondta, hogy õ nem becsüli semmire! Szóval szerintam az Lh teszt biztosabb (99%). Sok sikert!

szia! Szerintem vegyél Lh tesztet, igaz drágább, de megbízhatóbb is! Nekem pl az Lh teszt pozitív volt, a hõm felment, viszont a mikroszkópon akkor sem láttam páfrányt! És a dokim is azt mondta, hogy õ nem becsüli semmire! Szóval szerintam az Lh teszt biztosabb (99%). Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!