Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, a rendesnél nagyobb, puhább (2 db)

Mit jelent, hogy a rendesnél nagyobb, puhább uterus a afv. -ban? A nyálkahártyám: 4 mm kicsi egynapos vérezgetés, barnázgatás után. Tüneteim vavnnak

köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Erre mondják azt, h valószinû a terhesség, de manuális vizsgálattal még nem dönthetõ el pontosan. El kell menni Uh-ra és vérvételre és ott biztosat tudnak mondani.

Erre mondják azt, h valószinû a terhesség, de manuális vizsgálattal még nem dönthetõ el pontosan. El kell menni Uh-ra és vérvételre és ott biztosat tudnak mondani.
A kérdező hozzászólása: hüvelyi uh-on nem láttak semmi9t, de szúrkálódik a hasam, meg esténként rosszul vagyok, de a teszt negatív... nem értem
Várj még! Nálam is így volt! Még hüvelyi uh-val is csak annyit látott a doki, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, ami ugye lehet baba is, de mensi is... A tesztek csak 6 hetes terhesen lettek pozitívak. Nálam is azonnal jelentkeztek a tünetek, ezért is mentem dokihoz, aki egy héttel késõbbre újra visszarendelt.
4 mm az nem vékony egy kicsit?

Az lenne a kerdesem, hogy mit jelent egesz pontosan a következö: Kolp: ép hám Bv. : Rendesnél nagyobb, puhább uterus Vuh. :Uterusban egy 4mm geszt zsák, szabályos szik hólyag. Korábban szekunder amenorrheam volt ez jelenthet e veszelyt?

Legjobb válasz: Kolp=kolkoszkóp, az a mikroszkópszerû mûszer amivel a doki bekukucskál és megnézi a méhszájat. Az ép hám azt jelenti, hogy a méhszájon nincs semmi kóros látható elváltozás. bv= betapintásos vagy más néven manuális vizsgálat. Az átlagosnál puhább és nagyobb méh. Ultrahang vizsgálat: méhben 4 milliméteres gesztációs gyûrû. A terhességbõl ez amit elõször lehet látni az ultrahangon. A szikhólyagból lesz majd a baba.

Kolp=kolkoszkóp, az a mikroszkópszerû mûszer amivel a doki bekukucskál és megnézi a méhszájat. Az ép hám azt jelenti, hogy a méhszájon nincs semmi kóros látható elváltozás. bv= betapintásos vagy más néven manuális vizsgálat. Az átlagosnál puhább és nagyobb méh. Ultrahang vizsgálat: méhben 4 milliméteres gesztációs gyûrû. A terhességbõl ez amit elõször lehet látni az ultrahangon. A szikhólyagból lesz majd a baba.
A kérdező hozzászólása: Ez a diagnozis normális, ha az orvos 5 hetes terhességet állapított meg? Elsö baba és nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen:)
a secunder amennorrhea azt jelenti hogy másodlagos vérzéskimaradás.. álltalában terheseknél irják. az 5 mm-s zsák meg a ..zsák, de még nem látnak benne babát, mert kicsit, biztos vissza kell menned még uh-ra nem? a Kolp: az a méhszáj. Vuh: vaginális uh hüvelyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!