Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, a pasid (143 db)

Ez mit jelent? A pasim ezt kuldte sms-ben egy hete, azota nem hallani rola

Aquila non captat muscas.

Legjobb válasz: A sas nem kapja el a legyeket. Innentõl te jössz. :-)

A sas nem kapja el a legyeket. Innentõl te jössz. :-)
A nagyok nem foglalkoznak kis dolgokkal.
A sas nem kapkod a legyek után, egészen pontosan. Valszínúleg megelégelte hogy játszol vele....
A sas nem kapkod legyek után. Latin óra a suliban, mondjuk nem lébecolni kéne, hanem tanulni...
manapság melyik suliba van latin óra?-.-
például Pakson, a gimiben? :D
nem mindenki jár oda :D

Lányok, ha ír nektek egy fiú facen hogy szeretne megismerni, és mindig csak ő ír nektek ti pedig neiki nem ez mit jelent? Azt hogy nem vagytok rá kíváncsiak vagy azt hogy mivel ő a pasi ezért keressen ő titeket?

Legjobb válasz: Hát engem akkor inákbb az, hogy nem vagyok rá kíváncsi, de amúgy én úgy szoktam hogy ha érdekel, hogy 10-bõl 2x én írok neki. Õ a pasi keressen. :) De azért én is írok neki.

Hát engem akkor inákbb az, hogy nem vagyok rá kíváncsi, de amúgy én úgy szoktam hogy ha érdekel, hogy 10-bõl 2x én írok neki. Õ a pasi keressen. :) De azért én is írok neki.
Szerintem a pasi dolga kezdeményezni, de ha valaki nem ír vissza egy srácnak az szinte biztos hogy nem érdekli õt..
Szerintem jelen esetben az elsõ, vagyis nem érdekled. Az már csak kifogás, hogy a fiú kell mindig kezdeményezzen. Mindezt lányként mondom. :)
Annak mi értelme hogy a fiúk kezdeményezzenek üzenet írásnál??? ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam pedig már elég sokat hallottam ...
Vannak ilyen csajok tényleg, akik azt várják hogy a pasi kezdeményezzen de ez gáz. Szerintem az a jó ha természetesen kezeli valaki. De sok csaj ilyen köntörfalat állít hogy a "pasinak kell kezdeményezni" meg egyéb kifogások, ugh. Amúgy meg nem tudhatod. És nem is tudod meg addig amíg nem találkoztok. Akar e találkozni? ha mindig hárít akkor nem érdekled. De élõben ez jobban kiderülne.

Mit jelent, ha a pasi csak állandóan a szemembe néz? Mit jelentenek a pasik különböző nézései ( ha lágyan néz, vagy ha koncentrálósan )

Köszönöm.

Legjobb válasz: Errõl ez a vicc jutott eszembe, tökéletsen példázza a valóságot: Szeretkezés után Nõ: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon mirõl gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal... Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?

Errõl ez a vicc jutott eszembe, tökéletsen példázza a valóságot: Szeretkezés után Nõ: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon mirõl gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal... Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
Lágy nézés: jó volna egy sör. Koncentrált nézés: hej, de milyen jó volna most egy sör!
kb azt, h: "Szarni kell"
A viccet ismerem, de még mindig jó. A kérdezõnek meg. Örülj neki! Nincs takargatnivalója, vagy magabiztos, vagy õszinte! A koncentrálós nézésrõl két dolog jut eszembe mindig. 1. Az egyik haver mindig megkérdezte ilyenkor. hogy sz*rni készülsz? 2. Az exem meg csak annyit mondott mindig, "látszik, hogy forognak azok a fogaskerekek. Nem akarod megolajozni õket, mert nagyon csikorognak. " :D
Lágy nézés- tetszel KOncentráló- milyen lenne barát/barátnõként

Egy fiú/pasi/férfi számára mit jelent a kihívóan nőies öltözködés?

Nemrég megismerkedtem egy sráccal, aki 1beszélgetés alkalmával azt mondta,neki az olyan csajok jönnek be, akik kihívóan és nőiesen öltözködnek..Érdekelne,hogy a pasik számára ez az öltözködési stílus mit takar??

Legjobb válasz: Kihívó = mélyen kivágott felsõ, rövid szoknya, magassarkú De úgy is lehetsz nõies, ha nem öltözködsz kihívóan.

Kihívó = mélyen kivágott felsõ, rövid szoknya, magassarkú De úgy is lehetsz nõies, ha nem öltözködsz kihívóan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, de én nem akarok kihívóan öltözködni, csak érdekel, hogy a leendõ barátomnak mi az ideálja..
Leendõ barát? Pf. Azt jelenti hogy a k*rvásan öltözõ nõket szereti. Ez azt jelenti hogy nem csak legeltetné rajtuk a szemét meg fantáziálna róluk, hanem nyitott flörtre is vagy akár egyébre. Ne lepõdj meg ha veled sétálva majd más nõket fog nézegetni aztán meg el is titkolni ezt.

Mit jelent a "get past" kifejezés?

Legjobb válasz: "elmúlik" (valami)

"elmúlik" (valami)
De mi??
Esetl. szövegkörnyzet(?)!
Szövegkörnyezettel egyszerûbb lenne, da valószínû, hogy "túlesni rajta" jelentése lehet.
Ragadd meg a múltad!
Ha leírnád hol fordult elõ akkor meg tudnám mondani.

Hmm. Ezt megint nem értem. Mit jelent ez pasi nyelven? Mert aki a másiknak közömbös ilyet nem mond neki. ugye?

Van egy srác ismerjük egymást5éve de még semmi nem történt köztünk csak szívtuk egymás vérét...:D De most tegnap este még is ilyeneket mondott: Õ is tudna bunkózni mint a többi srác velem de hozzá f?zte hogy:Nem én vagyok az akivel ezt megteszi....Mert pont én nem érdemlem meg t?le..:)Meg hogy nagyra becsül és hogy nem akárki vagyok a szemében..!

Legjobb válasz: "Legyünk barátok!" :D Nyugi, csak vicc, lehet, hogy még esélyed is van.

"Legyünk barátok!" :D Nyugi, csak vicc, lehet, hogy még esélyed is van.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:53 ez nagyon aranyos volt! :D :D :D
Gondolkozz. A fiú megdicsérte a személyiségedet, a viselkedésedet. Ezen ne változtass. Ha rögtön tudatod vele, hogy akarsz tõle valamit akkor az egész a szexrõl fog szólni. Ehelyett inkább törekedj arra, hogy elégszer találkozzatok ahhoz, hogy beléd szeressen. Nincs annál kiábrándítóbb, mint egy könnyen jött siker. Ja igen, fiatal a fiú, hány évesek vagytok?
mond el neki te is hogy miért bírod, de ne rögtön azzal kedz, hogy te többet is akarnál.
Azt jelenti, h nem bunkózik veled, mert nem érdemled meg, nagyra becsül, és nem akárki vagy a szemében :P Mi férfiak magyarul beszélünk, nem úgy mint ti nõk :P
Hidd el, lenne esélyed nála, ha ilyeneket mond. Utalgathatsz neki arra, hogy benne lennél vele egy kapcsolatban, vagy valami hasonlót. Szerintem kb 99% hogy õ is benne lenne..:)
Hintsd el neki valahogy, hogy te benne lennél többen is barátságnál, és meglátod mit reagál.
A kérdező hozzászólása: Én szeretnék többet is(Nagyon)!! De áhh..nem látom esélyét pedig nagyon el vagyunk meg állandóan ilyeneket mond..=D
Sokra tart, tisztel, azért nem bunkózik veled.
A kérdező hozzászólása: én 20 a srác 28... a lényeg hogy nagyon szeretnék többet tõle köszönöm a válaszokat remélem sikerülni fog!

Mit jelent, mit gondol a pasi, amikor azt mondja, hogy (. )?

...de rég hallottam a hangod! (1 hónapig csak 2x hallott az utcán köszönni, utána telefonon) (ez azt jelentené, hogy örül hogy hall?) ...meggyõzheted xy-ékat a bájaiddal, aranyos arcoddal és hangoddal (bájosnak tart?) ezek vehetõk flörtölésnek?

Legjobb válasz: *(...) csak törölte a többi pontot.

A kérdező hozzászólása: *(...) csak törölte a többi pontot.
Mindjárt kiírom új kérdésbe, hogy mit jelent az, ha egy csaj kiírja ezt: "Mit jelent, mit gondol a pasi, amikor azt mondja, hogy (. )?" Remélem érthetõ voltam .
nalam azt jelenti, hogy örülök, hogy hallom a hangod, es, hogy dumalhatunk.
...meggyõzheted xy-ékat a bájaiddal, aranyos arcoddal és hangoddal (bájosnak tart?) Nem, nem tart bájosnak. a Bájaiddal kifejezést a csöcsökre meg a p*csára szokták érteni. Tehát gyõzd meg xy-t, úgy hogy r*banckodsz elõtte. Ez ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: ez utóbbi lehetõség biztos hogy nem, mivel nõrõl volt szó. meg amúgy sem..

A normális pasi fogalma mit jelent a mai lányoknál?

Az, hogy legyen rendes?

Legjobb válasz: Hidrogénezet haju átfurt fülû csõgatyás suttyó aki egész nap az utcákon cselleng mert [email protected] bemenni suliba... jah és pénze is van sok sok sok...

Hidrogénezet haju átfurt fülû csõgatyás suttyó aki egész nap az utcákon cselleng mert [email protected] bemenni suliba... jah és pénze is van sok sok sok...
Õszinte, hûséges, segítõkész, intelligens, megbízható, van önbizalma, határozott, nem hagyja magát á[email protected], észreveszi a normális lányokat is, meg tudja különböztetni melyik a hebrencs cafka és melyik a komoly, valamire való nõ.
ma 13:22 ha ez az állításod igaz lenne akkor nem lenne most annyi mûmájer köcs*g az utcákon. Szóval hidd el a mai tizenéveseknek ez az sp-alkat a vonzó. Amelyikben erö annyi sincs, mint a kétnapos szódában, de a pofája akkora, hogy a legújabb fejlesztésû katonai tank is röhögve átférne rajta.
ahogy a 2. leírja
Jézusom ilyeneket kérdezel, neked se lehet sok fogalmad az egy párkapcsolatról.
igaza van az elöttem szólónak. Ez a stílus is egy újabb amerikából átvett b*ziság, mint a "helovín" nem kéne amerikát majmolnunk, mert Európában is vannak sokkal elfogadhatóbb követhetõbb példák is. A tv tele van az ilyen sikersorozatokkal meg szappanoperákkal, aho la csunya lányból szép lesz és ö lesz a szupergazdag szupersztár. Ez mind mind mese... mint ahogy ez a páwa dolog se más, csak az amerikai tinisztárok majmolása. Ugyanebbe a kategóriába tartozik, mint mondtam a "helovín" a "dábsztepp" és az összes ehhez hasonló hülyeség..
Ne csaljon meg, fogadjon el úgy ahogy vagyok. Kb. ennyit várok el.
En egyebkent ugy gondolom, hogy ez korosztalyonkent valtozik, a mai tizenevesek nagy resze "erdekesen" latja a dolgokat, de ezt most hagyjuk. En 22 evesen, föiskolai hallgatokent a következökeppen latom: Nekem tenyleg fontos az intelligencia (itt nem okoskodasra es zsenialitasra gondolok, hanem atlagos müveltsegre, es erdeklödesre dolgok irant, pl. törtenelem, irodalom, müveszetek stb.), ezek utan jön a hatarozottsag, es itt nem a kamu vagizos mü-macsosagra gondolok, csupan arra, hogy tudjon nemet mondani (akar nekem is), es ne legyen befolyasolhato. Ezen felül legyenek celjai, tervei, es legyen realista, bar ez szerintem a felsoroltakkal mar gratiszba jar. :) Erzelmi intelligencia szintjen pedig fejlödökepes legyen (ez egy eleten at tarto folyamat, en is fejlödök), es hüseges. Nagy vonalakban ennyi. Elsöre lehet soknak tünik, de ha belegondolsz, ezek valamilyen szinten összefüggnek.
Legyen helyes, kedves, vicces és okos:D Ezenkívül legyen jó családi háttere:)
A kérdező hozzászólása: Milliomos pasira vadászó pitsa vagy tudod-e? Az mit jelent nálad, hogy legyen jó családi háttere. Az ln édesapám már nem él. Ezzel mi a gondod?
Határozott, férfias, figyelmes, hûséges. legfontosabb, hogy ne legyen páva!
A jó családi háttér alatt gondolom az anyagiakat érti a kis ribi
Igen, az anyagiakat...de nem arra gondoltam, hogy húú de gazdag legyen! Csak arra hogy ne legyen szegény.
A kérdező hozzászólása: Ne legyen szegény, vagyis legyen 20 on évesen 20 milliós lakása ami sajátja, 5 milliós autója.
nem tudom, utolsó.. nekem nem ilyen a pasim :) szerencsére.. és az exem se volt ilyen..
meg mert 21 vagyok :D hat, kérdezõ, a kocka fiúkkal meg az a baj h azok kicsit antiszocialisak :S nem mind.. de a legtöbbjük nem tud bánni a lányokkal :S
ne csaljon meg, ne legyen drogos.. ennyire korlatozodott.. :DD
A kérdező hozzászólása: Pf. ez gáz. Mert itt minden lány írja, hogy legyen, okos, megértõ, kedves, hûséges. Most két szék közé estem, mert itt ti azt mondjátok legyen hidrogénhajú menõ fa.zi, a lányok akik ide írnak meg azt írják, hogy legyen kedves stb.
hany eves vagy? :D 15? akkor megértem ezt a felfogást.. elõször is, a rendesség nem a hidrogénezett hajnal kezdodik, masreszt, ez sztem csak 1 poen volt a válaszolo részérõl :DDD
A kérdező hozzászólása: Mondjuk szerintem nincs olyan lány, aki hidrogénezett hajú pasasokkal járna, mert az nagyon bu.isnak tûnik a lányoknak nem?
Szerintem szét kell választanunk a dolgokat - Mit mondanak errõl a lányok? - Mit gondolnak errõl a lányok? - Mit csinálnak végül a lányok?
A kérdező hozzászólása: És mit csinálnak a lányok? Mert azt én sem nagyon látom, hogy a szemüveges, okos, rendes, kocka fiúkkal járnának. Zömében mind ezeket a divatfiúkat látok kézen fogva lányokkal. De akkor minek írják le ide, hogy rendes pasi kell nekik? Nem tudok az egészen kiigazodni. Mert azt én sem hiszem, hogy az lenne a rendes pasi, aki ilyen Sp forma divatfiú, iszik, cigizik, köpköd, káromkodik stb.
ma 13:29 van ez a kifejezés "népszava" ez a tinikorban nagyon jellemzõ tud lenni. Amikor nem a "szívük által" bár tizenéves korban nevetséges ilyenröl beszélni de az egyszerûség kedvéért, szóval nem a szívük által választanak, mert azt a barátaik/barátnõik 75% ban lehurrogják, és inkább mennek a pletyka után, amikor mindenki olyan szívesen játsza a kerítõt, mert kivül állóként baromira pontosan tudja, hogy miylen nõ kell neked.
hat nem tudom, de én hányok az olyanoktól :D
ma 13:43 mert te még nem vesztetted el a józan ítélõképeeségedet. Reméljük nem is fogod.
Nem. Csak ne legyen nagyon szegény, szal háza legyen. Ennél jobban nem tudom elmesélni..Szóval ne legyen gondja apénzel, mind 1 hagyjuk mit beszélek én itt(?) még csak 14 vagyok!!!
behálozás vagy meg prücskölés
lehetne olyan is, hogy "X-et eddig 3-an fröcskölték le".
Az angol poke (bökés) kiejtése olyan mint a pók szóé. Lényegében ez a bökésnek számít. Csak itt nem azt mondják hogy megbökte, hanem poke-olta - pókolta.
akkor én tul régimódi vagyok a pokolást én másképtudom de hát az ember mindig tanul
Lehet a csaj-megpakolásra gondoltak. :D

Ez mit jelent a pasiknál? Elsősorban pasik válaszát várom de lányok is írhatnak ha van ötletük.

A barátommal pár hete szakítottunk. Az elején még könyörögtem neki hogy próbáljuk meg, változzunk meg stb de akkor mindig lerázott. Azóta gondolkoztam és rájöttem hogy nem fogok könyörögni egy pasinak se. Amióta meg mondtam neki ezt és hogy nem érdekel mit csinál mostantól azóta nagyon megváltozott. Nézegeti a dolgaimat myvip-en hogy milyen komikat kapok meg a képeimet, msn-en a személyes üziket állandóan olvasgatja és képes rám írni csak azért hogy megkérdezze kinek szól. Pár napja csak azért rámírt hogy elmondja délután megy hozzá egy csaj és bemásolgatja nekem hogy miket írnak neki a lányok. ha azt írom neki hogy bocsika de másnak másold be ezeket mert engem nem érdekel akkor megsért?dik és letilt aztán ha kiírok egy személyes üzit azonnal feloldja a tiltást és megkérdezi kinek szól. Na most a kérdésem az lenne hogy mi baja van ennek a pasinak?? beteg vagy féltékennyé akar tenni vagy akar még valamit??

Legjobb válasz: Biztosan féltékennyé akar tenni, de ez már gyerekes amit csinál. Leginkább egy lányát féltõ apához hasonlít :S Én is pár hete szakítottam a barátnõmmel, ugyanígy leráztam, bár finoman. Mindig kiírja hogy (L)SZERETLEK GERGÕ :D (L) hát felõlem írja. Én csak örülök annak, ha elfelejt és nem okozok neki több fájdalmat, de igazából szerintem csak azért írja, hogy féltékeny legyek. Mondd meg a fiúnak, hogy hagyjon békén, mert ez a te magánéleted. És ha megsértõdik? Akkor sértõdjön, ne törõdj vele. Myvipen pedig beállíthatod, hogy csak ismerõsök lássák a képeidet és azok hozzászólásait, õt meg egyszerûen visszautasítod, mint baráti ismerõs. Sajnos más megoldás nem hiszem hogy létezne :( Hány éves vagy? Ez kortól is függ. Remélem sikerült valamennyit segítenem! 14/F

Biztosan féltékennyé akar tenni, de ez már gyerekes amit csinál. Leginkább egy lányát féltõ apához hasonlít :S Én is pár hete szakítottam a barátnõmmel, ugyanígy leráztam, bár finoman. Mindig kiírja hogy (L)SZERETLEK GERGÕ :D (L) hát felõlem írja. Én csak örülök annak, ha elfelejt és nem okozok neki több fájdalmat, de igazából szerintem csak azért írja, hogy féltékeny legyek. Mondd meg a fiúnak, hogy hagyjon békén, mert ez a te magánéleted. És ha megsértõdik? Akkor sértõdjön, ne törõdj vele. Myvipen pedig beállíthatod, hogy csak ismerõsök lássák a képeidet és azok hozzászólásait, õt meg egyszerûen visszautasítod, mint baráti ismerõs. Sajnos más megoldás nem hiszem hogy létezne :( Hány éves vagy? Ez kortól is függ. Remélem sikerült valamennyit segítenem! 14/F
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok a pasi 17. Tulajdon képpen nem akarom elhajtani mert elég csúnyán bánt velem az utóbbi idõkben és szeretném látni ahogy szenved. Most egy kicsit tetszik ez nekem hogy mindig azt lesi mi történik velem csak nem tudom mit akar vagy hogy akar e valamit. Kicsit szánalmas az hogy mindig bejelenti hogy mikor hova megy meg kivel és még be is másolja nekem amit írnak neki. Ha szakított akkor mminek kell ezt csinálni?? meg mondtam nekii tegnap hogy másnak másolja be hátha nagyobb sikere lesz mert engem nem izgat erre annyit írt hogy jó akkor csõ és letiltott. aztán kiírtam valamit szeméélyes üzinek és egyböl írt hogy kinek szól. Néha már idegesítõ de viszont néha örülök neki hogy kinlódik. megérdemli
Ha nem akarsz tõle semmit, akkor fejezz be mindenféle komunikációt vele, mert így sosem lesz vége!Így csak ezeken a dolgokon rágódsz!Se telefonra , msn, sms, stb ne reagálj mert sosem hagyja abba!Fiatal férfiaknál elõfordul ez, hosszú lenne magyarázni....menõ akar lenni elötted stb, meghogy talán hogy mit vesztettél, milyen szuperpasit..kitudja..és lehet hogy azthiszi hogy te vissza mész majd hozzá mégis és akkor õ "irányít "mindent...fene tudja..de azután egy szavad sem lenne abban a kapcsolatban...szinte úgy jönne ki hogy örülj hogy vele lehetsz...hisz neki lehetne millió más csaja is...hm...talán ilyesmi...a jelenlegi élettársam aki 20 éves, és a volt pasija is szintén annyi, hasonlókat csinált.....de a párom nemfoglalkozott vele így abbahagyta!Zárd le ezt magadban, fiatal vagy!Lehet sok pasid, ilyenkor ne ragadj le egynél...tapasztalj...vannak különbek is nála...és mondom ha reagálsz a dolgaira soha nem lesz vége! Elõre kell nézni nem hátra!Rengeteg pasi van!Nézz körül! 34/F
Szerintem dühös valamiért a kapcsolatotokból és így akarja kiélni magát. Jobb lenne megbeszélni mi is a baja pontosan. Próbáljatok megoldást találni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek megint rám írt msn-en hogy neki szóle a kiírás.... Miért is nem lepõdök meg :S Megint csak olyanokat mondott hogy mennyi csaj felveszi msn-re meg örül hogy tud válogatni és azt mondta hogy reméli ha lesz barátnõje akkor nem fogok neki kersztbe tenni:@ Ezzel a mondattal nagyon felhúztam magam. Miért tennék neki kersztbe?? Meg írtam neki hogy engem nem érdekel milyen barátnõi lesznek meg hogy mit képzel hogy ilyet feltételez rólam. Aztán megint elkezdte mondani hogy majd pár óra múlva lesz mert megy valakihez. Nem értem hogy minek jelent be ilyeneket ha vége. Féltékennyé akar tenni vagy csak bunkó?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!