Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, a méh teljesen (3 db)

Mit jelent, ha tapintás alapján a méhem teljesen lent van és úgy érzem, mintha zárt lenne?

Dec. 26- kán voltam egyutt a párommal , mivel babát szeretnénk azokon a napokon 2- naponta voltunk egyutt...Lehetséges, hogy a zárt méh azt jelenti, hogy vlmi beindult ??

Legjobb válasz: Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE,és megtalálod a válaszokat.

Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE, és megtalálod a válaszokat.

Mit jelent, ha a méh teljesen üres, az orvos nem lát semmit?

Egy hete késik a menszeszem. Ezek szerint nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Azt hogy nem vagy terhes! A menszeszed mástól is késhet! Erre nem mondott semmit a dokid? Ha nem akkor keress fel egy másikat! Amúgy meg ilyenkor vér vagy vizeletvételre szoktak küldeni mivel a HCG hormon kimutatható belõle és nem mindig látja meg a doki a babát. egy 17 hetes kismama:)

Azt hogy nem vagy terhes! A menszeszed mástól is késhet! Erre nem mondott semmit a dokid? Ha nem akkor keress fel egy másikat! Amúgy meg ilyenkor vér vagy vizeletvételre szoktak küldeni mivel a HCG hormon kimutatható belõle és nem mindig látja meg a doki a babát. egy 17 hetes kismama:)
Ja ha nincs megvastagodott nyálkahártya akkor biztos hogy nem vagy terhes! Sajnálom ha szeretted volna:( De mindenképp menj másik dokihoz Szerintem! egy 17 hetes kismama:)
A megvastagodott méhnyálka alkalmas a megtermékenyi´tett pete befogadására.Ez vagy leválik, e´s menstrua´lni fogsz, vagy a pete beágyazódik. Ha már egy hete ke´sik, akkor ma´r valamit kelene la´tni az uh-n.De már teszt is kimutatná. 26hetes kismama.
Azt, hogy nem vagy terhes, de nem is fog megjönni egy ideig, mert akkor meg lenne vastagodva.

Ma voltam orvosnál azt mondta fiatal terhes lehetek, mert nem látta teljesen (hátrahajló a méhem). Uterus nagyobb benne széles endoterium (18mm) látható, benne 7mm-es felritkulás van. Ez mit jelent pontosa? Jók a méretek? Nincs gond?

Kb hány hetes terhes lehetek?Neten kiszámoltam 6-7,de akkor miért nem látja jól?

Legjobb válasz: talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól,, de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.

talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól, , de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.
Nekem is igy volt az elsõ erhességemnél, 7 hetesen semmit nem látott az orvos, viszont a teszt szerint terhes voltam. Majd a 9. héten kellett vissuzamennem, és akkor má szívhang is volt, és látta a magzatot. gond biztos nincs, mert akikor véreznél, görcsölnél, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!