Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, a gumi elektronikusan tesztelt (2 db)

Az mit jelent, hogy a gumit elektronikusan tesztelik?

Legjobb válasz: azt hogy a gumit elektronikusan tesztelik.

azt hogy a gumit elektronikusan tesztelik.
Elektronikusan.
A kérdező hozzászólása: de hogy?:D
Milyen gumit? Autógumit, rágógumit, kotont? Ahelyett, hogy beírtad volna a keresõbe és megkaptad volna rá a választ, feljössz ide. Gratula.
A kérdező hozzászólása: Ha megnézed a kategóriát, akkor meglátod, hogy a kérdés a fogamzásgátlás témában írtam ki.Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy ti autógumival védekeztek!:)
[email protected] kiírnak egy tök normális kérdést, és a sok tapló lehurrogja. Huhh wazz, Magyarország így szeretlek! Egyébként kedves kérdezõ, Én nem tudom a kérdésedre a választ. :)

Mit jelent, ha a gumi elektronikusan tesztelt?

Legjobb válasz: A gumit az aktus után lehet ellenõrizni, hogy vizet bele és nézni hogy szivárog -e. Mivel a gyárban nem lehet minden gumit feltöltögetni vízzel, mert akkor már nem is mûködne, ezért elektronikus módon ellenõrzik a csomagolás elõtt nem-e sérült és biztonsági okokból szériánként néhányat alaposan megvizsgálnak.

A gumit az aktus után lehet ellenõrizni, hogy vizet bele és nézni hogy szivárog -e. Mivel a gyárban nem lehet minden gumit feltöltögetni vízzel, mert akkor már nem is mûködne, ezért elektronikus módon ellenõrzik a csomagolás elõtt nem-e sérült és biztonsági okokból szériánként néhányat alaposan megvizsgálnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!