Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, 5 nap (31 db)

IC eléri a nap trigonját az 5 házban. Mit jelent az IC mit a trigon és mi jelentése az 5. háznak?

Legjobb válasz: IC-Intercity Nap-Budapest trigon-fejpályaudvar 5.ház-5.állomás Vagyis: Tiszavirág Ic érkezik Szegedrõl az 4. vágányra. A vágány mellett kérjük vigyázzanak!

IC-Intercity Nap-Budapest trigon-fejpályaudvar 5.ház-5.állomás Vagyis: Tiszavirág Ic érkezik Szegedrõl az 4. vágányra. A vágány mellett kérjük vigyázzanak!
Egyáltalán honnan való ez a mondat? Mert, így hirtelen egy vasúti feladványra tippeltem :D IC- Inter City :D

A 23. napon barnázok, mit jelent ez? 5 nappal ezelőtt volt peteérés. Ez mensi előszele?

Legjobb válasz: szia ha 5 nappal ezelõtt volt peteérésed akkor mensihaz még korai ha csak nincs valami hormon problémád úgy mint nekem, de lehet beágyazódás jele is de ez nem 100%

szia ha 5 nappal ezelõtt volt peteérésed akkor mensihaz még korai ha csak nincs valami hormon problémád úgy mint nekem, de lehet beágyazódás jele is de ez nem 100%
Ha 5 napja volt a peteérés, akkor pont a beágyazódásnál tartotok, amennyiben baba van. Sokaknál elõfordul a barnázás ilyenkor (persze nem törvényszerû). Szóval lehet, hogy épp a babócátok költözik bele az új otthonába az elkövetkezõ 9 hónapra. :-) Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Eszem a barátcserjét lehet hogy ez bekavart?

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .

Ha már pé után 4-5 nappal mensi-szerű érzéseim vannak, az mit jelent? Baba-projekten vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem semmit sem jelent. Lehet pszichésen is. Biztosat a teszt fog mondani, leghamarabb az együttlét után 14 nappal! :) Drukkkolok!!

Szerintem semmit sem jelent. Lehet pszichésen is. Biztosat a teszt fog mondani, leghamarabb az együttlét után 14 nappal! :) Drukkkolok!!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi! Tudod, ha rosszat nem jelent, nekem már az is jót jelent :)

Magas prolaktin (6. napon 35.2), magas progeszteron (17 napon 30, 5), alacsony esztradiol (17 napon 50, 3) mit jelent?

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat. Ez az elsõ, de még van egy, a 21. napon, csak annak még nincs meg az eredménye. A háziorvosomnál voltam ezekkel közben, õ azt mondta, hogy ha helyrerakjuk a prolaktint, a többi is helyreáll. Nagyon remélem... Azért kíváncsi vagyok, mint mond az endokrinológus, de hozzá csak e hónap 23-án megyek vissza, a 21. napi eredményeimmel. Nagyon izgulok...

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ez az elsõ, de még van egy, a 21. napon, csak annak még nincs meg az eredménye. A háziorvosomnál voltam ezekkel közben, õ azt mondta, hogy ha helyrerakjuk a prolaktint, a többi is helyreáll. Nagyon remélem... Azért kíváncsi vagyok, mint mond az endokrinológus, de hozzá csak e hónap 23-án megyek vissza, a 21. napi eredményeimmel. Nagyon izgulok...
Én csak a magas prolaktinról tudok, hogy az meggátolhatja a teherbe esést. A prolaktin felelõs a tejelválasztásért, akinek nagyon magas, elõfordulhat, hogy szivárog a cicije. Gyógyszerrel be állítható, nem vészes. A többit sajnos nem tudom.
igaza van az elõttem szólónak de én még kiegészíteném annyival hogy a progeszteron szint ha magas akkor az sárga test problémára utal de gyógyszerrel kezelhetõ , a tesztoszteron szinted jó , mert az általában a magas progeszteronnal együtt szokott lenni a tesztoszteron pedig a férfi hormontermelõdésért felelõs de az esztradiol ha alacsony mit jelent abban ne haragudj de nem tudok segíteni. Most csináltak elõször labort nálad? Csak azért kérdezem mert ha nem van e összehasonlítási alap.
Szia. Voltál endokrinológusnál? Mit mondott. Képzeld nekem is kiderült hogy magas a prolaktin aszintem 500 helyett 576.1 és kaptam rá bomockriptint , remélem segít és hogy ez miatt nem sikrült, de inkább te mesélj mi ujs veled?
Ui bocsika azt elfelejtettem hogy a 2. válaszoló voltam most is és az elöbb is. :-)
Ha eléri a 9999-et kezdõdik elõlrõl (0001, 0002....). Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, de ez biztos?
Biztos
100%, hogy így van. Nem lesz a használhatatlan a gép, ha eléri. Szimplán újrakezdi a számlálást (max új könyvátar készít az SD kártyán, de valamelyik gép 1000 képenként is újat csinál).

4 napja fáj a torkom elviselhetetlenül. Voltam ma reggel dokinál és azt mondta, hogy mandula elhalás, most 5 napon keresztül kell, napi 2 injekcíot kapnom.Most ez mit jelent, hogy elhalt?

van 1 cicám,gyülöli öt a mostoha apám,azt mondja hogy biztos a cicámtól kaptam el valamit,hogy beszívtam véletlen egy pár szörszálat.ugye ennek semmi köze a cicámhoz?most ki kell majd veni a mandulámat,ha nem gyógyul meg?ja,és fenicilint kapok injekvíoként.alig tudok enni,annyira fáj,inni sem tudok.mit csináljak?

Legjobb válasz: A nõvéremnek is mindig fájt a mandulája, õ Aloe Verát szedett valamilyen foghagymás tablettát és azóta nem is fájt a mandulája. Azt nem tudom, hogy a cicádnak köze van-e a betegséghez, de szerintem próbálj ki valamilyen növényi eredetü szereket, lehet segítenek. Mihamarabbi gyógyulást!

A nõvéremnek is mindig fájt a mandulája, õ Aloe Verát szedett valamilyen foghagymás tablettát és azóta nem is fájt a mandulája. Azt nem tudom, hogy a cicádnak köze van-e a betegséghez, de szerintem próbálj ki valamilyen növényi eredetü szereket, lehet segítenek. Mihamarabbi gyógyulást!

Mit jelent a mensi előtt 5-6 napig tartó barna-bordó pecsétlés és hasi görcsölés? 4-5 éve minden hónapban ilyen.

Minden mensi el?tt 5-6 napig barna-bordó pecsételésem van. Évek óta. Voltam hormonvizsgálaton, nem találtak semmit. Több orvosnál is voltam és szerintük semmi bajom. Van akinél ilyen a menstruáció. Akkor fogadjam el, hogy nálam ez a természetes? Van akinek ilyen volt és teherbe tudott esni? Állitólag egyik orvos szerint szülés után elmúlik.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy meg fog jönni. A menstruációs vérzés színe/állaga nincs kapcsolatban a teherbeesés valószínûségével. (egy medikus)

Azt jelenti, hogy meg fog jönni. A menstruációs vérzés színe/állaga nincs kapcsolatban a teherbeesés valószínûségével. (egy medikus)

Hüvelyi nyilallások? Aggódjak vagy ne aggódjak, mert 2-3 napja érzek nyilallást a hüvelyemben. És nem csak egyet-egyet, hanem mondjuk 5 percig folyamatosan, és kb 3-4 szer egy nap. Mit jelent ez? Kinyílik a méhszájam? Bár nem hiszem h azt így érezném

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Én 36 és szintén elég gyakran érzem a szurkálásokat. Sokszor összefüggésbe tudom hozni a babám mozgásával, de van amikor nem. Annyit vettem észre, hogy csak akkor szúr, ha mozgok is. Nyitva vagyok már egy ujjnyira, de szerintem nem ettõl, mert az egész úgy kezdõdött, hogy éjszaka nagyon fájt a hasam, meg sem tudtam mozdulni, aztán reggel megláttam a nyákdugót, vagy egy részét. Akkor már sejtettem, hogy nyitva vagyok. Aztán az orvos is megerõsített ebben. A nyilallásokat én úgy veszem, hogy ezek a terhesség velejárói, a baba nyom valamit, na meg ugye kezd beilleszkedni a helyére :) Remélem tudtam segíteni!

Hány hetes vagy? Én 36 és szintén elég gyakran érzem a szurkálásokat. Sokszor összefüggésbe tudom hozni a babám mozgásával, de van amikor nem. Annyit vettem észre, hogy csak akkor szúr, ha mozgok is. Nyitva vagyok már egy ujjnyira, de szerintem nem ettõl, mert az egész úgy kezdõdött, hogy éjszaka nagyon fájt a hasam, meg sem tudtam mozdulni, aztán reggel megláttam a nyákdugót, vagy egy részét. Akkor már sejtettem, hogy nyitva vagyok. Aztán az orvos is megerõsített ebben. A nyilallásokat én úgy veszem, hogy ezek a terhesség velejárói, a baba nyom valamit, na meg ugye kezd beilleszkedni a helyére :) Remélem tudtam segíteni!
Elmondom az én esetemet. Az elsõ babánkkal az elejétõl fogva éreztem. Említettema dokinak, aki azt mondta, ha ilyesmit érzek az általában arra utal, hogy nyúlnak a méhszalagok, és rendezõdik át a testem odalent. Tulajdonképpen egyre ritkábban kezdtem érezni a 20. hét környékén, de azért volt néha. Ha volt is, nem igazán aggódtam, hisz arra gondoltam amit a doki mondott. 32. héten vették észre, hogy kinyílt a méhszájam 2 ujjnyira. Azóta sem tudom, hogy a nyilalások amiket éreztem arra utaltak-e, végülis már mindegy is, de kinyílt. Úgyhogy ha mész dokihoz, ezeket mindenképpen említsed meg. Ha a terhesség elején jársz, akkor azért nem kell túlaggódni (mert én most lehet hogy egy vagyok a sok közül, és nem ijesztgetni akartalak) - mert az elején a növekvõ méh tényleg produkálhat ilyen nyilallásokat!
A kérdező hozzászólása: 17.hét, csak korábban még nem volt ilyen, azért érdeklõdtem. köszönöm a válaszokat!
Engem végig kísértek ezek a nyilallások, és idõben szültem, sõt még akkor sem tágultam. Nyugi, ne aggódj.Ez normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!