Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, 5 (381 db)

A petezsákom 4 szer 5 mm-es! Ez jó? Mit jelent? (5 hetesen voltam)

Így még sehol sem hallottam.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon egyszerû, képzeld el, mintha egy tojásalakú valami lenne, aminek van hosssza, és szélessége.Ez a 2 méret.Ez még olyan pici(kezdetleges, nem lehet tudni, h jó-e, pár hét, és az embrió is látható már benne, sõt a szívhang is.

Szia! Nagyon egyszerû, képzeld el, mintha egy tojásalakú valami lenne, aminek van hosssza, és szélessége.Ez a 2 méret.Ez még olyan pici(kezdetleges, nem lehet tudni, h jó-e, pár hét, és az embrió is látható már benne, sõt a szívhang is.
4mm *5 mm gondolom. nem 4*5mm! Másra nem tudok gondolni. Nekem az elsõnél csak egy méretet irtak, 2mm, a mostaninál szélességet, és magasságot is! Vagy nem erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Azt írja mindenki, hogy 5 hetesen 13mm vagy 16 mm. Nekem meg? Nem értem!
Második válaszoló vagyok. 5+4 napos voltam amikor még csak a megnagyobbodott méh látszódott. Még petezsák sem volt akkor. Mikor volt az uccsó mensid? És hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Márius 2 az utolsó mensi. Általába 28 naposak, de a múlt hónapban 34 volt.

Gólok száma (goal line) - további piacok (0-0) 2. 0, 2.5 felett. Ez mit jelent, illetve az ilyen fogadásokat, hogyan kell értelmezni?

goal line, fogadás, sportfogadás

Legjobb válasz: Hogy az a fogadás pontosan mit jelent, amit leírtál, csak tippelni tudok, mert nem egyértelmû, melyik számok, írásjelek tartoznak egymáshoz. A (0-0)-ból ítélve ez egy élõ fogadás lenne, 0-0-ás állásnál... Ha maga a fogadástípus így néz ki pontosan: 2.0 , 2.5 felett, akkor ez egy kombinált fogadás. A téted fele arra vonatkozik, hogy a meccsen összesen 2-nél több, a másik fele arra, hogy 2,5-nél több gól lesz. A második résznél, egyértelmû, hogy mikor nyersz: 2 vagy kevesebb gól: veszítesz 3 vagy több gól: nyersz Az elsõ része bonyolultabbnak tûnhet, mert az tulajdonképpen egy 3 esélyes fogadás: 1 vagy kevesebb gól: veszítesz 2 gól: visszakapod a pénzed 3 vagy több gól:nyersz Tehát ez egy olyan fogadás, ami a "2 felett" és a "2,5 felett" esett góloknak a kombinációja. Külön-külön kell értékelni.

Hogy az a fogadás pontosan mit jelent, amit leírtál, csak tippelni tudok, mert nem egyértelmû, melyik számok, írásjelek tartoznak egymáshoz. A (0-0)-ból ítélve ez egy élõ fogadás lenne, 0-0-ás állásnál... Ha maga a fogadástípus így néz ki pontosan: 2.0 , 2.5 felett, akkor ez egy kombinált fogadás. A téted fele arra vonatkozik, hogy a meccsen összesen 2-nél több, a másik fele arra, hogy 2, 5-nél több gól lesz. A második résznél, egyértelmû, hogy mikor nyersz: 2 vagy kevesebb gól: veszítesz 3 vagy több gól: nyersz Az elsõ része bonyolultabbnak tûnhet, mert az tulajdonképpen egy 3 esélyes fogadás: 1 vagy kevesebb gól: veszítesz 2 gól: visszakapod a pénzed 3 vagy több gól:nyersz Tehát ez egy olyan fogadás, ami a "2 felett" és a "2, 5 felett" esett góloknak a kombinációja. Külön-külön kell értékelni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál !
Szerintem rendesen futnak, nem kell állítani rajtuk semmit. Az "5-5-5-15" számok a memória késleltetését állítják be, hogy milyen gyors legyen a memória chippek elérési ideje. A DDR2-es Ramok ténylges sebessége fele akkora mint ami rajtuk jelölve van. "A DDR2 modulok 400, 533, 667 és 800 (sõt már létezik 1000) MHz-es változatokban. Mindkét típus 2 adatot továbbít órajelenként. Ezért a fent említett értékek néveleges órajelek, nem valósak. A valós órajelhez el kell osztani a névleges órajelet kettõvel, a 667MHz memória tulajdonképpen 333MHz-en dolgozik." 5-5-5-15 @ 333 MHz - az alap késleltetési ideje a Ramodnak. A "4-4-4-12 @ 266 MHZ" és a "3-3-3-9 @ 200 MHz" értékeknek lehet, hogy tuningolásnál van értelme. Ha tuningolod akkor ezekkel az értékekkel tudod gyorsabbá tenni. De ez az utolsó bekezdés csak tipp.


5-6 hetes terhességet jelent.
Vagy 5-6 hetes terhesség, vagy 5 hetes 6 napos...nekem mindig az utobbi volt írva....

Voltam nőgyógyászatnál és elkültek ultrahngra, mert arra gyanakodtam, hogy terhes vagyok. Az ultrahang papíron ez az eredmény van írva:5.5cm tengelyhosszuságú uterusban 4mm-es endom. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Annyit jelent, hogy 5,5 centis méhben 4 milliméteres nyálkahártya van. Ez a lelet sajnos nem támasztja alá a terhesség tényét.

Annyit jelent, hogy 5, 5 centis méhben 4 milliméteres nyálkahártya van. Ez a lelet sajnos nem támasztja alá a terhesség tényét.
Uterus a méh, hosszában 5, 5 cm hosszú, endom. valsószínûleg az endometrium, vagyis a méhnyálkahártya, és ez a vastagságát jelzi. Nem vagy terhes a lelet alapján (szerintem.. nem vagyok orvos)

Mit jelent ez a kód: >5.8 IU/1?

Hétfőn voltan sebészetnél és nőgyógyászaton, mert begyulladt a petefészkem, méhem és hüvelyem, lefuttattak egy labort/kenetet. Ez volt az utolsó lapon Endokrinológia ßHCG Nők: Menopauza előtt <5,3 IU/1 Menopauza után <8.3 IU/1 Terhes >5.8IU/1 Valaki?

Legjobb válasz: Ezek tartományok, pl. ha a béta-HCG 5.8 IU (egység)/liter felett van, akkor az terhességet jelent. Mi volt a béta-HCG mellé írva, milyen szám?

Ezek tartományok, pl. ha a béta-HCG 5.8 IU (egység)/liter felett van, akkor az terhességet jelent. Mi volt a béta-HCG mellé írva, milyen szám?
A kérdező hozzászólása: <1.0
Nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mit jelent automata kocsinál hogy fokozatmentes a seb. váltó illetve 3, 4 vagy 5 fokozatú? Melyikkel a legkönnyebb a vezetés? Mert akkor olyat veszek vétel előtt vagyok.

Legjobb válasz: fokozatmentes automata pl. az audi multitronic rendszere, olyan mint a robogók váltója, vagyis CVT váltó, az elv ahhoz hasonlo, mint a váltós bicikliké, csak a lánc helyett szíj van, a növekvõ méretû fogaskerekek helyett pedig kúp alakú szíj tárcsa, ugy kell elképzelni, mintha a bicikliden végtelen sok különbözõ méretû fogaskerék lenne , és folyamatosan kapcsolghatnád felfele a láncot, nagyon kis (végtelen sok) lépcsõkkel, de lényeg hogy haználni ugyanugy kell, mint a hagyományos autómataváltót. Az hogy az automataváltó 3-4-5 sebességes, ugyanugy különbözõ fogaskerékáttételeket jelent mint a manuális váltónál, csak azt te nem látod, mivel te vagy D-be, vagy P-be , esetleg S-be teszed a váltót, de attól még abban is vannak fokozatok, igaz teljesen más felépítéssel, mint a hagyományos váltókban...

fokozatmentes automata pl. az audi multitronic rendszere, olyan mint a robogók váltója, vagyis CVT váltó, az elv ahhoz hasonlo, mint a váltós bicikliké, csak a lánc helyett szíj van, a növekvõ méretû fogaskerekek helyett pedig kúp alakú szíj tárcsa, ugy kell elképzelni, mintha a bicikliden végtelen sok különbözõ méretû fogaskerék lenne , és folyamatosan kapcsolghatnád felfele a láncot, nagyon kis (végtelen sok) lépcsõkkel, de lényeg hogy haználni ugyanugy kell, mint a hagyományos autómataváltót. Az hogy az automataváltó 3-4-5 sebességes, ugyanugy különbözõ fogaskerékáttételeket jelent mint a manuális váltónál, csak azt te nem látod, mivel te vagy D-be, vagy P-be , esetleg S-be teszed a váltót, de attól még abban is vannak fokozatok, igaz teljesen más felépítéssel, mint a hagyományos váltókban...

Nehéz IELTS 6.5-re levizsgázni? Mit jelent a 6.5? Miket kell tudni hozzá?

Legjobb válasz: Elsõ ne itt oszd már a baromságaidat.Mi az, h 6.5 IELTS az nem szint?Minden UK egyetem 6.5-t kér.A nagyon kötekedõk kérnek 7-et...Még Ausztráliába a bevándorlásnál is 6.5 a minimum.Oda a világon a legnehezebb bevándorolni és igen ilyen semmilyen szinttel lehet csak bejutni.

Elsõ ne itt oszd már a baromságaidat.Mi az, h 6.5 IELTS az nem szint?Minden UK egyetem 6.5-t kér.A nagyon kötekedõk kérnek 7-et...Még Ausztráliába a bevándorlásnál is 6.5 a minimum.Oda a világon a legnehezebb bevándorolni és igen ilyen semmilyen szinttel lehet csak bejutni.
tehetség , szorgalom kérdése , nekem nem neked nem tudom , én cambridge CAE, CPE inkább , utóbbi párit vagyok , ezen kívül IELTS és TOEFL ami magasabb szint de ha már így kucsmorogsz hogy nem 9 de még nem is 7es de 7 alá akarod írni sok értelmét nem látom
majd figyeljetek oda, hogy idéntõl már 7.0tól van meg a felsõfok. én dec 8-án csináltam, még várok az eredményre..
bocs az offért, de utolsóhoz lenne kérdésem. oda kell tandíjt fizetned vagy ösztöndíjjal mész?
6.5-9 felsofok, tehat ez a felsofok aljanak szamit. En is Angliaban szeretnek tanulni szeptembertol ugyhogy most nagyon kuzdok, hogy sikeruljon a vizsga. Nekem "csak" 6 kell, ami a kozepfok teteje, ami szerintem teljesitheto(remelem). Mondjuk az interjutol jobban felek, mint magatol a nyelvvizsgatol. :D Nem tudom melyik egyetemre akarsz menni, en a Greenwichre, szoval nezz korul hatha van olyan suli, ami szinten jo es eleg hozza 6. Ez a nyelvvizsga is olyan mint a tobbi, tipusfeladatok. Amugy szerintem erdekesebb es kevesbe unalmas.
ucl, imperial, cambridge, oxford mit kér , de amúgy ennél sokkal alábbi de top25 is CPE C van olyan aki CPE C.t kér az meg ielts10 ha lenne olyan
A kérdező hozzászólása: köszönöm
hát jobb helyeken 8-9et kérnek de 7 a minimum és elég ordenáré dolog al egalját megpróbálni meg kuncsorogni
A kérdező hozzászólása: baromság, h 7 alatt nincs értelme... Amúgy azért írtam a 6.5öt, mert annyit kér az egyetem, ahova menni akarok.
Igen, nehéz vizsgának számít az IELTS. 6 alatt nem sok értelme van, ahhoz hogy sikeres legyél egy felsõoktatási intézményben, kell a mimimum 7es szint, tökmindegy mi a követelmény. Az Ielts vizsga szerintem elég jól méri a nyelvi képességeket, szerintem a listening illetve a speaking a legrázósabbak, mondjuk én egyikre sem készültem konrét gyakorlással. Nyelvtan nem kell hozzá nagyon, nem fognak ilyeneket kérdezni hogy hogy mondod ezt vagy azt a nyakatekert hulyeséget a mult idõ multidejének a reported speech-ében. Nem is értem minek kellett itthon nyelvórákon ezekkel vacakolni annyit. Helyesírást viszont nézik nagyon, ez lehet még problémás. Itt egy táblázat, sztem ez alapján könnyedén belõheted a szintedet. 9 Expert User Has full operational command of the language: appropriate, accurate and fluent with complete understanding. 8 Very Good User Has full operational command of the language with only occasional unsystematic inaccuracies and inappropriacies. Misunderstandings may occur in unfamiliar situations. Handles complex detailed argumentation well. 7 Good User Has operational command of the language, though with occasional inaccuracies, inappropriateness and misunderstandings in some situations. Generally handles complex language well and understands detailed reasoning. 6 Competent User Has generally effective command of the language despite some inaccuracies, inappropriacies and misunderstandings. Can use and understand fairly complex language, particularly in familiar situations.

Ha 5 perc után lett halvány pozi a terhességi teszt az mit jelent? Elfelejtettem időben megnézni. De úgy érzem mindjárt meg fog jönni (ma /nem/kellene).

Legjobb válasz: Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm

Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm
akkor pozitiv Gratuuu miota probálkoztok
még nagyon fiatal a terhesség, kevés a hcg -hormon ezért nem jelezte egyszerre..talán a hasfájás a beágyazódástól is lehet...
mondtam én :) ) (szombat 12.41 vagyok) gratulálok!!!!!
végre egy jó hír..vigyázz magadra...
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 25-ös X-epil halvány 2 csíkos!!! ÁÁÁÁÁÁ EL SEM HISZEM :DD
tegnap 11:15 vagyok! Ez pozitív és még erõsödött is!!!! :) Éljen!!! :)
szerintem ezek pozitívak :) nekem is ilyenek voltak nemvárt elõtt 4 nappal, aztán folyamatosan erõsödtek a csíkok. ma már 10 hetes vagyok. próbálj meg másfajtával is tesztelni, ha azok is 2 csíkosak akkor már biztos.
gratulálok...szorítok hogy sikerüljön..majd írj..
A kérdező hozzászólása: Ja és elméletileg ma vagyok a 12. dpo napon. Akkor még azért ilyen halovány?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem bírtam várni még 2 napot, ma teszteltem: http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1104_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1106_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1108_www.kepfeltoltes.hu_... 5 percen belüli képek. Az elsõ teszt a tegnapi volt. Ezek mind 10-es tesztek. De folyamatosan úgy érzem, hogy meg fog jönni. Nem görcsöl a hasam, inkább olyan mintha folynék... Bárcsak sikerülne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt olyan, hogy halvány csíkos volt és még aznap megjött. Hátha ma nem így lesz.
én nem akartam hinni tegnap a szememnek, mikor az egyik teszten elolvastam, hogy 10 perc után akkor is megjelenik a második csík, ha negatív a teszt. Így is lett, pozitívat mutatott, mára meg megjött. :( De mondok ellenpéldát is. Két nagyon halovány tesztem eredménye ma már 5 és 2 éves. :) Én inkább ennek drukkolok. :) Holnap tesztelj és vidd magaddal a géphez, én ezt csinálom. :D
A kérdező hozzászólása: Belemeregtem a gyakori kérdések olvasásába :D Ezért felejtettem el megnézni. Ugye ma már ne teszteljek? Mindenképp a reggeli kell? Egyébként 10-es teszt volt.
Ha nagyon halvány akkor lehet akár párolgási csík is. Én is jártam már így, csak annyiból másabb volt, hogy idõben megnéztem ami negatív lett, aztán nem tudom mennyivel ránéztem és ott volt egy nagyon halvány csík. Sajnos nem volt terhesség. Orvos mondta, hogy az párolgási csík lehetett. Csinálj másik tesztet, szerintem is.
Olvasd el, mi van a tesztre irva, a legtöbbnél a késöbb megjelenö második csik nem feltétlen jelent terhességet. Inkább tesztelj még egyszer, és idöben nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha a tejre az van írva, hogy 1, 5% zsírtartalom, az mit jelent, illetve mennyi lesz az grammban? (jó válasz kellen, mert gyúrni akarok majd:D) A tej egy literes :D

Legjobb válasz: Mivel a tej csak közelíti a víz sûrûségét, így a gramm és a liter között nem olyan egyszerû átváltani. De feltételezve, hogy közel azonos sûrûségû, így az 1 liter az 1 kg=1000g váltást alkalmazva az 1,5% zsírtartalom 15 g zsírt jelent. Amúgy a tejesdoboz oldalán-hátán rajta van grammban is a zsírtartalom :)

Mivel a tej csak közelíti a víz sûrûségét, így a gramm és a liter között nem olyan egyszerû átváltani. De feltételezve, hogy közel azonos sûrûségû, így az 1 liter az 1 kg=1000g váltást alkalmazva az 1, 5% zsírtartalom 15 g zsírt jelent. Amúgy a tejesdoboz oldalán-hátán rajta van grammban is a zsírtartalom :)
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor megerõsítettél:P Egyébként, ha rajta lett volna, gondolod felteszem ezt a kérdést?:D Nem:D Köszi még egyszer egyébként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!