Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, 28 napos (7 db)

Mit jelent, hogy a menstruacios ciklus 28 napos?

A verzes elso napjatol kell szamitani a 28 napot vagy az utolso napjatol 28 nap mulva jon meg megint?

Legjobb válasz: Nem mondott hülyeséget. Nem mindenkinek 28 napos a ciklusa. Nem baj, ha 30-33 között van, csak rendszeres legyen.

Nem mondott hülyeséget. Nem mindenkinek 28 napos a ciklusa. Nem baj, ha 30-33 között van, csak rendszeres legyen.
Jólvan, most nagyon megmondtad (a hülyeséget).
kedves elsõ, akkor te világéletedben nem voltál felvilágosítva, 16 felett ez már eléggé kínos.
és akkor mi van ha nem az 1 naptól? nekem így jobb és inkább számolom így percre pontosan mint gondolkozni, hogy jaj most csak 5 napig vérzett mikor lesz a kövi, mert mint írtam ha 5 ha 6 vagy akár 7 napig vérzek akkor is 28 napra rá jön meg újra. Ennyi.
te észlény, nem azt írtam hogy nem tudom honnan kell, tanulj meg olvasni, de mivel a vérzés utolsó napjátó MINDIG 28 nap üggetlenül attól h 5 vagy 7 napig tart, így nekem kényelmesebb onnan számolni. Attól h a kutya se néz feléd karácsonykor, nem itt kéne kötekedni. Menj ki az utcára oy huszárkodj.
Nem azért mondott hülyeséget, hanem azért, mert nem elsõ naptól számolja.....
de nem érted h nálam így van? írtam, h attól h én így csinálom még tudom h honnan kell számolni, és arról nem tehetek h nekem az utolsó naptól mindig 28 nap függetlenül a vérzés hosszától.
1. Pont hogy nem a vérzés hosszának kellene befolyásolnia azt, hogy mikor jön meg a következõ. Pont azért számolják az elsõ naptól.... 2. Nekem tök mindegy, hogy számolod, de az orvosnak azt kell mondani, hogy mikor volt az elsõ nap...
Én világéletemben az utolsó naptól számoltam és pontosan 28 napra rá jött meg, de hivatalosan az elsõtõl kell, szóval nekem pl ha így számolom akkor 33 napos a ciklus
Az ELSÕ naptól!!
A vérzés elsõ napjától kell számítani.
A vérzés elsõ napjától kell számolni.
vérzés 1 napjától a következõ vérzés 1 napjáig.

Mit jelent a 28 napos ciklusnál a 28?

Honnantól és meddig számítják a 28 napot?

Legjobb válasz: a menstruácio elsõ napjátol a köv.menstruáció elõtti napig

a menstruácio elsõ napjátol a köv.menstruáció elõtti napig
Nekem amikor elmúlik onnantól 30napra jön meg.
Nekem is elsõ ciklusomtól kezdve, az elsõ "vérmentes" napomtól számított 28-30.napon jön meg. Mindig azt hittem, hogy ez a normális. Elõször akkor fogtam gyanút, amikor a Zöldkártya címû filmben azt kérdezte az egyik fõszereplõ: te a hónap elején, közepén vagy végén szoktál menstruálni? Én ugyanis mindig máskor :=) a csúszás miatt.

Mit jelent, hogy 28 napos a ciklus. Mettől meddig tart?

Legjobb válasz: A menses elsõ napja a 1. nap. Onnan számolva a 14.-16- nap van peteérésed, és a 28. nap jön meg a mensesed-normál esetben, néhány nap eltérés lehet-.És kezdõdik minden elõrõl...

A menses elsõ napja a 1. nap. Onnan számolva a 14.-16- nap van peteérésed, és a 28. nap jön meg a mensesed-normál esetben, néhány nap eltérés lehet-.És kezdõdik minden elõrõl...

Egy 36 napos ciklus 28-29 napján megjön érzés és utána 2 napig fehér testápólószerű folyás mit jelent?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent. Minden ciklusban van ilyen fehéres folyás kisebb-nagyobb mennyiségben.

Semmit nem jelent. Minden ciklusban van ilyen fehéres folyás kisebb-nagyobb mennyiségben.
Semmit nem jelent, ez normális.

Peteérésemet jelezheti az hogy menstruáció után 13-14 nappal pattanások jelennek meg és következő menstruáció jelentkezéséig néha fájdogál a hasam mint mikor menstruálok csak ugye gyengébben? 28 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Peteéréskor nekem is pattanásaim vannak, és rá 2 hétre menstruációkor is. Peteéréskor szurkálhat a peteérés oldala. A hasfájdogálás is lehet természetes, bár hogy 2 hétig ... tudni kellene hogyan fáj, de szerintem a nõgyógyászati vizsgálaton említsd meg az orvosnak. Nem árt néha egy ultrahang vagy egy hormonvizsgálat.

Peteéréskor nekem is pattanásaim vannak, és rá 2 hétre menstruációkor is. Peteéréskor szurkálhat a peteérés oldala. A hasfájdogálás is lehet természetes, bár hogy 2 hétig ... tudni kellene hogyan fáj, de szerintem a nõgyógyászati vizsgálaton említsd meg az orvosnak. Nem árt néha egy ultrahang vagy egy hormonvizsgálat.
Lehet, hogy egy kis közti vérzésed volt. A hányingert nem tudom...
Nem hinném hogy elobb megjon még korai lenne. Nekem is 17-én volt meg és átlagba 27-28 napos a ciklusom leghamarabb csak hétfore "várom". Menzid csak jovo héten lesz aktuális ha lesz egyátalán. A hányinger lehet beágyazódástól is akár és a barnázás hacsak nem valami vírus okozza a rosszullétedet.

Mit jelent hogy felfelé kezd menni a görbe? Most csinálom először, nem igazán értek hozzá.28-30 naposak a ciklusaim

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Fontos,hogy mindig ugyanabban az idõpontban mérd a hõdet,rögtön ébredés után,még mielõtt kikelnél az ágyból, csipogás után még 5 percig mérni kell,mert megy még felfelé. Általában van egy alaphõ, a pé-kor leesik ez alá és aztán felmegy az alaphõ felé. Ha fent marad a leesés után a 14.napon is,akkor lehet reménykedni. Ha leesik,akkor meg fog jönni.Nekem sajnos sárgatest elégtelenségem van,ugyhogy csak egy nem túl szép görbét tudok példának mutatni,de a lényeg látszik rajta. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c922cc27b685e9905b0ac9.. Ezen az oldalon,viszont nagyon sok görbét találsz és hasznos dolgokat:http://babatervezok.otthona.net/attekintes.shtml Sok sikert!

Fontos, hogy mindig ugyanabban az idõpontban mérd a hõdet, rögtön ébredés után, még mielõtt kikelnél az ágyból, csipogás után még 5 percig mérni kell, mert megy még felfelé. Általában van egy alaphõ, a pé-kor leesik ez alá és aztán felmegy az alaphõ felé. Ha fent marad a leesés után a 14.napon is, akkor lehet reménykedni. Ha leesik, akkor meg fog jönni.Nekem sajnos sárgatest elégtelenségem van, ugyhogy csak egy nem túl szép görbét tudok példának mutatni, de a lényeg látszik rajta. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c922cc27b685e9905b0ac9.. Ezen az oldalon, viszont nagyon sok görbét találsz és hasznos dolgokat:http://babatervezok.otthona.net/attekintes.shtml Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!