Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent, 28 (37 db)

28 hetes kismama vagyok és eddig a méhszájam 3000 volt. Most 2000. Ez mit jelent? Baj vagy hogy már ennyitre nyitva van?

Legjobb válasz: A méhszájad teljesen zárt...ezt jelenti a 3 nulla. Az elsõ kettes azt jelenti,hogy kezd megrövidülni,ami nem tartozik a jó jelek közé 28 hetesen.Nem kell pánikolni,de figyelj oga magadra.Ha gyakran keményedsz egyél magnéziumot,és próbálj meg sokat pihenni,fekve. A doki amúgy mit mondott rá?

A méhszájad teljesen zárt...ezt jelenti a 3 nulla. Az elsõ kettes azt jelenti, hogy kezd megrövidülni, ami nem tartozik a jó jelek közé 28 hetesen.Nem kell pánikolni, de figyelj oga magadra.Ha gyakran keményedsz egyél magnéziumot, és próbálj meg sokat pihenni, fekve. A doki amúgy mit mondott rá?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Csak annyit mondott hogy ha nem keményedik sokat a hasam nincs gond.Eddig még egyszer sem keményedett.
Szia! A 2000-s méhszáj állapot azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj 2 ujjnyira nyitva van!!! Amíg a többi nulla nulla marad addig jó. Én 28 hetesen már 2111 es voltam a 4. lányommal, és kihúztuk a 37.hétig. Az a lényeg hogy sokat pihenj. Ne emelj, ne erõlködj!!! Boldog babavárást. 27 hetes kismama
Ez semmi problémát nem jelent.Ez azt jelenti, hogy a külsõ-belsõ méhszáj telejesen zárt, és a méhnyak 1 centivel meg van rövidülve.Ami nem feltétlen baj.Aki meg nem tudja inkább ne írjon.Nekem a 25.héten pénteken még c 3000volt, kedden már csak c2000.Nem csináltam semmi különleges óvintézkedést, most töltöttem a 35.hetet, és még mindig c 2000.A dokim azt mondta, van akinek már a 19-20.hét körül csak c 2000 a méhszáj, és semmi gond nincs ezzel.De még annyit mondott ha esetleg keményedne a hasam, akkor bármit csinálok közben, tessék lepihenni, és emelte akkor a magnéziumomat napi 2db-ra(Béres), és azóta sem volt semmi gond...35hetes kismama
Ezt az orvos mondta vagy valamilyen leleten van rajta? Mármint a méhszáj állapotát illetve hogy ?ezres?

Mit jelent az angol méretezésben ha a méret után az van, hogy R vagy L? Zokniban a 28-as és 37-es továbbá 44 méret melyik? Mert azzal aztán teljesen meg vagyok lõve . Melyik számot kell választani? Kérem aki képben van ezekkel segítsen!

Van 1-6 -ig, 4-8 -ig, 7.-11. ( zokninál )a nadrágnál mondjuk 32 L. A többivel képben vagyok :) Ha az L a magasságot jelenti, tehát magasabb emberre, az mit jelenthet ? Párom 175 cm, én 173 cm akkor annak számítunk?? :)

Legjobb válasz: 28-as lábra az 1-6-ig kell, 37-esre jó lehet, az elsõ, és a második kategória is. A 44-es mérethez pedig mindenképpen a 7-11-es kategóriából kell. Az L a hosszúságot jelenti. A farmerekben az L a belsõszárhosszát jelöli inchben.

28-as lábra az 1-6-ig kell, 37-esre jó lehet, az elsõ, és a második kategória is. A 44-es mérethez pedig mindenképpen a 7-11-es kategóriából kell. Az L a hosszúságot jelenti. A farmerekben az L a belsõszárhosszát jelöli inchben.
A kérdező hozzászólása: Koszi, ekkora magassagra kell az L vegzodesu szted??
nadrágnál a szám után a betûk: s - short -alacsony emberre r - regular - átlag l - long - magasra én 173 vagyok és a "r" a jó, a "s" a bokánál harangozik, a "l" már verdesi a földet.
A kérdező hozzászólása: Köszi !!!

Mit jelent, hogy a menstruacios ciklus 28 napos?

A verzes elso napjatol kell szamitani a 28 napot vagy az utolso napjatol 28 nap mulva jon meg megint?

Legjobb válasz: Nem mondott hülyeséget. Nem mindenkinek 28 napos a ciklusa. Nem baj, ha 30-33 között van, csak rendszeres legyen.

Nem mondott hülyeséget. Nem mindenkinek 28 napos a ciklusa. Nem baj, ha 30-33 között van, csak rendszeres legyen.
Jólvan, most nagyon megmondtad (a hülyeséget).
kedves elsõ, akkor te világéletedben nem voltál felvilágosítva, 16 felett ez már eléggé kínos.
és akkor mi van ha nem az 1 naptól? nekem így jobb és inkább számolom így percre pontosan mint gondolkozni, hogy jaj most csak 5 napig vérzett mikor lesz a kövi, mert mint írtam ha 5 ha 6 vagy akár 7 napig vérzek akkor is 28 napra rá jön meg újra. Ennyi.
te észlény, nem azt írtam hogy nem tudom honnan kell, tanulj meg olvasni, de mivel a vérzés utolsó napjátó MINDIG 28 nap üggetlenül attól h 5 vagy 7 napig tart, így nekem kényelmesebb onnan számolni. Attól h a kutya se néz feléd karácsonykor, nem itt kéne kötekedni. Menj ki az utcára oy huszárkodj.
Nem azért mondott hülyeséget, hanem azért, mert nem elsõ naptól számolja.....
de nem érted h nálam így van? írtam, h attól h én így csinálom még tudom h honnan kell számolni, és arról nem tehetek h nekem az utolsó naptól mindig 28 nap függetlenül a vérzés hosszától.
1. Pont hogy nem a vérzés hosszának kellene befolyásolnia azt, hogy mikor jön meg a következõ. Pont azért számolják az elsõ naptól.... 2. Nekem tök mindegy, hogy számolod, de az orvosnak azt kell mondani, hogy mikor volt az elsõ nap...
Én világéletemben az utolsó naptól számoltam és pontosan 28 napra rá jött meg, de hivatalosan az elsõtõl kell, szóval nekem pl ha így számolom akkor 33 napos a ciklus
Az ELSÕ naptól!!
A vérzés elsõ napjától kell számítani.
A vérzés elsõ napjától kell számolni.
vérzés 1 napjától a következõ vérzés 1 napjáig.

Mit jelent K/2 ezt írta a doki a kiskönyvembe és a méhszáj pedig 3100 28. héten?

Érdekes mert a méhszájam egy hónapja 2000 volt most meg ez.

Legjobb válasz: 3100- 3 ujjnyi hosszú a méhnyakad- ez nagyon jó, nem rövidült még- az egyes azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj 1 ujjnyira kinyilt. Nálam is így volt a 28. héten, de nekem már csak 1 ujjnyi hosszú volt a méhnyak. Nem lett koraszülés nálam, igaz sokat feküdtem és Magne B6-ot szedtem sokat. Vigyáz a fertõzésekre, nyitott méhszájnál erre is figyelni kell.

3100- 3 ujjnyi hosszú a méhnyakad- ez nagyon jó, nem rövidült még- az egyes azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj 1 ujjnyira kinyilt. Nálam is így volt a 28. héten, de nekem már csak 1 ujjnyi hosszú volt a méhnyak. Nem lett koraszülés nálam, igaz sokat feküdtem és Magne B6-ot szedtem sokat. Vigyáz a fertõzésekre, nyitott méhszájnál erre is figyelni kell.
K/2-->köldök felett 2 ujjnyival van a méhed teteje.K/1-akkor még csak 1 ujjnyira volt a köldököd felett. A méhszájra pedig az elõzõ válaszolt. 27hkm
Elõzõ vagyok: K2 azt jelenti, hogy a méhfenék a köldök alatt 2 harántujjal helyezkedik el.

Ez mit jelent ha ilyen van hozzá írva a kerékpárhoz? 28"/540mm

és egy másik kérdés vennék egy országuti kerékpárt és a méretem 178 cm, de nem szeretném ha "nagy "lenne az egész bico , szóval lehetne nekem egy 54/18" bicom?

Legjobb válasz: Szia! itt szerintem a 28'' a kerék méret. Itt szét tudsz nézni, hogy milyen méretû bicikli kell Neked: http://www.bike-shop.hu/kerekpar-vaz-meret

Szia! itt szerintem a 28'' a kerék méret. Itt szét tudsz nézni, hogy milyen méretû bicikli kell Neked: http://www.bike-shop.hu/kerekpar-vaz-meret

Mit jelent a 28 napos ciklusnál a 28?

Honnantól és meddig számítják a 28 napot?

Legjobb válasz: a menstruácio elsõ napjátol a köv.menstruáció elõtti napig

a menstruácio elsõ napjátol a köv.menstruáció elõtti napig
Nekem amikor elmúlik onnantól 30napra jön meg.
Nekem is elsõ ciklusomtól kezdve, az elsõ "vérmentes" napomtól számított 28-30.napon jön meg. Mindig azt hittem, hogy ez a normális. Elõször akkor fogtam gyanút, amikor a Zöldkártya címû filmben azt kérdezte az egyik fõszereplõ: te a hónap elején, közepén vagy végén szoktál menstruálni? Én ugyanis mindig máskor :=) a csúszás miatt.

28. hetemben vagyok, megijesztett, hogy a picikém veséjében 4, 5mm tágulat illetve a jobb agyi oldalkamrában 7, 8 mm-es tágulatot láttak. Mit jelent ez, hogy így a kettő együtt, vagy a külön-külön? Jövő héten megyek csak dokihoz.

Legjobb válasz: Nekem csak a vese tágulatban volt részem. Nekem is 28 hetesen vették észre.Azt mondták akkor, hogy nem kell megijedni, amikor megszületik kérned kell egy vese ultrahangot.Utána ezt szakorvosi felügyelettel figyelemmel kell kisérni (nõl-e, változik- e)A kisfiúk 70 %- nál ez fenn áll sokan soha nem is tudják hogy van nekik. A legfontosabb hogy ez kinõhetõ.A fiamnál már 1 évesen nem találták. Tehát ez nem vészes csak annak hangzik.A másik tágulatról nem tudok sajnos semmit írni.

Nekem csak a vese tágulatban volt részem. Nekem is 28 hetesen vették észre.Azt mondták akkor, hogy nem kell megijedni, amikor megszületik kérned kell egy vese ultrahangot.Utána ezt szakorvosi felügyelettel figyelemmel kell kisérni (nõl-e, változik- e)A kisfiúk 70 %- nál ez fenn áll sokan soha nem is tudják hogy van nekik. A legfontosabb hogy ez kinõhetõ.A fiamnál már 1 évesen nem találták. Tehát ez nem vészes csak annak hangzik.A másik tágulatról nem tudok sajnos semmit írni.

Laboreredményemben a vérsejtsüllyedés 28 mm/ó (a lelet szerint 6 és 11 között a jó). Mit jelent ez?

Magánklinikán csináltattam,e-mailben küldték el az eredményt.Érdekelne még,hogy a cholesterinem meg 5,9mmol/l -5,6 ig jó- Ez nagyon sok?

Legjobb válasz: A 28-as süllyedés utalhat a szervezetedben zajló gyulladásos folyamatra. ( Miért volt a vérvétel??) A koleszterined enyhén emelkedett.

A 28-as süllyedés utalhat a szervezetedben zajló gyulladásos folyamatra. ( Miért volt a vérvétel??) A koleszterined enyhén emelkedett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! 5 hónapja szültem, akkor nagyon rossz lett a vérképem, meg szerettem volna nézni, hogy változott-e a vasam.A fejem sokat fáj, elég rossz napjaim vannak..

Hüvelyi UH-n voltam, és a kezelőlapomon az van, hogy "jobb oldali ovariumban egy 28 mm-es sonolucens képl. láth." Ez mit jelent?

Kerestem már, hogy mi is ez, de semmit nem találtam. Légyszi, akinek volt hasonló, segítsen értelmezni. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Jobb oldali petefészekben egy 28 mm-es ciszta, vagy valamilyen olyan dolog ami beszûri a sugarakat.

Jobb oldali petefészekben egy 28 mm-es ciszta, vagy valamilyen olyan dolog ami beszûri a sugarakat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!