Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenet hogy dzsigoló (1 db)

Mit jelenet az, hogy dzsigoló?

Legjobb válasz: a dzsigoló az egy férfi prostituált.

a dzsigoló az egy férfi prostituált.
nem feltétlenül a szó szoros értelmében prostituált, elõfordulhat, de inkább egy olyan jóképû, sportos férfi, aki azért van, hogy lesse a nõk minden kívánságát, udvarias legyen, kiszolgáljon és elkisérjen egy patyba, szórakozóhelyre.
Igen, udvarias, szórakoztató fiatalember, melyet a gazdag nõk vesznek a legtöbbször igénybe, mert fizetni kell a "szolgáltatásaikért".Ajánlom figyelmedbe a Tök alsó c.film mind a két részét, ez egy vígjáték, de szétröhögöd az agyad rajta!
férfi prosti
fiú k*rva
Magyarul himringyó.
nem! cigányul a : király én tudom az vagyok!
vagy is nem vagyok az de vannak barátaim akik azok!
utolsó kommentelõt alátámasztva: youtu be.com/watch?v=WRSTWl9u4U0


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok mondani paradoxonokat a mai kortárs irodalomban?

0

Jó ötletek egy suliújság címének?

legyen benne humor, de mégsem olyan erőltetett

0

Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy van egy lány aki tetszik nekem, csak az a baj hogy a volt barátnőm egyik legjobb barátnője. Mit kéne tennem hogy ne zavarja az hogy a legjobb barátnője barátja voltam?

Egyéb konkrétum: hogyan mondjam vagy mutassam meg neki hogy többet érzek mint baràt? Mert lehet hogy vàltozna benne is valami.

0

Helo. Éedeklődnék, hogy működik a honvédséghez való bekerülés. Tudna ebben valaki nekem segíteni?

22 éves vagyok, autóvillamossági szerelő a szakmám. Ebben is dolgozom. A fizikumom is meglenne hozzá. Milyen feltételek vannak a bejutáshoz? Lehetne valamire vinni a szakmámmal a katonaságnál?

2

A kerékpár dinamók milyen sebességnél adnak le 3 wattot?

Van nekem jelenleg egy elég régi példányom, amire ez van írva: 6V, 3W. Felszereltem a biciklire, rákötöttem a multimétert, és elindultam.

8

Ugye így szól a mondás?

"Tíz, tíz, tiszta víz, ha nem tiszta, vidd vissza, majd a MATYIKA megissza". Nekem így rémlik, és a Mondások Nagykönyvében is így van.

9

Tud va laki szerelmes csontvázakról rajzot küldeni?

A falamra szeretnék (egy 1x1 négyzetméteres falrészre) festeni valami csontvázas dolgot. Eredetileg olyat akartam hogy egy csontváz ad egy szál vörösrózsát egy másiknak. De ha tudtok valami egyszerű csontvázas rajzot annak is örülék. Csak feketét szeretnék használni, és egy kis vöröset a rózsához (fehér falra). :)

4

A viasz párolog?

Történz egy kis baleset és a viasz ráöntődött a radiátor vasára (nem tudom milyére) és ha felvesszük a fűtést akkor elkezd füstölni. Mit tegyek?

3

Mit jelent az erotika szó?

2

13 évesen 32 kg vagyok és sehogysem tudok hízni. Van valami módszeretek hogy tudnék hízni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!